Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Forumdaki tüm kadın arkadaşlarim, günümüz kutlu olsun. Dilerim daha özgür daha mutlu daha güvenli olur bu ülke tüm kadınlarımız icin 🕊️ Ve tabiki erkek arkadaşlarımiz. Sizlerin de eşlerinizin, sevgililerinizin, annelerinizin, kardeşlerinizin kadınlar gününü kutluyorum 🌸

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Simge-Kutlu
    2002 yılında ayrıldım kordonun bir ucu golf diğer ucu donanma idi. Değişti mi oraları.

• Bu çekilişte kazanma hayalini kurmaktan vazgeçmeyeceğim.

• Benim bir kardeşim var. Pozitiflik abidesi... Hani 80'inde elinde baston, bu sene çıkacak diyebilir, o yaşa geldiğinde. Geçen buradan bir excel indirmiş gidenlerin %50'si ilk başvuru, %15 kadarı 2. başvuru ve %10 civarı da 3. başvuruda hak kazanmış. İyi ama son 3 yılda 50 binin üzerinde geçen yılda yaklaşık 100 bin başvuru almış. Doğal değil mi yani %50'sinin ilk başvurusunda çıkması... Nereden geldim buraya... Yorumları okuyorum... Herkes 3 senedir, 5 senedir başvuruyor. Hiç exceldeki gibi bir manzara göremedim... Biz de bir gaza gelmişiz ki, sanki çıkmış gibi herşeyi araştırıyoruz. 😁 Neyse... Herkese hayırlısını dilerim.

• @Simge-Kutlu işte bunu seviyorum. Burada hislerimin ortak olduğu birileri var 😌

• ⭐⭐

Forumdaki tüm Kadın arkadaşlarımın Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlarım. Sizsiz bir hayat düşünemiyorum.. İyi ki varsınız..

• ⭐⭐

Forumdaki tüm kadın üyelerimizin kadınlar gününü kutlar kendilerine green cardlı mutlu seneler dilerim 🙂

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar, ben green card başvurusu yaparken ismim Semanur'du. Sonradan e-devlet üzerinden ismimi Sema Nur şeklinde ayırdım. Green card çıkarsa sgk dökümleri, eski ehliyet fotokopisi vs göstersem sorun yaşar mıyım acaba arkadaşlar?

• @ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Simge-Kutlu
    2002 yılında ayrıldım kordonun bir ucu golf diğer ucu donanma idi. Değişti mi oraları.

@ayvalik10 hala aynı abi yolun düşerse bı golfte çay içeriz bı donanmada ☺

• Evet Geldik Dolaştık Çıkmayacağını Bildiğimiz Bir Çekilişe Katıldık Herkese Bol "Has Not Been Selected" Anları Diliyorum Kendimde Dahil Olmak Üzere 😕

• Hafta ortasından herkese selamlar, bir vj girişi olduğunun farkındayım 🙂 Buradaki arkadaşlarımın ve aile, eş, dost kim var ise yakınındakilerinin kadınlar günü kutlu olsun. Geri sayıma devam, umudu kaybetmek yok.

• ⭐⭐⭐

@zazozu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Hafta ortasından herkese selamlar, bir vj girişi olduğunun farkındayım 🙂 Buradaki arkadaşlarımın ve aile, eş, dost kim var ise yakınındakilerinin kadınlar günü kutlu olsun. Geri sayıma devam, umudu kaybetmek yok.

Sonunda bir de video klibe bağlasaydın güzel olurdu bak 😁
    Hadi o da benden gelsin

• Günümüz kutlu olsun hanımlar. Gitme hayalleri kurmadığımız, en iyisi, en güvenlisi, en yaşanılası bizimki diyebildiğimiz bir ülke diliyorum hepimize

• ⭐⭐⭐⭐

@ayvalik10 abi kusura bakma gerçekten bakamadım bugün içinde göndereceğim inşallah sana

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@denizci10 acele etme olur mu öyle şey parkta yürüyüş yapıyorsun amerigan simiti koşturuyorsun keyif yap hakkın senin

• ⭐⭐

59 gün kalmış bu arada. İki aydan az. Allahım nasıl heyecanlıyım anlatamam. Utanmasam dakikaları sayacağım resmen. Bu cehennemden kurtulacak şanslılar arasında olalım ne olur artık sabrım kalmadı.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Semooos sana cevabını yazmıştım zaten hala aynı soruyu neden soruyorsun anlamadım. E devlet ve diğer evrakları yanında götürmelisin

• Hayırlısı olur inşallah.ayrı bir Heycan Greencard çıkan aileler arasında Otizmli çocuğu olup süreci başarıyla tamamlayan olmuş mu bilgisi olan var mı.

• Yasaklı

Mayısta forumun %99 u devrilecek yine bende dahil nasıl atlatcaz bu seneyi bakalım ondan sonra avrupa muhabbetine devam

Benzer Başlıklar

• 22394
  • 4038
  • 17043
  • 7674
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

112

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |