@Aragorn, içinde söyledi: Turist vizesiyle gelip evlenmek
Arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği 2. Sınıf öğrencisiyim ileriye dönük planlarım var ve şu an yazılımın en iyi olduğu yer Amerika ben de orda evlenip orda çalışmayı düşünüyorum bankada 13000 dolarım var 4. Yıla kadar biriktirecem diplomamı alıp amerikaya turist vizesiyle gidip orda evlenmeyi düşünüyorum ve orda çalışmayı istiyorum sizce Oluru var mıdır bunun biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
Turist vizesini surada belirtilen nedenlerle alabiliyorsunuz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇?page=1
maalesef "evlenmek amaciyla" turist vizesi basvuru yapamazsiniz, ayrica Turist vizesiyle calisip para kazanmaniz da yasal bir durum degil.

saolsun 10 dakika sürmedi bu işlem... bu arada şubat ayını özxellikle istedim ona kalsa haftaya da gün alırdı bana :))) benim için şubat yeterli acelem olmadığı için diye düşünmüştüm... kendisine teşekkür ettim ayrıca buradan da etmek istedim... buradan çoğu kişi yazmış ben kendi randevumu öne çektim zaten yer açılıyor diye falan gerçekten öyle kolay değil tek kişi için hadi bir derece ama 4 kişilik bir aile için randevuyu öne çekmek imkansız gibi şu aralar salih bey süperman gibi yetişir yine de aklınızda olsun arkadaşlar