Dün girdim ve malesef red yanıtı aldım.32 yaşındayım evli ve 1 çocuk sahibiyim mühendis olarak kendi şirketim var.13-14 şubat tarihleri arasında New York’da yapılacak olan inşaat fuarı için tek başıma gidecektim hatta uygun bilet bulduğum için gidiş dönüş sigortalı bir biçimde bileti hazılamıştım.
Sorduğu sorular
Daha önce yurtdışına çıktınız mı?
2 kere Yunanistan’a
Nereye gideceksiniz?
New york
Ne iş yapıyorsunuz ?
Mühendisim inşaat işi ile uğraşıyorum
Burada kurumsal müsteriniz var mı? (Evet saydım)
Kaç çalışanınız var ?(8)
Biraz ingilizce konuşur musunuz?
Açıkcası kendimi ifade etmeme yetecek kadar bilmeme rağmen beklemiyordum o an hafif tekledim ama konuştum
Daha önce avrupada ve türkiye de bu tarz fuarlara katıldınız mı ?(malesef iş takvimime uymadığı için avrupaya gidemedim ama türkiyedeki yapı fuarlarına katıldım)
stand mı kuracaksınız ? (Hayır öncelikle ziyaret edip yeni müşterilerle tanışma diğer senelerde stand kurmak amacım)
Gidiş amacınız nedir müşteri ile mi görüşmek yada sadece ziyaret ? gibi sorularına hepsini tek tek bazen 2 defa sormalarına rağmen cevapladım. Malesef sonuc olumsuz.Geri döneceğime ikna olmamışlar öyle yazıyor verdikleri standart kağıtta.
*Gözlem olarak söyleyeyim önümdeki 3 kişi de red aldı biri ingilizce girdi kendini iyi ifade etti zaten yenilemeymiş posta yoluyla yollamak istemiş ama görüşmeye çağırmışlar red aldı
*Bir hanımefendi vardı turistik amaçla new york idi tam duyamadım red aldı
*bir hanımefendi daha elinde pasaportuyla gördüm sanırım o da red aldı
*Dışarda bir teyze kızı greencardlı sanırım ona onay verdiler
Malesef arkadaşlar benim sürecim böyle
warhammer tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@mesut1905 teşekkür ederim sağlık olsun artık pahalı bir tecrübe edinmiş oldum
-
@aristocrat İstanbul’da katıldım.Ben de sizin gibi düşünüyorum anahtar kısım o oldu.
warhammer tarafından gönderilen son iletiler
-
@mesut1905 teşekkür ederim sağlık olsun artık pahalı bir tecrübe edinmiş oldum
-
@aristocrat İstanbul’da katıldım.Ben de sizin gibi düşünüyorum anahtar kısım o oldu.
-
@selamibasaran Teşekkür ederim aklıma da geldi ama çok değişeceğini zannetmiyorum
-
Dün girdim ve malesef red yanıtı aldım.32 yaşındayım evli ve 1 çocuk sahibiyim mühendis olarak kendi şirketim var.13-14 şubat tarihleri arasında New York’da yapılacak olan inşaat fuarı için tek başıma gidecektim hatta uygun bilet bulduğum için gidiş dönüş sigortalı bir biçimde bileti hazılamıştım.
Sorduğu sorular
Daha önce yurtdışına çıktınız mı?
2 kere Yunanistan’a
Nereye gideceksiniz?
New york
Ne iş yapıyorsunuz ?
Mühendisim inşaat işi ile uğraşıyorum
Burada kurumsal müsteriniz var mı? (Evet saydım)
Kaç çalışanınız var ?(8)
Biraz ingilizce konuşur musunuz?
Açıkcası kendimi ifade etmeme yetecek kadar bilmeme rağmen beklemiyordum o an hafif tekledim ama konuştum
Daha önce avrupada ve türkiye de bu tarz fuarlara katıldınız mı ?(malesef iş takvimime uymadığı için avrupaya gidemedim ama türkiyedeki yapı fuarlarına katıldım)
stand mı kuracaksınız ? (Hayır öncelikle ziyaret edip yeni müşterilerle tanışma diğer senelerde stand kurmak amacım)
Gidiş amacınız nedir müşteri ile mi görüşmek yada sadece ziyaret ? gibi sorularına hepsini tek tek bazen 2 defa sormalarına rağmen cevapladım. Malesef sonuc olumsuz.Geri döneceğime ikna olmamışlar öyle yazıyor verdikleri standart kağıtta.
*Gözlem olarak söyleyeyim önümdeki 3 kişi de red aldı biri ingilizce girdi kendini iyi ifade etti zaten yenilemeymiş posta yoluyla yollamak istemiş ama görüşmeye çağırmışlar red aldı
*Bir hanımefendi vardı turistik amaçla new york idi tam duyamadım red aldı
*bir hanımefendi daha elinde pasaportuyla gördüm sanırım o da red aldı
*Dışarda bir teyze kızı greencardlı sanırım ona onay verdiler
Malesef arkadaşlar benim sürecim böyle