DV2025 Sohbet Odası
-
Silindi.
-
@celica, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE Abi ilk video için özellikle çok teşekkürler
@ayvalik10 paylaştı. Onun adına rica ederim 😊
-
Nasıl gelecek bu mayıs ayı oturdum kara kara düşünüyorum daha kışa yeni girdik sayılır....
-
@newbie97 yılbaşı - 15 gün tatil - ramazan tatili olarak özel günleri beklersen ozaman çok daha kolay geçer. Askerlikte de izne giden bir arkadaşının izinden dönmesini bekleyerek vakit çok daha kolay geçer
-
İyi pazarlar, nasılsınız?
-
@ayvalik10 Bence çıkmayacağı için çokta beklemeye gerek yok gibi
-
@CEKU, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
genel olarak yazilanlari okuyunca hem uzuldum hem insanimizi bu hale getirenlere kızdım.
bence, insanlarin umutlarini kaybetmesi adeta yasarken olmesi demek. gecmis yillarda ulkenin durumu bugune gore daha iyi durumdayken insanlar ilk 25.000 hatta 30.000 e kadar cn icin mutlu oluyor cogunlukla da mulakat tarihi ve sonrasinda vizelerini aliyordu. aos ya da baska bir ulkede mulakat almak 30.000 ustu icin dusunulecek bir durumdu.
trump, covid 19, afganistan vs. derken surec tikanmaya basladi. bunlar olurken ayni gunlerde birileri de ulkenin icinden gecti.
simdi ise cs 5000 ustu ise aos ya da baska ulke dusunmek cok normal. diger yandan cekilisi kazanma dusuncesi akla gelir gelmez ayni anda bu isin maddi boyutu da geliyor.
bir cok mesajda forumda eski hareketliligin olmadigindan bahsedilmis, bence basvuranlarin hayalleri degistigi icin bu sakinlik. daha once vizeyi alinca nereye yerlesirim, ne is yaparim diye hayal kurulurdu, simdi buyuk cogunluk kazansam bile sira gelir mi, dolar ne olur gibi seyler dusunuyor. ne yazik ki hayalde bile yurtdisina cikmak sorun haline geldi.
ben mi? o kadar uzun zamandan beri basvuruyorum ki.... hatta gidince tir soforlugu ile baslarim diye hayal kurarken gitmeden tir soforu oldum bu satirlari da dinlenirken yaziyorum.
hayat cok enteresan, umutlarinizi asla kaybetmeyin, hersey hayal etmekle baslar ve ayaklari yere basmak her zaman onemlidir. ilk basvuru yapanlar cok heyecanlanip cikmazsa biraz fazla uzulse de cikarsa ne mutlu , cikmazsa hayat kaldigi yerden devam eder. biga dan selamlar....Merhaba ne kadardır başvuruyorsunuz ?
-
@Birgariphayat Geçen sene en çok üzüldüğüm nokta forumdan aktif olan onlarca kişiden hiçbirine çıkmamasıydı. Bu sene gözümüz gönlümüz açılır inşallah şöyle çok değil bir uçağın yarısını dolduracak kadar olsak yeter :D
-
@newbie97 Bence bir 10-15 kişi olsa öpüp başımıza koymalıyız.Çünkü baktığımız zaman "Ya diyelim bana çıktı 1-1.5 sene sonra gidebiliyor muyum", "Hadi diyelim ki bana çıktı ama gitmekten vazgeçtim.Seneye bir daha başvuru yapabilir miyim?" Gibi çok fazla abuk sabuk ve bencilce yorumlara denk geldiğimden ötürü ben pek umutlu bakamıyorum hocam.İnsanlarımız birilerinin hakkina girmeyi çok mu seviyor yoksa cahillikten mi böyleler bilmiyorum.Bu yüzden imkan varsa önce başka ülkeye ordan abd'ye gitmeyi denemek daha faydalı olacaktır.Ben 24 yaşındayım 27-28'e kadar denemeyi düşünüyorum, eğer olmazsa kaçak göçek yollara basvurmak zorunda kalacağım çünkü hiç tahammülüm kalmadı bu zihniyete...Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın,icimdekileri dökme gereği hissettim birazcık😀
-
Herkese iyi akşamlar. Aramızda miras hukuku konusunda bilgili biri var mı acaba? Bir iki soru sormak istiyorum
-
@Birgariphayat o bizim milletin genlerinde var malesef... Akrabası lüks araba alsa kıskanacak bir toplumuz genelde kimse kimsenin iyiliğini istemiyor hatta kimse kendinden iyi olmasın istiyor. Bu sebepten ötürü gidip kurtulmak isteyenlerin önüne de taş koyuyorlar ki hepimiz boğulalım burada. Trafikte saçma sapan bir olayda bile taraflar birbirine giriyor böyle bir toplumdan düzgün davranış ve hareketler beklemek saçma bence... Şunun şurasında akıl sağlığımızı koruyabilen %10 luk kesimde felanız...
-
@Atlantis00 mesaj bölümüne bakar mısın
-
@newbie97 aynı şeyi bende düşündüm bugün:)
-
@debbieLA77 3 ay sonra yoksun zaten neyi düşünmüş sen şimdiden ramazanda ki pide için değişik tarifler düşün. Boşver kışı
-
@newbie97 valla ben aşırı stresten ve ülkenin kendi iç karmaşasından aşırı etkilendiğim için ve bunun beni ciddi ciddi rahatsız etmeye başlaması nedeniyle antidepresana başladım :)
-
@ayvalik10 değişik pide mi? yok anam burada insanlar normal bir pide alırken bile artık kısıntıya gidiyor... 2 pide alırken 1 pideye yakında da yarım pide yok mu diye soran bile olur kaldıki dilimle satıyor musunuz diyenler var... ok yurtdışında bu dilim ve yarım olayı var ama oradaki yokluktan değil bolluktan :) buradaki tamamen yokluktan...
-
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Bu sene ilk defa greencard başvurusu yaptım. İnşallah hepimize çıkar. Bilmediğim bir konu var. Kazandınız yazısı çıktıktan sonra diğer başvurularda pasaportun hemen olması gerekiyor mu?
-
@debbieLA77 https://www.youtube.com/watch?v=Gfj0Lns8L4U
böyle yapan oluyormu size de :face_with_tears_of_joy: -
@mervealt diğer başvuru derken neyi anlatmayı çalıştın anlamadık.
-
Silindi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum