DV2024 Sohbet Odası
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
şimdi bişi dicem, bakalım kaç kişi "ben de" diyecek. zira hepimizdeki psikoloji aynı :)
bu yıl gidip en doğru stüdyoda fotoğraf çektirmiştim kendime ve aileme. özene bezene hazırlanmıştım çekiliş başvurusuna. 3-5 yerden de kontrol etmiştim.
ama şimdi stüdyoda çektirmicem. kendim cep telefonu ile çekip koyucam. öyle her detayı uysun diye uğraş vermicem. yok öyle ilk başvurumdaki özen, istek, heves :) :)Yıllardır bu şekilde yaptırdım. Kesinlikle bu sene böyle yapacağım. Çıkarsa da bunu fotoğrafın özensizliğine bağlarım :)
-
@SUAT-GUNAY aynılarını yaptık bu yıl riske atıp son on dk ya bırakacağım başkasına son iki dk yaptığım başvuruya çıktı
Ne kadar dayanırız bilmiyorum ama çıkarsa muhabbeti yapmıyoruz evde videolar yine izliyorum trulia ev mesajları atıp duruyo bakıyorum bunlardan da sıyrılsam iyi olacak bu benim hobim terkedemem sanırım -
en utanç verici kısmı da, eylül sonunda, daha başvuru başlamamışken fotoğrafçıdan içeri girdik, daha selam vermeden adam bize "greencard için mi geldiniz abi" dedi. kalır mıyım bu utançla, "yok be hocam, ama yakın. tatilde eşi ve çocukları ABD'ye götüreyim diyorum, vize alıcaz" dedim :) :)
-
@yenihayaletadam Vay be, kadere bak... Umarım her şey güzel olur sizin için de.
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@SUAT-GUNAY aynılarını yaptık bu yıl riske atıp son on dk ya bırakacağım başkasına son iki dk yaptığım başvuruya çıktı
Ne kadar dayanırız bilmiyorum ama çıkarsa muhabbeti yapmıyoruz evde videolar yine izliyorum trulia ev mesajları atıp duruyo bakıyorum bunlardan da sıyrılsam iyi olacak bu benim hobim terkedemem sanırımBu son gün başvurusuna çıkanları çok duyuyorum. Sanırım ben de öyle yapacağım(Ama dikkat bir arkadaş son güne son saate bıraktım kapandı başvuru yapamadım dedi)
-
Ne kadar dayanırız bilmiyorum ama çıkarsa muhabbeti yapmıyoruz evde videolar yine izliyorum trulia ev mesajları atıp duruyo bakıyorum bunlardan da sıyrılsam iyi olacak bu benim hobim terkedemem sanırımBunu bir yerde daha okumuştum. Adamın biri son gün yapmış, çıkmış. Başvuru yapacak olan arkadaşa da öyle yapmasını söylemiş ve o da öyle yapmış. Ona da çıkmış. İşin kolayına kaçıp sonlardan mı başlıyor acaba, bilinmez.
-
@SUAT-GUNAY Ben bu yıl kullandığım resimleri kullanıcam, zaten telefonla çekmiştim. Bir daha telefonla çekmeyle bile uğraşamam. Çocuklar değişirse onlarınkini çekebilirim. Bu arada, seneye çıkarsa gidebilirim belki ama daha sonra çıkarsa gitmeyi düşünmemeye başladım artık.
-
@bugrathewise ya ben kendimizin de öyle düşünmüştüm sonra dedim bir yıl kaybetmek istemedim bunlar son anda söyledi foto düzelt falan önce kendisinin yaptım sonra karısının karısının onaya bastığımız da son iki dk da kitlendi bı daha bastık ben kesin olmadı derken onay verdi ona çıktı zaten böyle de çıkmıyor varsın kaciralim deneyeceğim
-
@adgercu telefonla çekerken fotoğraf ayarlarında bişey yapıyormusunuz.
