Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Mailler geldi arkadaşlar dağıtım gerçekleştirildi.

• @dgnnnnn Gözünüz aydın olsun hocam ^^

• Tebrik ederim mutlu oldum ben de sizin adınıza 🙂 @dgnnnnn @Umut-Şele fakat isimlerinizi excelde göremedim farklı isimleriniz mi var?

• Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

@Umut-Şele, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mailler geldi arkadaşlar dağıtım gerçekleştirildi.

İkimizi aynı anda geliyorsa ilk postada ben sınırda kaldım demek 🙂

• ⭐⭐

Herhalde kimse excel'de kayıtlı değil ki sadece bir kişiyle alakalı veri görebiliyoruz.

• Case nosu 800 lerde olan birisine mail gelmiş,daha yüksek olup mail alan varmi?

• @Umut-Şele Hayırlısı olsun.. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreçleri tamamlar ve kartınızı alırsınız..
    Saygılarımla,

• ⭐⭐

Yanıldığım için ne kadar mutluyum 🙂 bakalım kaça kadar dağıttılar. 2-3 güne excel de görürüz maksimum kaça kadar dağıtıldı.

• @dgnnnnn Hayırlısı olsun.. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreçleri tamamlar ve kartınızı alırsınız..
    Saygılarımla,

• @yusufalak İnşallah insanlar girer ve bizde takip ederiz..

• Yasaklı

İyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederim. Ben telefondayım müsait olunca exele giriş yaparım

• Merhaba, mülakat maili geldi. Excel kaydını yaptım. Darısı herkese inş 🙏

• @ysmnb Süper haber, Hadi hayırlısı olsun.. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreçleri tamamlar ve kartınızı alırsınız..
    Saygılarımla,

• @ysmnb hayırlı olsun şimdiden darısı bizlere

• @Redbeard Sağolun amin inş🙏 Umarım en kısa sürede siz de mülakat alırsınız

• ⭐⭐

@ysmnb Sürecinizde başarılar, zor olan kısmı bitti. Umarım vizenizi de sorunsuz alırsınız.

• @Revolter teşekkür ederiz.Darısı size inş🙏

• arkadaşlar mail geldi 🙂

• @ysmnb İnşallah. Çok tşk.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |