Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • DV2024 de patlama olcak demeyin ya 😭


  • @justozkan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @efes22 o kadar fazla youtube vlogları var ki bu konuda anasayfa da çıkıyor zaten herkes görüyor, instagram aynı keza herkes haberdar, ee ekonomik olarakta insanlar bunalmış şanslarını deniyorlar, biri başkasına söylüyor o diğerine söylüyor eminim dv2024 te başvuru sayısında patlama yaşanılacak.

    Pasaport zorunluluğu da kalkınca... Gitmese bile sırf denemek için basvuranlar bile olacak.


  • @bugrathewise sana verebileceğim tavsiye kendini çok fazla kaptırma, geçen yıl benimde ilk başvurumdu son günler kalbim ağzımdan çıkacak gibi atıyordu, eğer nasibinde varsa 5 milyon insanda başvursa çıkacaksa o sana denk gelir ve talihli olursun ama yoksa ağzınla kuş tutsan olmaz, kısaca bir çekilişe hayatını bağlama olursa olur olmazsa da bir şekilde yolunda devam edersin. Kendimi daha yeni yeni toparlıyorum sen düşün kaç gündür ölü gibiydim.


  • @madmizah, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    DV2024 de patlama olcak demeyin ya 😭

    Bu ekonomi böyle devam ederse ve dolar 24-25 TL'ye doğru giderse maalesef rekor başvuru olur bence


  • @justozkan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @bugrathewise sana verebileceğim tavsiye kendini çok fazla kaptırma, geçen yıl benimde ilk başvurumdu son günler kalbim ağzımdan çıkacak gibi atıyordu, eğer nasibinde varsa 5 milyon insanda başvursa çıkacaksa o sana denk gelir ve talihli olursun ama yoksa ağzınla kuş tutsan olmaz, kısaca bir çekilişe hayatını bağlama olursa olur olmazsa da bir şekilde yolunda devam edersin. Kendimi daha yeni yeni toparlıyorum sen düşün kaç gündür ölü gibiydim.

    Doğru diyorsun ama insanoğlu işte hayal kurmadan edemiyor. Bir de içinde bulunduğumuz durum göz önüne alınırsa... Ha en olmadı dil okuluyla İrlanda'ya ya da Malta'ya gidip kalırım ama Amerika daha öncelikli konumda.


  • @bugrathewise irlanda da cork şehrinde englishtalks isimli dil okuluna kayıt yaptım tam gidecekken vizeleri bilerek konsolosluk geciktirmeye başladı çünkü bildiğin türkiyeden göç oldu, parayı 6 ay hesabınızda bekletin dediler bende bekliyorum şuan ama arkadaşım orada 4 ay falan oldu gideli ilk 3 ay bildiğin evsiz kaldı, ülkede bilerek göçmenler gelmesin diye ev yapılmıyor ciddi anlamda böyle, şimdi part time işlerde çalışıyor ingilizcesini geliştiriyor sonra yüksek lisansa kaydolacak aksi halde sponsor firma bulmak amerikada nasıl zorsa orda da aynı şekilde yüksek sonrası 2 yıl oturum hakkın oluyor ve staj zorunluğuğu + tam zamanlı çalışma iznine sahip oluyorsun bu arada master programları 10k Euro dan başlıyor, kafam karışık şuan sadece işlere odaklandım öylece devam ediyorum. Malta için vizen 2 haftada çıkar gitmesi oldukça kolay fakat iş durumu kısıtlı küçük bir ada ülkesi.


  • @efes22 Her geçen gün turist vizesine başvuru da hayal oluyo bana. Ki bir de versinler diye öncesinde bi Yunan yapıp gelcektim. Artık ancak İstanbul'da köprüden diğer tarafa geçerim. Yunana gidip gelsem Amerikaya para kalmıcak, gidip gelmesem Amerika vize vermicek. Haydoaaaa 🤔


  • Aranızda yurtdışına bolca gezen varsa benim pasaportu versem de bi gezdirseniz olur mu? 😂


  • @madmizah, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @efes22 Her geçen gün turist vizesine başvuru da hayal oluyo bana. Ki bir de versinler diye öncesinde bi Yunan yapıp gelcektim. Artık ancak İstanbul'da köprüden diğer tarafa geçerim. Yunana gidip gelsem Amerikaya para kalmıcak, gidip gelmesem Amerika vize vermicek. Haydoaaaa 🤔

    Doların son dönemleri hocam muazzam bir baskı var tutmaya çalışıyorlar salsalar nereye fırlar bilmiyorum, Dolar 2 tl den 15 e geldi 7 kat, 15 ten nereye gider bilmiyorum.


