Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Mailler geldi arkadaşlar dağıtım gerçekleştirildi.

• @dgnnnnn Gözünüz aydın olsun hocam ^^

• Tebrik ederim mutlu oldum ben de sizin adınıza 🙂 @dgnnnnn @Umut-Şele fakat isimlerinizi excelde göremedim farklı isimleriniz mi var?

• Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

@Umut-Şele, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mailler geldi arkadaşlar dağıtım gerçekleştirildi.

İkimizi aynı anda geliyorsa ilk postada ben sınırda kaldım demek 🙂

• ⭐⭐

Herhalde kimse excel'de kayıtlı değil ki sadece bir kişiyle alakalı veri görebiliyoruz.

• Case nosu 800 lerde olan birisine mail gelmiş,daha yüksek olup mail alan varmi?

• @Umut-Şele Hayırlısı olsun.. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreçleri tamamlar ve kartınızı alırsınız..
    Saygılarımla,

• ⭐⭐

Yanıldığım için ne kadar mutluyum 🙂 bakalım kaça kadar dağıttılar. 2-3 güne excel de görürüz maksimum kaça kadar dağıtıldı.

• @dgnnnnn Hayırlısı olsun.. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreçleri tamamlar ve kartınızı alırsınız..
    Saygılarımla,

• @yusufalak İnşallah insanlar girer ve bizde takip ederiz..

• Yasaklı

İyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederim. Ben telefondayım müsait olunca exele giriş yaparım

• Merhaba, mülakat maili geldi. Excel kaydını yaptım. Darısı herkese inş 🙏

• @ysmnb Süper haber, Hadi hayırlısı olsun.. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreçleri tamamlar ve kartınızı alırsınız..
    Saygılarımla,

• @ysmnb hayırlı olsun şimdiden darısı bizlere

• @Redbeard Sağolun amin inş🙏 Umarım en kısa sürede siz de mülakat alırsınız

• ⭐⭐

@ysmnb Sürecinizde başarılar, zor olan kısmı bitti. Umarım vizenizi de sorunsuz alırsınız.

• @Revolter teşekkür ederiz.Darısı size inş🙏

• arkadaşlar mail geldi 🙂

• @ysmnb İnşallah. Çok tşk.

Benzer Başlıklar

• 15694
  • 251
  • 3116
  • 19441
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |