@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@TughanTug daha önce pasaportta yoktu nasıl çat diye getirdiler şartı, isteyen bastı parayı pasaportu aldı başvurdu. Para şartıda konsa gene bulcaz buluşturcaz başvurcaz bencede ne olursa olsun öylesine başvuranların önüne geçilmek için ek şeyler gelebilir.
@oznyldrm
Kesinlikle

-
@marpessa bende öyle umuyorum ancak tahminim arttığı yönünde
-
@OrlandoGücü tebrik ederim detayları merakla bekliyoruz
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
amerika da tembel olmayıp işten kaçmayanlar aç kalmaz hiç dil bilmene gerek yok zaten konuşmuyorsun sadece iş yapıp paranı alıyorsun. Buyrun videosu
bir otelde sabit saatlik ücretle Housekeeping yapmaktan çok daha kazançlıymış bu
Ama tabi asıl mesele, temizlenecek o evleri bulmak ve anlaşmak. O kısımdan hiç bahsetmemiş arkadaş. Bir videosu daha vardı bu arkadaşın geçenlerde atmıştın izlemiştim aynı gün içinde birçok işi yapıyordu ama gene işleri nasıl ayarladığından hiç bahsetmeden direkt kazançtan bahsediyordu. Asıl mesele o işleri nasıl buluyor? 
-
@marpessa İngiltere hiçbir zaman istediğim bir yer olmamakla birlikte ülke koşulları nedeniyle GC çıkmazsa biz de scale up vizesini düşünüyoruz. Bildiğim kadarı ile henüz son hali yayınlanmadı Mayıs ayında netleşir diyorlardı.
-
@abrakadabra facebook marketplace - craglist bu sitelerden buluyor
-
@abrakadabra facebook marketplace - craglist bu sitelerden buluyor
abi o zaman süper. Bu dediğin yerlerden böyle kolayca bağlanıyorsa bu işler o iş tamam
Aç kalmayız -
@oznyldrm Ozan bey merhaba. Umarım dalga geçme sözünü bana yazmamışsınızdır asla tasvip etmem bu durumu sadece farklı görüşteyiz. Saygılar.
-
-
videonun 2-3 saniye arasında orada söylüyor nereden bulduğunu saniseyi yazamıyorum
-
amerika da tembel olmayıp işten kaçmayanlar aç kalmaz hiç dil bilmene gerek yok zaten konuşmuyorsun sadece iş yapıp paranı alıyorsun. Buyrun videosu
Süper ya gidince yapmak istediğim iş,sonrasında firma kurup devam edeceğim YouTube de bu işlerle ilgili video bulamıyorum
ben gece uykum gelsin diye temizlik videoları izliyorum da dedim firma nasıl kurulur sistem nasıldır orada bir araştırayım boş video izlemeyeyim yoktu bu tarz -
@this-time89, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@TughanTug Merhaba. Elebtte kimse farklı bir görüş bildirdi diye yanlış olduğu anlamına gelmiyor aynı benim şu anda belirttiğim görüşün yanlış olduğu anlamına gelmediği gibi. Ben hala pasaportun yeterli bir eleme "ön eleme" çeşiti olduğunu düşünüyorum "diversity visa" için. Diğerlerini gereksiz görüyorum. Eşitlik konusunda bence birbiriyle çok alakası olmayan bir karşılaştırma yapmışsınız. Bu bir piyango 60 yaşındaki ile 20 yaşınmdakini şansı eşit ve lise olayına gelince bu bir kriter yine tekrarlıyorum puanlama durumu değil. Puanlama çok farklı bir şey. Umarım bana söylenmemiştir dalga geçme sözü ben kimse ile dalga geçmedim ki bu tür davranışları asla tasvip etmem farklı görüş bildirdim sadece. Saygılar herkese.
Hayır sizi kastetmedim

-
Bu ileti silindi! -
@Zelene eski bir videodur ama en azından fikir verebilir
bu kişi temizliğin kitabını yazıyor
-
@Koray283, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese Günaydin...Cok net bir sorum var....Su anda bekarim ama 4 yıllık bir iliskim var...ayri ayri basvurduk...Cıkarsa ;
1-Ds-260 i bekar halimizle doldurup sonra evlenip sonra formu tekrar düzeltmek icin KCC ye mail mi atmali?
2-Once evlilik isini halledip DS-260 formunu evli mi doldurmali?
1 mi 2 mi sizce? Cidden bilgisi olan yazarsa cok sevinirim.Bencede kazandığın an nikah yapmak daha mantıklı. 4 yıllık bir geçmiş de olduğu için düşünme bile. Kazan, nikah, formlar, mülakat, bye

-
@hadi-BE iiiinşaallah

-
Kalmış geriye 10 gün yine buralardayız. Herkese bol şanş
-
Merhaba forum ailem,
Bugün günlerden St. Petersburg (Florida)

St. Petersburg, Florida, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bulunan bir şehirdir. Kısa ismi St. Pete olarak geçer. St. Petersburg, Kuzey Amerikalı ve Avrupalı kişiler tarafından bir tatil yeri olarak, politikacılar için de bir duello şehri olarak bilinir.

