Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Kekw kaç çocukları varsa o kadar işaretlemeniz gerekirdi


  • @Kekw kural gereği öz olan bütün çocuklarınızı üvey olan 21 yaş altı evlenmemiş bütün çocuklarınızı yazmanız gerekiyordu.


  • @mehmet090 aşağıdaki uyarıda çocuk sayısı 21 yaş altı çocuklar uyarısı vardı.


  • @melihguney children include all biological children, legally adopted children, and stepchildren who are unmarried and under the age of 21 on the date you submit your entry.
    ?


  • @Kekw

    all biological children, legally adopted children, and stepchildren who are unmarried and under the age of 21

    bütün öz çocuklar ve yasal olarak evlat edinilmiş 21 yaş altında evlenmemiş çocuklar

  • Yasaklı

    @Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @goyro666 valla ben ufaktan yurtdısı seyahatlerine başladım. Umarım en ucuz yöntem olan çekiliş çıkar tabi. Önümüzde ki ay Gürcistan’a giriş çıkış yapıcam 😅 sonrasında Balkanlar sonrasında schengen sonrasında ABD diyerekten başladık bi yola. Tek sorun kur dalgalanması dolar Euro 18-20 seviyelerindeyken herhalde sokakta kalıcam 😂 bi şekilde ABD’ye girdikten sonrası hallolur diye düşünüyorum

    Gürcistan pasaporta işleniyor mu? veya kıbrıs? ... 2012de çıkmışlığım var yurtdışına ama yeni olsun istiyorum, çünkü turist vizesine başvurmayı düşünüyorum...

    ABD turist vizesini net olarak almak için maddi durumu göstermek dışında Schengen ülkelerine ziyaret etmeni istiyor, yani diyor ki senin ülkeni en iyi coğrafyana yakın olan AB ülkeleri tanır. Eğer sana vize vermişse ben neden vermeyeyim, diğer türlü red yersiniz, boşuna dolarınız gider, maddi boyutu da yüksek olmalı ben bu nedenle almıyorum çünkü gc paramı yiyeceğimi biliyorum. Gc den umudum kalmadığında turist ile gideceğim

    verdiğiniz cvba göre gürcistanla kıbrıs işe yaramıyor anlaşıldı 😃 2 schengen ülkesine gittim şansımı denicem yapacak bişey yok 🙂

    Tabi deneyin uygunsa size 🙂 Bir arkadaşta yazmış bir çok arkadaşı onay almış. Ben garantici insanımdır her şeyi kuralına göre yapmak isterim. Kıbrıs konusu zaten adamlar öyle bir devleti bile kabul etmiyor, Güney Kıbrıs diyorsanız bilmem, bize de haber verin sonucu

    arkadaşım biz farklı bir şeymi yapıyoruz anlamadım 🙂 bende kuralını söylüyorum işte 2schengenm var, gerekli parayı da gösterecem, ayrıca hiç yurtdışına çıkmamış insanlar bile alıyor vize,,, yani tamamen şans , unutmadan olduğum bi grupta daha geçen gün 20 schengeni olan adam red aldı 🙂 dediğim gibi şans işi

    9 sene boyunca surekli aktif 10 schengen ile red aldim 🙂


  • @melihguney Ben şöyle anladım ve daha önce öyle olduğunu duymuştum. 21 yaş altında olan evlenmemiş öz ve yasal varisi olan çocukları eklemeliyim diye anladım ki bence orda yazan bu. Çünkü cümlenin devamında başvuruda submit edilcek olanalr bunlar diyor. Forumda daha tecrübeli bireyler de yazarsa iyi olur.

  • ⭐⭐

    @Kekw doğum tarihlerini girince 21 yaş üstündekiler zaten eklenmiyor uyarı veriyor.


  • @Kekw

    Dvstate help kısmında aşağıdaki metin yer alıyor. Eğer bütün çocukların 21 yaş altında olmasını isteselerdi all child derdi. Fakat sadece 21 yaş altı üvey çocukları kullanmışlar.

