DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @TughanTug daha önce pasaportta yoktu nasıl çat diye getirdiler şartı, isteyen bastı parayı pasaportu aldı başvurdu. Para şartıda konsa gene bulcaz buluşturcaz başvurcaz bencede ne olursa olsun öylesine başvuranların önüne geçilmek için ek şeyler gelebilir.
    @oznyldrm 👍🏼

    Kesinlikle 🙂


  • @marpessa bende öyle umuyorum ancak tahminim arttığı yönünde

  • ⭐⭐

    @OrlandoGücü tebrik ederim detayları merakla bekliyoruz

  • ⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    amerika da tembel olmayıp işten kaçmayanlar aç kalmaz hiç dil bilmene gerek yok zaten konuşmuyorsun sadece iş yapıp paranı alıyorsun. Buyrun videosu

    https://www.youtube.com/shorts/yDZYCbWS-bc

    bir otelde sabit saatlik ücretle Housekeeping yapmaktan çok daha kazançlıymış bu 🙂 Ama tabi asıl mesele, temizlenecek o evleri bulmak ve anlaşmak. O kısımdan hiç bahsetmemiş arkadaş. Bir videosu daha vardı bu arkadaşın geçenlerde atmıştın izlemiştim aynı gün içinde birçok işi yapıyordu ama gene işleri nasıl ayarladığından hiç bahsetmeden direkt kazançtan bahsediyordu. Asıl mesele o işleri nasıl buluyor? 😃


  • @marpessa İngiltere hiçbir zaman istediğim bir yer olmamakla birlikte ülke koşulları nedeniyle GC çıkmazsa biz de scale up vizesini düşünüyoruz. Bildiğim kadarı ile henüz son hali yayınlanmadı Mayıs ayında netleşir diyorlardı.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @abrakadabra facebook marketplace - craglist bu sitelerden buluyor

  • ⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @abrakadabra facebook marketplace - craglist bu sitelerden buluyor

    abi o zaman süper. Bu dediğin yerlerden böyle kolayca bağlanıyorsa bu işler o iş tamam 😃 Aç kalmayız


  • @oznyldrm Ozan bey merhaba. Umarım dalga geçme sözünü bana yazmamışsınızdır asla tasvip etmem bu durumu sadece farklı görüşteyiz. Saygılar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @abrakadabra

    videonun 2-3 saniye arasında orada söylüyor nereden bulduğunu saniseyi yazamıyorum

  • ⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    amerika da tembel olmayıp işten kaçmayanlar aç kalmaz hiç dil bilmene gerek yok zaten konuşmuyorsun sadece iş yapıp paranı alıyorsun. Buyrun videosu

    https://www.youtube.com/shorts/yDZYCbWS-bc

    Süper ya gidince yapmak istediğim iş,sonrasında firma kurup devam edeceğim YouTube de bu işlerle ilgili video bulamıyorum
    ben gece uykum gelsin diye temizlik videoları izliyorum da dedim firma nasıl kurulur sistem nasıldır orada bir araştırayım boş video izlemeyeyim yoktu bu tarz


  • @this-time89, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @TughanTug Merhaba. Elebtte kimse farklı bir görüş bildirdi diye yanlış olduğu anlamına gelmiyor aynı benim şu anda belirttiğim görüşün yanlış olduğu anlamına gelmediği gibi. Ben hala pasaportun yeterli bir eleme "ön eleme" çeşiti olduğunu düşünüyorum "diversity visa" için. Diğerlerini gereksiz görüyorum. Eşitlik konusunda bence birbiriyle çok alakası olmayan bir karşılaştırma yapmışsınız. Bu bir piyango 60 yaşındaki ile 20 yaşınmdakini şansı eşit ve lise olayına gelince bu bir kriter yine tekrarlıyorum puanlama durumu değil. Puanlama çok farklı bir şey. Umarım bana söylenmemiştir dalga geçme sözü ben kimse ile dalga geçmedim ki bu tür davranışları asla tasvip etmem farklı görüş bildirdim sadece. Saygılar herkese.

    Hayır sizi kastetmedim 🙂


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Zelene eski bir videodur ama en azından fikir verebilir

    https://www.youtube.com/watch?v=D5LCGgWdGWs

    bu kişi temizliğin kitabını yazıyor

    https://www.youtube.com/watch?v=ycvp1DgxRxg

  • ⭐⭐⭐

    @Koray283, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Herkese Günaydin...Cok net bir sorum var....Su anda bekarim ama 4 yıllık bir iliskim var...ayri ayri basvurduk...Cıkarsa ;
    1-Ds-260 i bekar halimizle doldurup sonra evlenip sonra formu tekrar düzeltmek icin KCC ye mail mi atmali?
    2-Once evlilik isini halledip DS-260 formunu evli mi doldurmali?
    1 mi 2 mi sizce? Cidden bilgisi olan yazarsa cok sevinirim.