Yılın ortalama 361 günü güneşli olan şehir, kesintisiz Şubat 1967 ile Mart 1969 arasında 768 gün boyunca güneşli olması ile Guinness Dünya Rekorlar'ı arasına girmiştir.

-
@oznyldrm, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@TughanTug, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@this-time89, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@oznyldrm Anlamadığınız nokta bu bir çeşitlilik göçmenlik piyangosu vizesi başka tür puan bazlı göçmenlik başvurusu değil. Pasaport olabilecek en makul durum şu anda bunun dışınddaki her şey bu tür bir göçmenlik piyangosu için fırsat eşitliğine aykırı. Eğer başka kriterlere uyuyorum buna ihtiyacım yok diye düşünüyorsanız sadece olaya Amerika olarak bakmayarak; Avustralya ya da Kanada gibi ülkelerin puanlı göçmenlik başvurularına başvurabilirsiniz. Böylece gerçekten gitmek isteyen kişilerle yarışmış olursunuz. Amerika'da da var bildiğim kadarıyla farklı göçmenlik vize türleri yine puana bakan.
@oznyldrm @this-time89 Eşitlik bazı şartlar veya ön koşullar altında olmaz. Eğer bir konuda veya bir yerde eşitlik var ise herkese her koşulda vardır. Lise mezunu olmayan ile lise mezunu başvururken eşit değilse burada eşitlik yoktur. Zaten eşitlik her zaman iyi bir şey de değil. Eşitlik çoğu zaman adaletsizlik getirir(kanun önündeki eşitlik hariç). Önemli olan adaletli olmaktır.
Konuya gelecek olursak ben başvuru ücretini dahi mantıklı buluyorum. Tamamen şahsi düşünceme göre yıllık $5 ayıramayacak kadar ciddiye almayan kişi başvurmasın. Böyle sudan ucuz bir miktar ile ciddiyetsiz başvuruların tamamını eleyip gerçekten bu işi ciddiye alanlar arasından çekiliş yapmak benim görüşüme göre daha adaletli olan. O yüzden @oznyldrm 'a katılıyorum. Zaten diversity dediğimiz şey de farklı insanların, kültürlerin oluşturduğu bir şey, $5 bir başvuru ücreti koyuldu diye komple bir ülkedeki insanların hepsinin başvurudan vazgeçeceğini düşünmediğim için çeşitlilik özelinde de çekilişe bir zarar geldiğini düşünmüyorum.
Dediğim gibi bunlar şahsi görüş, kimi beğenir kimi beğenmez.
Ufak bir edit: yok istersen isminde şu olmayanın başvurusu alınmasın şeklinde dalga geçilmesini de anlayamadım. Kötü bir şey söylememiş arkadaş kendi fikrini söylemiş, kimine mantıklı gelir kimine gelmez ama size mantıklı gelmeyen şey illa ki yanlıştır diye bir şey yok.
Sonunda beni anlayabilen birisi çıkmış. Benimki bir öneriydi. Yani sayısal loto bile oynarken ücret vermiyor musunuz. Bedava milli piyango bileti alabiliyor musunuz. Önümüzdeki birkaç yıl içinde TR den başvuruların 200 hatta 300 k ya çıkabileceğini düşünüyorum. Yani hiçbirşey değişmesin hep böle kalsın ben loto da 200 k ile yarışmak istiyorum diyorsanız siz bilirsiniz. Sonuç olarak tekrar söyleyeyim. Bu bir loto olabilir. Ama çok az da olsa bir ön eleme sistemi gelirse (ücretli başvuru vb.) GC nin gerçekten sisteme ayak uydurabilecek ve bizim gibi çok isteyen kişilere çıkması için faydalı olabileceğini düşünüyorum. Bu arada @TughanTug bana akıl vermeye çalışan veya bana dalga geçer tarzda cevap yazan arkadaşları ben hayatım boyunca hiç kafama takmadım. Sende takılma.

Görüyorum ve artırıyorum hep söyledim söylüyorum bence başvuru ücreti 100$ olmalı bu sayade ciddiyetsiz başvurular elenir. Gerçekten isteyen insanlar katılır.
(100 dolar bir yılda insanlar harçlıklarından bile rahatlıkla biriktirir bir engel değil yani.)
-
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Kalmış geriye 10 gün yine buralardayız. Herkese bol şanş
10 gün değiiiil. 9 gün 7 saat. Lütfin

Benzer Başlıklar
155
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k