Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @dgnnnnn Hayırlısı olsun.. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreçleri tamamlar ve kartınızı alırsınız..
    Saygılarımla,

• @yusufalak İnşallah insanlar girer ve bizde takip ederiz..

• İyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederim. Ben telefondayım müsait olunca exele giriş yaparım

• Merhaba, mülakat maili geldi. Excel kaydını yaptım. Darısı herkese inş 🙏

• @ysmnb Süper haber, Hadi hayırlısı olsun.. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreçleri tamamlar ve kartınızı alırsınız..
    Saygılarımla,

• @ysmnb hayırlı olsun şimdiden darısı bizlere

• @Redbeard Sağolun amin inş🙏 Umarım en kısa sürede siz de mülakat alırsınız

• ⭐⭐

@ysmnb Sürecinizde başarılar, zor olan kısmı bitti. Umarım vizenizi de sorunsuz alırsınız.

• @Revolter teşekkür ederiz.Darısı size inş🙏

• arkadaşlar mail geldi :)

• @ysmnb İnşallah. Çok tşk.

• @ysmnb Hayırlı olsun çok sevindim,su gibi gelsin geçsin inşallah deneyimleri bekliyoruz🌹🇺🇸

• ⭐⭐

hep 06.12.2023 tarihi mi verildi. aralık ayı içinde başka günlere verilmiş midir?

• @hasans_ amin inş 😁 darısı size

• @Umut-Şele abi valla birkaç iletini okudum da çok şanslı olduğunu düşünüyorum...
    Ailenden birisi orada, her şeyin hazır ve case numberin çok düşük))
    Ben 18 yaşındayım yaklaşık 3 senedir greencardı, 6-7 senedir de genel olarak Amerikayı araştırıyorum ehliyet almasından tut eyaletlerin coğrafi konumlarına kadar her şeyini ezberledim ancak Amerikada 2 sene önce giden bir lise arkadaşım dışında kimsem yok onunla da zaten çok samimi değilim) e bir de zaten benim gibi çok isteyen kişilere genelde çıkmıyor ahahah çıksa da zaten tahmini olarak 19 yaşımda falan gidicem tek başıma, a2 ingilizcemle ve tecrübesiz birisi olarak...
    Biraz içimi dökmüşüm gibi olmuş ahdmfjmf her neyse iletileri okurken çok mutlu oluyorum... Amerikada mutluluklar umarım forumdaki herkese nasip olur senin şansın))

• Mülakat tarihimiz belli oldu. İnşallah bekleyen herkes mülakat alır.

• ⭐⭐⭐

@Redbeard Pasaportu doldurmak her zaman olumlu (bir kac ulke disinda) izlenim birakir, ama tek secenek Schengen bolgesi degil, bunu unutmadan almak lazim kararlari. Soyle ki, Avusturya icin bekar, erkek ve gencecik bir arkadasimiza tam ihtiyaci olan kadar vize aldik gecen sene, ustelik hemen herkese ret verirlerken, cunku dosyasi tertemiz ve titizlikle hazirlanmisti. Yanlis anlasilmasin ama ben genel olarak spesifik bir durum yoksa ozellikle Schengen vizesi icin 'dosya tasima' temali vize basvurularinin danismanla basari verememe ihtimalinin yuksek oldugunu belirtmek isterim, konuya en cok siz hakim olmalisiniz, cunku bu sekilde dosya tasimak bir rutin ve kazanilmis hak degildir, ve ucuncu bir ulke bu durumu anlayamayabilir. Sadece nacizane goruslerimi bildiriyorum, katkilar icin tesekkurler.

AOS candir! bu arada, gerektigi durumda yapmamazlik yapmayin :smiling_face: :smiling_face_with_halo:

• İyi akşamlar herkese, mail geldiii 🌸 en kısa sürede herkese gelir umarım 🙏🏻

• @Redbeard teşekkür ederim umarım buraya güzel güzel mülakat deneyimlerimi yazarım

• @lumos Açıkçası Vizesiz ülkeler kişinin elinin altında olduğu için ve/veya Umman gibi (Tecrübeler öyleydi sanırım) online 1 yıllık vizeyi rahatça veriyor gibi aklımda kalmış. En kötü plan için bile hazırlık anlamında düşünerek sadece Shengen'den bahsettmiştim. Bu arada katkınız için teşekkürler. Bence tamamlayıcı yorumunuz ile değerlendirme daha da sağlam bir zemine oturmuş oldu.
    Saygılarımla,

Not: Loading adjustment of status processes :) %95 planlamanın sonuna gelindi.. Planlama Puzzle'ında bir kaç eksiklik var, onları da tamamlayınca kısmetse süreç başlayacak.. Hakkımızda hayırlısı olsun. "İstedim, GC için elimden geleni yapıyorum." Benim kontrolüm dışında çıkacak aksaklıklar için yapacak bir şeyim yok tabii.. :) Sonuçta "GC" hayatımızın son virajı değil, hayat bu kadar kısa değil :)

Benzer Başlıklar

• Green card basvuru

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card forum
    8
    0 Oy
    8 İleti
    836 Bakış
    A
    Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir?page=1
  • 8 Oy
    294 İleti
    20k Bakış
    KalpK
    Ben bir soru sorucaktım da ben 16 yasındayım açık lise mezunuyum yani erken bitirdim green carda başvurabilir miyim uygun mudur?
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k