    Bencede kazandığın an nikah yapmak daha mantıklı. 4 yıllık bir geçmiş de olduğu için düşünme bile. Kazan, nikah, formlar, mülakat, bye 😁


  • @hadi-BE iiiinşaallah😁


  • Kalmış geriye 10 gün yine buralardayız. Herkese bol şanş

  • ⭐⭐

    Merhaba forum ailem,
    Bugün günlerden St. Petersburg (Florida)
    st-petersburg-florida-greetings-from-28392_61.jpg
    St. Petersburg, Florida, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bulunan bir şehirdir. Kısa ismi St. Pete olarak geçer. St. Petersburg, Kuzey Amerikalı ve Avrupalı kişiler tarafından bir tatil yeri olarak, politikacılar için de bir duello şehri olarak bilinir.
    indir.jpeg
    Yılın ortalama 361 günü güneşli olan şehir, kesintisiz Şubat 1967 ile Mart 1969 arasında 768 gün boyunca güneşli olması ile Guinness Dünya Rekorlar'ı arasına girmiştir.

    indir (1).jpeg

    indir (2).jpeg


  • @oznyldrm, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @TughanTug, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @this-time89, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @oznyldrm Anlamadığınız nokta bu bir çeşitlilik göçmenlik piyangosu vizesi başka tür puan bazlı göçmenlik başvurusu değil. Pasaport olabilecek en makul durum şu anda bunun dışınddaki her şey bu tür bir göçmenlik piyangosu için fırsat eşitliğine aykırı. Eğer başka kriterlere uyuyorum buna ihtiyacım yok diye düşünüyorsanız sadece olaya Amerika olarak bakmayarak; Avustralya ya da Kanada gibi ülkelerin puanlı göçmenlik başvurularına başvurabilirsiniz. Böylece gerçekten gitmek isteyen kişilerle yarışmış olursunuz. Amerika'da da var bildiğim kadarıyla farklı göçmenlik vize türleri yine puana bakan.

    @oznyldrm @this-time89 Eşitlik bazı şartlar veya ön koşullar altında olmaz. Eğer bir konuda veya bir yerde eşitlik var ise herkese her koşulda vardır. Lise mezunu olmayan ile lise mezunu başvururken eşit değilse burada eşitlik yoktur. Zaten eşitlik her zaman iyi bir şey de değil. Eşitlik çoğu zaman adaletsizlik getirir(kanun önündeki eşitlik hariç). Önemli olan adaletli olmaktır.

    Konuya gelecek olursak ben başvuru ücretini dahi mantıklı buluyorum. Tamamen şahsi düşünceme göre yıllık $5 ayıramayacak kadar ciddiye almayan kişi başvurmasın. Böyle sudan ucuz bir miktar ile ciddiyetsiz başvuruların tamamını eleyip gerçekten bu işi ciddiye alanlar arasından çekiliş yapmak benim görüşüme göre daha adaletli olan. O yüzden @oznyldrm 'a katılıyorum. Zaten diversity dediğimiz şey de farklı insanların, kültürlerin oluşturduğu bir şey, $5 bir başvuru ücreti koyuldu diye komple bir ülkedeki insanların hepsinin başvurudan vazgeçeceğini düşünmediğim için çeşitlilik özelinde de çekilişe bir zarar geldiğini düşünmüyorum.

    Dediğim gibi bunlar şahsi görüş, kimi beğenir kimi beğenmez.

    Ufak bir edit: yok istersen isminde şu olmayanın başvurusu alınmasın şeklinde dalga geçilmesini de anlayamadım. Kötü bir şey söylememiş arkadaş kendi fikrini söylemiş, kimine mantıklı gelir kimine gelmez ama size mantıklı gelmeyen şey illa ki yanlıştır diye bir şey yok.

    Sonunda beni anlayabilen birisi çıkmış. Benimki bir öneriydi. Yani sayısal loto bile oynarken ücret vermiyor musunuz. Bedava milli piyango bileti alabiliyor musunuz. Önümüzdeki birkaç yıl içinde TR den başvuruların 200 hatta 300 k ya çıkabileceğini düşünüyorum. Yani hiçbirşey değişmesin hep böle kalsın ben loto da 200 k ile yarışmak istiyorum diyorsanız siz bilirsiniz. Sonuç olarak tekrar söyleyeyim. Bu bir loto olabilir. Ama çok az da olsa bir ön eleme sistemi gelirse (ücretli başvuru vb.) GC nin gerçekten sisteme ayak uydurabilecek ve bizim gibi çok isteyen kişilere çıkması için faydalı olabileceğini düşünüyorum. Bu arada @TughanTug bana akıl vermeye çalışan veya bana dalga geçer tarzda cevap yazan arkadaşları ben hayatım boyunca hiç kafama takmadım. Sende takılma. 🙂

    Görüyorum ve artırıyorum hep söyledim söylüyorum bence başvuru ücreti 100$ olmalı bu sayade ciddiyetsiz başvurular elenir. Gerçekten isteyen insanlar katılır.

    (100 dolar bir yılda insanlar harçlıklarından bile rahatlıkla biriktirir bir engel değil yani.)

  • ⭐⭐⭐

    @Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Kalmış geriye 10 gün yine buralardayız. Herkese bol şanş

    10 gün değiiiil. 9 gün 7 saat. Lütfin 😂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

675
Çevrimiçi

41.4k
Kullanıcı

4.4k
Konu

428.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum