@dpdemir, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
ABD ucuslarimizda bir cok kez aktarmali ucus kullandik. Cocuklarimizla birlikte de cok kez bu sekilde uctuk. Bir cogu sorunsuz gecti. Ucus yaptigimiz havayolu sirketleri; Luthansa, British Airways, Delta, KLM, Air France, AirItalia, TAP Air Portugal. Turkish Airlines’la da direk ucus gerceklestirdik. En konforlu elbette Turkish Airlines ama fiyat/performans acisindan degerlendirirsek digerleri de hic fena degil. Mesela, Portekiz havayollarini hic bilmiyordum, endiseliydim aksine cok memnun kaldim. En son Kasim ayinda New York’a yaptigim seyahatte British Airways’le cok uygun fiyata Londra aktarmali ucmustum. Aktarmada sadece 1 saatim vardi ama sorun yasamadan yetistim. Bu kadar ucusta ve bir cok valizle ailece yaptigimiz seyahatlarde sadece bir kez benim iki valizim cikmadi. Durumu British Airways’a bildirdik. 1 hafta sonra valizler hic bir eksik olmadan verdigimiz adrese geldi. Cok buyuk bir sorun yasanmiyor. Aktarmali ucuslari cocuklu aileler de rahatlikla tercih edebilirler diye yazmak istedim.
Tecrübelerinizi paylaştığınız için memnun oldum, teşekkür ederim. Kısa süreli aktarma beklemelerinde valizler kalıyor fakat mesela 19 saat aktarma beklemeli bir uçuşta biz şehre gidip bir gün kalıp geldikten sonra, yani bu kadar uzun bir uçuşta da valizleri kendileri mi hallediyor?
Epey bir uçuş maceranız olmuş. Valiz kaybolmasıyla ilgili kaygılarım var benim de. Zira Air Serbia için baktığımda hem bu konuda hem de başka konularda epey bir şikayet vardı. Yine aynı sitede THY şikayetlerine bakınca yine şikayetçi olan çok kişi vardı. THY gibi iyi bir firmada bu kadar şikayetçi varsa belki Air Serbia'yı da fena değildir ve bazı hatalar oluyordur sadece diye düşünmek istiyor, bir yandan da şikayetleri yabana atmak istemiyorum