-
@SUAT-GUNAY Abi öyle böyle yapmıcaz etmicez diyip yine özene bözene giricez DV2024 e biliyosun dimi :)))) Ama değişik taktikler denemek güzel olabilir. Son saat başuvuru gibi :)
-
@bugrathewise ya ben kendimizin de öyle düşünmüştüm sonra dedim bir yıl kaybetmek istemedim bunlar son anda söyledi foto düzelt falan önce kendisinin yaptım sonra karısının karısının onaya bastığımız da son iki dk da kitlendi bı daha bastık ben kesin olmadı derken onay verdi ona çıktı zaten böyle de çıkmıyor varsın kaciralim deneyeceğim
Mesela son dakika olmasa da son saatlere yakın yapsak o da fayda eder mi acaba? Dediğiniz gibi, zaten çıkmıyor.
Gerçi benim ilk başvuru olacak. Para biriktirmeye yeni başladım
-
Coine yatirim yapmak gibi olmali. Kaybetsen bile umrunda olmayacaksa, sonuc icin denemeye deger.
-
Benim bir tanıdığım son saatte başvurdu ama çıkmadı maalesef. Ne kendisine ne kız arkadaşına. Burada biraz survivorship bias var. Sadece kazananlara odaklandığımız için bize öyle geliyordur. Excel tablosunda bakarak kazanan kişilerin hangi gün başvurduğunu da görebilsek ona göre bir istatistik çıkarabiliriz belki ama o da yok elimizde.
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
şimdi bişi dicem, bakalım kaç kişi "ben de" diyecek. zira hepimizdeki psikoloji aynı :)
bu yıl gidip en doğru stüdyoda fotoğraf çektirmiştim kendime ve aileme. özene bezene hazırlanmıştım çekiliş başvurusuna. 3-5 yerden de kontrol etmiştim.
ama şimdi stüdyoda çektirmicem. kendim cep telefonu ile çekip koyucam. öyle her detayı uysun diye uğraş vermicem. yok öyle ilk başvurumdaki özen, istek, heves :) :)bu sene hiç özenmeyeceğim evde beyaz duvar var telefonla çeker, photoshopta düzenler atarım, başvuruyuda ilk günlerde yapmam son 10 gün kala hallederim çok özene bezene uğraşamam artık
-
@justozkan mumkunse kaynina yada kahvedeki mehmet alinin uni okuyan yegenine basvuruyu yaptir... (kesin cikmali)
-
Herkese selam, yeni bir çekiliş yeni bir umut. 63 sayfayı okumak biraz uzun sürecek ama ben şöyle baştan başlayayım. Geçen sene totem yapmak adına çok aktif olmamıştım forumda bu sene tam tersini deneyelim bakalım. :)
-
Son dakika ilk dakika başvuruyum diyenleri şunu izlemesini öneriyorum.
-
@bugrathewise, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Mesela son dakika olmasa da son saatlere yakın yapsak o da fayda eder mi acaba? Dediğiniz gibi, zaten çıkmıyor.
Gerçi benim ilk başvuru olacak. Para biriktirmeye yeni başladım
Son saate bırakan birinin yetişemeyip kapandığını Bidaha giremediğini duydum bırak 2 dk yı
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Benim bir tanıdığım son saatte başvurdu ama çıkmadı maalesef. Ne kendisine ne kız arkadaşına. Burada biraz survivorship bias var. Sadece kazananlara odaklandığımız için bize öyle geliyordur. Excel tablosunda bakarak kazanan kişilerin hangi gün başvurduğunu da görebilsek ona göre bir istatistik çıkarabiliriz belki ama o da yok elimizde.
Tablo da hangi zaman diliminde başvuru yaptığı da yazılsa çok işe yarar
-
@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Son saate bırakan birinin yetişemeyip kapandığını Bidaha giremediğini duydum bırak 2 dk yı
O zaman imkan bulunca başvurmak lazım. Cok gerilimli olay maalesef.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum