Yaşadığınız Eyaletlerin Olumlu ve Olumsuz Yönleri
-
@celica Tesekkurler 🙂 Imrenilecek gibi demeyelim de buranin sartlarina gore standard bir hayat diyelim ☺️
-
Bence Washington statein en olumsuz özelliği yılın çoğu zamanı kapalı hava ve sürekli atıştırma şeklinde yağan yağmur. Bol güneşli günleri ancak hazirandan sonra eylule kadar görebiliyoruz. Her ne kadar doğası harika olsa da güneş olmayınca insanın gözüne kasvetli gözüküyor. Ama güneş açtığı günler, ne kadar güzel bi yerde yaşıyorum yaaa duygularıyla coşuyorum 😂
-
Amerika'da yaşayan tecrübeli kişileri bu gönderiyi zenginleştirmeye çağırıyorum , 1 hafta kaldı bir çok kişi için faydalı olabilir. (Florida (Orlando/Tampa) ) beni bekliyor..
-
@MySea ev bulma ve ilk aylarda ara işler bulmak size göre nasıl bir süreç yaşarız biz anne baba ve yetişkin bir oğlumuz var. Teşekkürler başarı ve mutluluk dileriz.
-
New York için ilk 12 saatlik izlenimimi bildiriyorum bana uzak Allah'a yakın olsun...
-
@denizci10 abii bizim memleket Tampa :D
-
@denizci10, içinde söyledi: Yaşadığınız Eyaletlerin Olumlu ve Olumsuz Yönleri
New York için ilk 12 saatlik izlenimimi bildiriyorum bana uzak Allah'a yakın olsun...
Sonraki durak neresi kardeşim
-
@denizci10 Hahaha 🤣🤣
-
@YALNIZEFE Gelir gelmez ev kiralamak oldukca zor. Kredi skoru check ediyorlar ve ayrica duzenli gelir istiyorlar. Genelde heryerde ayni durum var ama Delaware icin durum daha zor. Kucuk bir eyalet oldugu icin kiralik evler ve apartments icin talep cok fazla.
1+1 kiralik apartments en ucuz olarak aylik $1,300 den basliyor. 2+1 olanlar ise $1,500 den basliyor. Guzel bir site icerisinde olsun derseniz, $2,000 ve uzerini kira icin gozden cikartmaniz gerekiyor. Covid sonrasi boyle durumlar...
-
@Rhonster dur bakalım o konuya daha gelmedik. gelince karar veririz kardeşim.
-
@OrlandoGücü yarın new jersey tarafına gidiyoruz. ama bu bölgeden 4 mayıs ta ayrılıyoruz. Florida Fort Lauderdale e geçiyoruz.
-
@denizci10 dediğim olacak merak etme sen :D
-
@denizci10, içinde söyledi: Yaşadığınız Eyaletlerin Olumlu ve Olumsuz Yönleri
-
@Utopya sonraki 84 saat için yorumum ise yaşanır mı yaşanır ama gerek yok bence...
-
Coronadan dolayı vatandaşlara para veriliyor o yüzden kimse çalışmıyor deniliyor bu neyin nesidir bilen var mı
-
@Erdem-AKDEMİR aşağıdaki her bir başlığı okursan ozaman sorunun cevabını bulacaksın
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3337/covid-19-yardımı-için-başvuru
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3560/covid-19-kira-yardımı-new-jersey
-
@MySea iklimi görmezsek mükemmel eyaleti anlatmışsınız😃bilgiler için teşekkürler.
-
Delaware de kis sezonu basladi. Geceleri don oluyor artik. Gunduzleri de cok sicak degil. Henuz kar yagmadi. Simdilik yagmur ile idare ediyoruz.
Soguk hava sevmeyenler icin uygun bir yer degil. Nisan baslarina kadar durum boyle.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum