Aklıma takılan bir şey sormak istiyorum. Biz İzmir'de yaşıyoruz, Ankara'dan başvuru yapacağız. Vizemiz inşallah onaylanır ve pttye teslim edilirse adresimize en yakın PTTye mi gelecek yoksa sistemdeki adrese teslim ücretini mi ödememiz gerekiyor?
Yagmur 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhabalar, ben, eşim ve 2 yaşında kızım için kurban bayramda planladığımız bir New York tatil planımız var ve 30 Kasımda vize görüşmemiz var. Ben bir reklam ajansında müşteri ilişkileri yöneticisiyim. Eşim sgklı bir işte çalışmıyor bu yüzden ben yasal olarak sponsor olarak gözükücem. Gerekli evrakları yanımda ayrıca götüreceğim. Uzunca bir zamandır forumu okuyorum inşallah sorunsuz atlatırız vize görüşmemizi. Benim daha önceden amerika ve çeşitli ülkelerden schengen vizem mevcut. Eşiminde görüşme sırasında aktif olan schengen vizesi var. Bizim aklımıza takılan 2 konu var onu size danışmak istiyorum. Kızım 21 aylık onun talimat evraklarında 14 yaş altı kişilerin görüşmede bulunmalarına gerek yoktur diyor, kızımı götürmek orada sorun yaratır mı? Bir de eşim yatırım işlemleri ile uğraşıyor. Bunu orada söylemeli miyiz yoksa gerek yok mu çünkü yatırım işlemleri çok belgelenebilir bir iş şekli değil. Bu yüzden kararsız kaldık.