Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

sonrasında Balkanlar sonrasında schengen sonrasında ABD diyerekten başladık bi yola. Tek sorun kur dalgalanması dolar Euro 18-20 seviyelerindeyken herhalde sokakta kalıcam
bi şekilde ABD’ye girdikten sonrası hallolur diye düşünüyorum
2 schengen ülkesine gittim şansımı denicem yapacak bişey yok 

şimdi kendimi negatife hazırlıyorum sonuç pozitif olursa zaten çıkacağını biliyodum havalarına giricem
Ama benim bir arkadaşım dil kursu nedeni ile Amerika'ya giriş çıkış yapmış olmasına rağmen 2 kere red aldı ki Avrupa ülkesine giriş çıkışı da vardı. Kendisi uzun zamandır her yıl green card başvuruyor artık onumu görüyorlar bilmiyorum Gerekçe olarak kendi ülkesinde bağların olmaması yani bekar kendisi gidip dönmeme ihtimali olabilir diye.