    If you have any biological children, legally adopted children, or stepchildren less than 21 years old at the time of your electronic entry, you must enter a number here, even if only some, or none, of them would be immigrating with you.

    Elektronik girişiniz sırasında biyolojik çocuklarınız, yasal olarak evlat edindiğiniz çocuklarınız veya 21 yaşından küçük üvey çocuklarınız varsa, bunların sadece bir kısmı sizinle birlikte göç ediyor olsa da ya da hiç biri olmasa bile buraya bir sayı girmelisiniz.


  • Can I include my spouse and children?
    Yes, if you are married. (Note, the United States does not regonize partnership as marriage). You can include your spouse and any children 20 years or younger, on your DV Lottery application. If your application is selected, your spouse and unmarried children 20 years and younger will also receive a Permanent Resident card.

    Denemediğim için bilmiyorum. Çocuklar 21den üstünde olduğu için denemedim bile. @diablo_ercan @melihguney


  • @melihguney Çocuklar Orda söylenmek istenen çocukları götürmesen bile 21den aşağıysa eklemelisin gibi bir anlam var. Tıpkı eşi de götürmesen ekliyorsun ya onun gibi.


  • @Kekw burada söylediği farklı bir konu. çekilişi kazanırsan sadece 20 yaş altındakileri amerikaya götürebilirsin diyor. fakat başvuruya hepsini yazman gerekiyor.


  • @melihguney Ben denemedim ama yukarıdaki arkadaş forma eklenmediğini söylüyor. Yani benim yaptığımın doğru olduğunu düşünüyorum. Daha tecrübeli arkadaşalr da yazarsa sevinirim.

  • ⭐⭐⭐

    @rupica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @rupica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    İlk başvurumda yani geçen sene her sayfada mutlaka bir iletim olurdu olmadığım masa yoktu, şimdi ikinci başvurum o kadar nötr duygular içindeyim ki sadece yazdıklarınızı okuyorum heyecanım 0 olmasa da %1.
    10 senedir aynı heyecanla başvuru yapanları tebrik ediyorum 🙈

    Mayıs yaklaşsın görürüm seni 😑
    Bu sene bir tık daha heyecanlıyım sanki ben. Yavaştan videolara düşmeye başladım bile. He videolar sarmıyor o ayrı.

    Yohh yav geçen sene başvuru yapar yapmaz evimi ve işimi bulmuştum 😁 şimdi kendimi negatife hazırlıyorum sonuç pozitif olursa zaten çıkacağını biliyodum havalarına giricem

    Hee pardon 😂😂


  • @Kekw Bence de burdaki who are under 21 ibaresi tüm çocuklar için geçerli. Yani doğru yapmışsınız.


  • @Blacksocks o yüzden umursamaz tavir takinalim hahahhaa


  • @Kekw evet dogru yapmissiniz zaten sistem kabul etmiyor eger 21 yasindan büyüklerse


  • Merhaba , green card başvurusu yaparken eğitim düzeyime şu an devam ettiğim programı işaretledim bi sorun çıkar mı ? Teşekkürler


  • @JesusLord paylaşmış olduğunuz bilgi yeni süreç mi? Ne kadar geçerli bilmiyorum ama ben 2008 yılında work and travel ile gittim ve döndükten yaklaşık 5 ay sonra gibi turist vizesi başvurdum ve 10 yıllık vize aldım. Yani görüşmem o kadar rahat geçmişti ki çok içten bir beyfendiye denk gelmiştim mini bir sohbet havasında geçti hatta ilk başta onay verdiğini anlayamadım bile o kadar rahat ve kısa geçti 🤭 Ama benim bir arkadaşım dil kursu nedeni ile Amerika'ya giriş çıkış yapmış olmasına rağmen 2 kere red aldı ki Avrupa ülkesine giriş çıkışı da vardı. Kendisi uzun zamandır her yıl green card başvuruyor artık onumu görüyorlar bilmiyorum Gerekçe olarak kendi ülkesinde bağların olmaması yani bekar kendisi gidip dönmeme ihtimali olabilir diye.


  • @waterman ama ağzınızdan yel alsın çıksın birlikte gidelim


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

59
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum