DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba asıl talihli nişanlım ama ben de dosyaya ekleneceğim sonradan ama ne olur ne olmaz diye ben de yine de green card çekilişine başvurmak istiyorum bu herhangi bir sakınca yaratır mı
-
@eren34 Merhaba, oncelikle her iki gelisme icin tebrik ederim, mutlu mesut bir yasam dilerim size ve mustakbel esinize. Zaten iliskiniz oldugu icin evlenmenizi hizlandirmis olmaniz konusuna kimse takilmiyacak merak etmeyin.
Genel olarak soyle bir karmasa goruyorum, ilk olarak acikcasi ben henuz erken oldugunu dusunuyorum dosya tasima maillerinin atilmasini, bizler de gecen sene durumun ayirdina kazandigimizi ogrendigimiz an aymistik, dosya tasima gerekliligine, fakat eger su anda kalici oturum alma sansiniz varsa, vatandasliginiz varsa beklemeden tasima yapin bunun disinda henuz erken... Cunku veriler belli degil ve konsolosluklar henuz tasimaya yanasmama egilimdedir. Kendinizi mimlemeyin derim. Kaldi ki, tasima oyle sanildigi gibi bir planlamayla hele de turistik (her ne kadar iyi niyetli olsa da) olarak ucuncu bir ulkenin seyahatine uygun olup olmamaniza bakmiyorlar. Unutmayin, bir ABD Konsolosluguyla isiniz ve baska ulkenin dis hareketlerine mudahale edemezler... Tam da bu yuzden neyse ki herkes esit gozlerinde.
Sizin amaciniz kabul almak olmali bir yerden, zaten ondan sonrasinda bu baglamda eger vize gerekiyorsa ve basvurunuzu saglikli yaprasaniz onay alirsiniz. Yeter ki dosyayi tasiyin ve mulakat tarihiniz belli olsun. Balayi icin onay almakla bu sebeple almak arasinda (vize tipine (schengen, UK vs.) gore farklilassa da) Turkiye'den bir turist icin fark yok onlarin gozunde.
Deneyimleri mutlaka okuyun. Ne zaman baslanmis tasimaya vizeler ne olmus....
Esenlikler, -
@gucarslan bir altımı önemli değildi ?
-
@talhabakunin yaratmaz başvurabilirsin.
-
@lumos @eren34 Sn. Lumos'un dediğine ek olarak, hiç shengen vizeniz yok ise, maddi olarak bir probleminiz yok ise bir shengen vizesine başvurup bir kaç günlükte olsa bir avrupa tatiline gitmenizi öneririm. Ben ilk shengem vizemi 12 günlük almıştım. (Uçak rotar yapsa, bir problem çıksa ertesi gün gitsem illegal olacaktım her halde) 2. vizemde ise 30 gün multi girişli 3 aylık almıştım. Bir ara dosya taşımayı düşünmüştüm bu nedenle 3. shengem alsam mi diye düşünmüştüm ancak maddi olaraklar nedeni ile vazgeçtim. Birde "AOS" yapmayı düşündüğüm için de kararımdan dönmeme bu neden olmuştu. Dolayısıyla öneri olarak dosya taşımaya hazırlık olarak 1. vizenizi alıp, vize aldığınız ülkeye girerek 1. aşamayı tamamlamanızı öneririm. Bu arada ilk shengen den vize alıp daha uzun süre alanlar da gördüm. Buradaki durum nasıldır net bilgi veremiyorum. Bu nedenle gerekirse bir turizm acentesi ile (vize işlemlerine bakan) ile görüşerek fikir de alabilirsiniz. Ne demek istediğimi umarım anlatmışımdır.
Saygılarımla, -
Mail geldi
-
Mailler geldi arkadaşlar dağıtım gerçekleştirildi.
-
@dgnnnnn Gözünüz aydın olsun hocam ^^
-
Tebrik ederim mutlu oldum ben de sizin adınıza :) @dgnnnnn @Umut-Şele fakat isimlerinizi excelde göremedim farklı isimleriniz mi var?
-
Bu ileti silindi! -
@Umut-Şele, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Mailler geldi arkadaşlar dağıtım gerçekleştirildi.
İkimizi aynı anda geliyorsa ilk postada ben sınırda kaldım demek :)
-
Herhalde kimse excel'de kayıtlı değil ki sadece bir kişiyle alakalı veri görebiliyoruz.
-
Case nosu 800 lerde olan birisine mail gelmiş,daha yüksek olup mail alan varmi?
-
@Umut-Şele Hayırlısı olsun.. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreçleri tamamlar ve kartınızı alırsınız..
Saygılarımla, -
Yanıldığım için ne kadar mutluyum :) bakalım kaça kadar dağıttılar. 2-3 güne excel de görürüz maksimum kaça kadar dağıtıldı.
-
@dgnnnnn Hayırlısı olsun.. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreçleri tamamlar ve kartınızı alırsınız..
Saygılarımla, -
@yusufalak İnşallah insanlar girer ve bizde takip ederiz..
-
İyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederim. Ben telefondayım müsait olunca exele giriş yaparım
-
Merhaba, mülakat maili geldi. Excel kaydını yaptım. Darısı herkese inş 🙏
-
@ysmnb Süper haber, Hadi hayırlısı olsun.. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreçleri tamamlar ve kartınızı alırsınız..
Saygılarımla,
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum