[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@lumos, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
Sevgili @Djordan023 Bey, yollariniz aydinlik olsun. Umuyorum ki, ABD'deki yeni hayatiniz size ve ailenize huzur ve esenlik getirir.
Çok ama çok teşekkür ederim , bende size şimdiden mülakatınızda başarılar diliyorum , şimdi biraz yolculuk için hazırlıklar ile geçecek ama sonra sizi tebrik etmek için yine burada olacağım :)
-
@Djordan023 vizeniz hayırlı olsun, adınıza çok sevindim. Bir kaç mülakat deneyim postunda da okudum ama bahsedilen 'Viyana' grubunu bir türlü bulamadım. Bu grup bir Telegram gurubu mu ya da forumdaki bir başlık mı? Yardımcı olur musunuz?
-
@cebrailoz çok teşekkür ederim inşallah sizde vizenizi alırsınız
@tufank, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri@Djordan023 tebrikler vizeniz hayırlı olsun. DV2024 case numaranıza excelden baktım 12K mış, büyük şans gerçekten 2 kere üst üste kazanmak. bu sene olmasa da seneye olurmuş, neyse ki backup a ihtiyaç duymadan almışsınız vizenizi. Seneye gc başvurusu submit butonunu size bastıralım 😀
Öncelikle bende çok şaşırdım arkadaşlar gideceğin varmış diyor inşallah size de vize nasip olur diyelim bakarsınız bu alıntılayıp vizeyi aldım dersiniz :) :crossed_fingers:
@selamibasaran, çok teşekkür ederim
@Fatih-Kaymak, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@Djordan023 vizeniz hayırlı olsun, adınıza çok sevindim. Bir kaç mülakat deneyim postunda da okudum ama bahsedilen 'Viyana' grubunu bir türlü bulamadım. Bu grup bir Telegram gurubu mu ya da forumdaki bir başlık mı? Yardımcı olur musunuz?
DV2023 sürecinde @gucarslan bey aynı ülkeden çok fazla dosya taşıma gibi süreçlerin ana telegram grubu çok fazla yormaması adına mülakat alan arkadaşların birbirine destek olması için telegram grubuna yöneticiler bilgisi dahilinde onay vermişti o grup dediğim.
-
@zeynomistan, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@Djordan023 Rahman Bey tekrar buradan da tebrik ederim. Çok güzel detaylı anlatmışsınız birçok arkadaşa faydalı olacak. Size Amerika'daki hayatınızda sağlık ve mutluluk diliyorum. Sizinle ve ailenizle tanıştığımız için bizde çok mutlu olduk. İnşallah Amerikada da oturup kahvemizi içicez❤️❤️❤️
Zeynep hanım çok teşekkür ederim bende size eşinizin AP sürecini hızlıca sonuçlanmasını diliyorum evet daha çok kahve içeçeğiz Amerika'da inşallah ️❤️❤️❤
-
@Djordan023 anlıyorum, eğer mülakat alınırsa giriş yapılabilecek bir grup. Yani ileri bir tarihin konusu. Cevabın için teşekkür ederim. Tekrardan hayırlı olsun.
-
@Djordan023 Şansınız hep bol olsun, vizeniz hayırlı olsun👏
-
@Djordan023 Tebrikler. Abd'de mutlu huzurlu bir hayat diliyorum size. Yolunuz açık olsun.
-
@Djordan023 size çok kolay gelsin, iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim. 🤍😊
-
@Serap-2, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@Djordan023 Şansınız hep bol olsun, vizeniz hayırlı olsun👏
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
-
@ahmet_, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@Djordan023 Tebrikler. Abd'de mutlu huzurlu bir hayat diliyorum size. Yolunuz açık olsun.
Her şey için çok teşekkür ederim Ahmet bey , bende size Abd' de mutlu , huzurlu bir hayat diliyorum. :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Djordan023, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@ahmet_, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
Her şey için çok teşekkür ederim Ahmet bey , bende size Abd' de mutlu , huzurlu bir hayat diliyorum. :folded_hands_light_skin_tone:
Öncelikle hayırlı olsun vizeniz umarım gönlünüzce olur bundan sonrası da.
Size ve daha önce Viyanadan vize randevusu alanlara birkaç sorum olacaktı:
-Dosya nakil talebi için hangi mail adresine mail atmıştınız acaba ? ([email protected]
doğru mudur)
-Nakil talebinde Türkiyedeki herhangi bir ABD Büyükelçiliği veya Konsolosluğu ile irtibata geçmek gerekiyor mu? Yoksa Viyana kabul ederse dosya direkt transfer mi oluyor ?
-Transfer sürecinde size bilgi geliyor mu bu süre yaklaşık ne kadar?
-Ankara ile kıyasladığımızda ekstra bir ücret ödememiz gerekiyor mu (yolculuk ve ordaki süreçte barınma vs haric)
-Ne kadar sürede orda işlerimiz hallolur kaç günlük bir kalma planı yaparsak işlerimiz yetişir?Şimdiden çok teşekkür ederim
-
Herkese merhaba Viyana konsolosluğundan vize alanlar için Covid 19 aşı durumu için hala 5 yaş üzeri zorunlu mudur? Web sayfasında 404 error yazıyor acaba bir güncelleme mi var yakın zamanda tarih alan varsa mailde covid için nasıl bir açıklama yazıyor paylaşabilir mi?
-
@u2rem Merhaba evet zorunlu hala, dozuyla ilgili degisiklik var sadece.
-
@bestonway Tebrikler, vizelerinizle mutlu bir ABD hayati dilerim.
-
@lumos Teşekkür ederim cevap için 12 yaş üzeri sadece 1 doz diye biliyorum ama Viyana için de umarım böyledir. Ben dün mail attım Viyana ya olumlu dönüş yaparlarsa buradan durumu paylaşırım. 8 ve 14 yaşında iki çocuğumuz var 2 doz ise küçüğe bir dozunu burada yaptırabilir miyiz emin değilim o yüzden sormuştum.
-
@Djordan023 Merhaba, Viyana'da oturum iznini nasıl aldınız acaba? Dosya taşımak için oturum izni şartı vardı zannedersem.
-
@blackmamba24 Sadece Schengen vizesi ile kabul aldılar bu sene dosyasını Viyana'ya taşıyanlar., oturum şartı aranmadı yani. Fakat bu konsolosluğun takdirinde olan bir durum o yüzden önümüzdeki yıllarda da kabul edecekleri anlamına gelmiyor.
-
@hope123 Çok teşekkürler.
-
@Djordan023 Çok tebrik ederim, hayırlı olsun
-
Merhaba, ankara konsolosluğunun son geldiği case numberı nereden takip edebilirim?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum