Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐

Herhalde kimse excel'de kayıtlı değil ki sadece bir kişiyle alakalı veri görebiliyoruz.

• Case nosu 800 lerde olan birisine mail gelmiş,daha yüksek olup mail alan varmi?

• @Umut-Şele Hayırlısı olsun.. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreçleri tamamlar ve kartınızı alırsınız..
    Saygılarımla,

• ⭐⭐

Yanıldığım için ne kadar mutluyum :) bakalım kaça kadar dağıttılar. 2-3 güne excel de görürüz maksimum kaça kadar dağıtıldı.

• @dgnnnnn Hayırlısı olsun.. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreçleri tamamlar ve kartınızı alırsınız..
    Saygılarımla,

• @yusufalak İnşallah insanlar girer ve bizde takip ederiz..

• İyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederim. Ben telefondayım müsait olunca exele giriş yaparım

• Merhaba, mülakat maili geldi. Excel kaydını yaptım. Darısı herkese inş 🙏

• @ysmnb Süper haber, Hadi hayırlısı olsun.. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreçleri tamamlar ve kartınızı alırsınız..
    Saygılarımla,

• @ysmnb hayırlı olsun şimdiden darısı bizlere

• @Redbeard Sağolun amin inş🙏 Umarım en kısa sürede siz de mülakat alırsınız

• ⭐⭐

@ysmnb Sürecinizde başarılar, zor olan kısmı bitti. Umarım vizenizi de sorunsuz alırsınız.

• @Revolter teşekkür ederiz.Darısı size inş🙏

• arkadaşlar mail geldi :)

• @ysmnb İnşallah. Çok tşk.

• @ysmnb Hayırlı olsun çok sevindim,su gibi gelsin geçsin inşallah deneyimleri bekliyoruz🌹🇺🇸

• ⭐⭐

hep 06.12.2023 tarihi mi verildi. aralık ayı içinde başka günlere verilmiş midir?

• @hasans_ amin inş 😁 darısı size

• @Umut-Şele abi valla birkaç iletini okudum da çok şanslı olduğunu düşünüyorum...
    Ailenden birisi orada, her şeyin hazır ve case numberin çok düşük))
    Ben 18 yaşındayım yaklaşık 3 senedir greencardı, 6-7 senedir de genel olarak Amerikayı araştırıyorum ehliyet almasından tut eyaletlerin coğrafi konumlarına kadar her şeyini ezberledim ancak Amerikada 2 sene önce giden bir lise arkadaşım dışında kimsem yok onunla da zaten çok samimi değilim) e bir de zaten benim gibi çok isteyen kişilere genelde çıkmıyor ahahah çıksa da zaten tahmini olarak 19 yaşımda falan gidicem tek başıma, a2 ingilizcemle ve tecrübesiz birisi olarak...
    Biraz içimi dökmüşüm gibi olmuş ahdmfjmf her neyse iletileri okurken çok mutlu oluyorum... Amerikada mutluluklar umarım forumdaki herkese nasip olur senin şansın))

• Mülakat tarihimiz belli oldu. İnşallah bekleyen herkes mülakat alır.

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    11k İleti
    795k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • Green card onay numara hatası

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card greencard form yesilkart forum
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    8k Bakış
    sonarS
    @BEDİRHAN-FERMANOGLU Muhtemelen geçmiş yılın sonuçlarını kontrol ediyorsunuz. Bu sene başvurduysanız 2022 Mayıs ayını beklemek zorundasınız çekiliş o zaman açıklanacak.
  • -3 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @xbeki maalesef bu sekilde toplama basliklara izin vermiyoruz :) zaten bu dediginiz konular ayri ayri ilgili basliklarda ayrintili konusuluyor, o nedenle yeni bir baslikta bilgi almak yerine ayri ayri basliklardan bilgi edinmelisiniz. Eger nereden baslayacaginizi bilemiyorsaniz "Bekleme Odalari"nda sorunuzu sorabilirsiniz, o basliklari sohbet basliklari olarak degerlendirdigimiz icin oradan teker teker yonlendirme yapabiliriz. su basliklari da incelemeyi unutmayin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar https://yesilkartforum.com/forum/topic/1546/green-card-bankada-para-mevzusu https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
  • 15 Oy
    4k İleti
    500k Bakış
    S
    Merhaba, Arkadasim Dv Lottery talihlisi ve siralamasi 19 binde. Amerika’da ikamet ediyor. Avukatla beraber bu islemi yurutuyormus. Su anki guncel asamasinda parmak izini verdi ve mulakat tarihi icin bekliyor. i-485 status of adjustmant icin parmak izini vermis, Sistem su anda ‘fingerprint was taken’ da. Merak ettigimiz sorulardan birisi su anda Amerika’da yasayipta Dv Lottery’den Green Card kazanmis olan guncel birisi var mi varsa hangi asamada ve sirasi gelen varsa eger mulakatina katilip onay alan birisi var mi? Hic tanidigi birisi yok bu durumu yasayan burada o yuzden eger dv lottery kazanip ta bu yil onay alan birisi varsa bizi bilgilendirebilir mi? Yorumlariniz ve yonlendirmeleriniz icin tesekkur ederiz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k