@Serapp öncelikle yanıtladığınız için teşekkür ederim
. Doğru anlamak adına hiçbir aksiyon almadan randevunuza mı gittiniz. Eskisini iptal edip yeni bir ds-160 formu doldurmak gerekli mi :,)
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Ferda Gümüş tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhabalar ben 1.5 yıl önce abd vize başvurusunda bulundum 3 ay sonra randevum var ama pasaportumun bitiş tarihi yaklaştığı için yenisini çıkardım. Başvurumu eski pasaportumun numarasıyla yapmıştım. Ne yapmam gerektiği hakkında bilgilendiren olursa çok sevinirim
-
@mamma-mia merhabalar aynı sorunu bende şuan yaşıyorum. Sizde işler nasıl ilerledi sorun oldu mu acaba
ben randevu alalı 1.5 yıl kadar oluyor ekime alabildim ama geçenlerde yeni pasaport çıkartmak zorunda kaldım