@abrakadabra, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@TughanTug, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@abrakadabra 2017 senesinde New York'ta yaptım ben, siz? 
Yaşlanmışım 
2011 yılında Virginia eyaletinde, Virginia Beach şehrindeydim.
Yok yok genciz daha ne yaşlanması
Ben de daha erken yapabilirdim 2014'te yapsam üniversitede ikinci senem oluyordu. Aslında daha önce haberim olsa her sene yapardım da işte kısmet olmadı o dönem.
Güzel miydi Virginia memnun kalmış mıydın güzel anlatıyorlar hep 
Vallahi ben oldum 32 ve durmadan gidiyor yaş 
Virginia gayet güzel bir eyalet, özellikle çalıştığım şehir Virginia Beach ise bildiğin küçük Miami 
Doğası falan baya iyi eyaletin, ne de olsa okyanus kıyısında zaten. İş olanakları ise daha çok turizm üzerine Virginia VBeach'te ki zaten tam turist mekanı. Ben baya beğenmiştim açıkçası.
Ancak, GC çıkarsa oraya gider miyim bilmiyorum. Çünkü Florida, Texas gibi tax free eyaletler varken Virginia'yı seçer miyim bilmiyorum 
32 dediğin nedir ya insan en verimli dönemini 25-55 arası yaşar zaten 25 öncesinde bizim ülkede yaşadığından bir şey anlamak mümkün değil 
Güzel geliyor kulağa ama ben de öyle eyaletleri daha çok tatil yapmak ve gezmek için tercih ederim. Yaşamak için çok farklı etkenler giriyor işin içine. En önemlisi de iş imkanları için daha büyük şehirler daha uygun 
Aynen, zaten ben de iş imkanlarından dolayı farklı tax free eyaletler düşünüyorum.
Bu arada dün gece 1,5 saatlik bir aramadan sonra evde SSN kartımı buldum. Ne olur ne olmaz diye 11 sene sonra bugün üzerine laminasyon yaptım da karta benzedi. Yoksa bir kağıt parçasıydı sadece 
Ben de ne zaman bulmak istesem 1-2 saatimi alır aynı şekilde. Onu yapmak lazım gerçekten, pvc falan kaplatalım hatta. 
Benimki hala aldığım gibi duruyor zarfın içinde bütün bir sayfada koparılmayı bekler halde veriyorlar ya işte hala öyle muhafaza ediyorum