  • arkadaşlar Wyoming eyaleti hakkında genel bilgisi olan, orada yaşayan ya da bir dönem yaşamış olanlar var mıdır? bu eyalet hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. kira, iklim, yaşam, okul vs. genel bilgiler?

  • ⭐⭐

    @madmizah 😥 😥 amerikaya gitmeye calisirken yok olmusuz toprak atanimiz yokmus


  • @justozkan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @bugrathewise irlanda da cork şehrinde englishtalks isimli dil okuluna kayıt yaptım tam gidecekken vizeleri bilerek konsolosluk geciktirmeye başladı çünkü bildiğin türkiyeden göç oldu, parayı 6 ay hesabınızda bekletin dediler bende bekliyorum şuan ama arkadaşım orada 4 ay falan oldu gideli ilk 3 ay bildiğin evsiz kaldı, ülkede bilerek göçmenler gelmesin diye ev yapılmıyor ciddi anlamda böyle, şimdi part time işlerde çalışıyor ingilizcesini geliştiriyor sonra yüksek lisansa kaydolacak aksi halde sponsor firma bulmak amerikada nasıl zorsa orda da aynı şekilde yüksek sonrası 2 yıl oturum hakkın oluyor ve staj zorunluğuğu + tam zamanlı çalışma iznine sahip oluyorsun bu arada master programları 10k Euro dan başlıyor, kafam karışık şuan sadece işlere odaklandım öylece devam ediyorum. Malta için vizen 2 haftada çıkar gitmesi oldukça kolay fakat iş durumu kısıtlı küçük bir ada ülkesi.

    Aslında kapağı bir atabilsek aslında herkesten cok çalışacağız ama çıkamadık bir türlü.

  • ⭐⭐

    @adgercu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    sanırım bu başlık , geçen yılki 1000 sayfa barajını geçecek 🙂

    Geçen sene aynı günde 11 mayısta yani 100 sayfa vardı. Bu sene daha yavaş.

  • ⭐⭐

    @madmizah Allah'ın emri o 🙂
    yok yok, foto konusunda kararım kesin, evde telefon ile kendim çekicem

  • ⭐⭐

    @efes22 bu da iyiymiş...
    ama oradakiler ABD'liler ile daha içli dışlı, buradakilerden daha çok bilgi sahibiler. hele ki Adanalılar..


  • @justozkan arkadasim eşine duvarin oraya gec foto cekicem, lazim, demis sonra ikisi adina da basvurmus, hicbir seyden haberi olmayan eşine cikti GC 😃
    Bir de 2013te Amerikda WAT yaparken tanistigim bir kadın vardi GC ile gelmis. Arkadasi basvuruyormus bu kadın da yanindaymis demis ki gel sana da basvuralim, arkadasina cikmamis ama bu kadina cikmis GC, o sekilde gelmisti.


  • @Envestudyblog, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @justozkan arkadasim eşine duvarin oraya gec foto cekicem, lazim, demis sonra ikisi adina da basvurmus, hicbir seyden haberi olmayan eşine cikti GC 😃

    😃😃 al işte umursamamak lazım, özensiz doldurucam bu yıl, ilk başvuru diye dualarla doldurduydum formu 😃

  • ⭐⭐

    @SUAT-GUNAY Abi ben bu konuda biraz pimpirikliyim ama geçen seneden bu sene ben de değişecek olan tek şey ailem dışında kimseye başvurduğumdan bahsetmeyeceğim ve aynı ümidi Bağlamayacağım DV2024 e (son aylar kesin çıkacak diye bağlanırım) 😂

  • ⭐⭐

    @adgercu işte bunu yapmayın... ne kadar duysanız da yapıp da çıkanları bunu yapmayın. telefon ile yenisini çekin ama eski fotonuzu kullanmayın


  • @JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @SUAT-GUNAY aynılarını yaptık bu yıl riske atıp son on dk ya bırakacağım başkasına son iki dk yaptığım başvuruya çıktı
    Ne kadar dayanırız bilmiyorum ama çıkarsa muhabbeti yapmıyoruz evde videolar yine izliyorum trulia ev mesajları atıp duruyo bakıyorum bunlardan da sıyrılsam iyi olacak bu benim hobim terkedemem sanırım

    Bu son gün başvurusuna çıkanları çok duyuyorum. Sanırım ben de öyle yapacağım(Ama dikkat bir arkadaş son güne son saate bıraktım kapandı başvuru yapamadım dedi)

    İlk saniyede başvurduk bı de böyle deneyelim


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

83
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum