@CaliGirl-0 Bakin o bahsettiginiz form olayını biz yine babamda yaşadık. Sponsor olan benim ve dediğiniz gibi benim gelirim hayli hayli yetiyor her ikisine de sponsor olmaya. Ve benim sole sponsorluğum annemin başvurusu için kabul olundu , hiç sorunsuz , fakat babamda eşim için ayrı form doldurmak zorunda kaldık email gönderil istediler , dogum belgesinde. Tutun da nelere kadar. Daha sonra onaylandı NVC.
Bu arada NVC demişken , ben hem yazmis oldugunz email adresine durumu aciklayan bir email gönderdim birde aynı emaili copy-paste edip NVC ye gönderdim. NVC den bugün cevap geldi şu şekilde;
“To Whom it Concerns:
We forwarded your immigrant visa petition to the U.S. Embassy or Consulate on 24-JAN-2025.
If you have any questions about your case you should contact the Embassy or Consulate. You can find how to contact the Embassy or Consulate by going to https://usembassy.gov. Click the region your Embassy or Consulate is in, and then click on the city name. Once the page loads, click Contact Us.
You should also tell the Embassy or Consulate if you change your address, email address, or if your personal situation changes in a way that might affect your case.”
Yani olay bizden çıktı sıkıntı Ankara’da gerisine karışmıyoruz demişler dolaylı yoldan.
Ankara Elçilikten hiç bir haber yok. Telefonlara kesinlikle cevap verilmiyor , mevcutta bulunan 6 degisik numarayı aradık. Yok. Emaile dönüş yok. Yani sıkışıp kaldık mevcut durumda.
En azından doktordan randevu alalım diye uğraştım fakat o da farklı bir sıkıntı çünkü hiç bir şekilde available randevu yok 18 Nisan oncesi( mülakat günü babam için)
İnanin bilmiyorum. Ne nasıl olacak da sag salim yanima gelecekler şu gidişata bakinca zor.
Türkçe evraklar hic bir şekilde kabul olmadı bizim çok ilginç. Yani noter ve apostil ücretine harcadığımız miktar inanın hiç de göz ardı edilecek gibi degil.
Haklısınız NVC nin işlerine alır sir ermiyor.