Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri
-
@nicely, içinde söyledi: Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri
Cary, NC iyi güzel ama, bildigin ufacık bir kasaba, en yakın IKEA 2.30 saat uzaklıkta , ama hayata baslamak için güzel bir yere benziyor. Portland, OR dan iyidir :d
IKEA ya yakinligi niye bu kadar onemsediniz anlamiyorum. Bize en yakin olani 40 dakika uzaklikta ve 2-3 yilda bir ancak gidip birseyler aliyoruz. Her hafta gidilecek biryer degil ki! Kaldi ki diyelim ki ayda bir gidilmesi gerekse bile 2.5 saatlik yol cok da uzak sayilmaz..
-
@MySea Begendigim bir sey var 15 er dakika uzaklıkta 2 tane Whole Foods Market var, bence bu cok buyuk bir artı. Whole Foods ürünleri ile kendimizi şımartmak bir ayrıcalık
-
@Orhan-Cabarov mutlu ve güzel günlerde kullanman dileği ile hayırlı olsun
-
@axlgnr Çok teşekkür ederim. Darısı sizlere olsun.
-
Lütfen;
- göçmen vize ile ABD'ye ilk giriş için şu başlığı kullanın:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/göçmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giriş
- ilk aylardaki deneyimler için ise bu başlığı kullanın:
- daha sonraki genel fikirleriniz ve tecrübeleriniz için ise şu başlığı kullanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/90/amerika-da-green-cardla-yaşayanların-tecrübeleri/
-
@Orhan-Cabarov inşallah kardo, kazandığımda seninle tanışmak nasip olur inşallah..
-
Yesilkartli olupta, aile sebebiyle gocmenlik benimkisi. Turkiye de bulunmam 6 ayi gecti ve herhangi birsey yapmadim, konsolosluk sayfasinda okudugum kadariyla 6 aydan fazla kalmamam gerektigi ve havaalani polisin insiyatifi vs. Bu durumu tecrube etmis ve ne yapmam gerektigi konusunda arkadaslarin bilgi paylasimini bekliyorum.tesekkurler⚘🙏
-
@Nursen-Nursen, içinde söyledi: Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri
Yesilkartli olupta, aile sebebiyle gocmenlik benimkisi. Turkiye de bulunmam 6 ayi gecti ve herhangi birsey yapmadim, konsolosluk sayfasinda okudugum kadariyla 6 aydan fazla kalmamam gerektigi ve havaalani polisin insiyatifi vs. Bu durumu tecrube etmis ve ne yapmam gerektigi konusunda arkadaslarin bilgi paylasimini bekliyorum.tesekkurler⚘🙏
su iki basligi incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri/
https://yesilkartforum.com/forum/topic/324/sb-1-returning-resident-visa-sb1-geri-donen-gocmen-vizesi
Ilk firsatta temelli olarak ABD'ye tasinmanizi tavsiye ederim.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri
https://i.imgur.com/f7QDVeH.jpg
Merhaba. Henüz amerika da bir tecrübem yok çünkü taşınmadım ama başıma bir iş gelmezse yılbaşından sonra taşınacagım. Bugün amerika'dan gelen arkadaşım, green kartımı getirdi. Güzel bir duygu nasıl desem yıllardır hayalini kurduğum şey artık gerçek ve elimde tutuyorum. İnsana güven veriyor. :)
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın.
-
@ayla-can Teşekkür ederim. Darısı siz bekleyenlerin başına olsun.
-
@Orhan-Cabarov Hayırlı olsun gözünüz aydın
-
@axlgnr Teşekkür ederim, darısı sizlere.
-
@Orhan-Cabarov Gozun aydın cnm benım. Rabbım bundan sonrasını da cok guzel etsın
-
@BelmaSarvan Çok teşekkür ederim Belma abla. Aynı iyi dilekleri ben de sizler için diliyorum.
-
Abilerim Ablalarim keskeleriniz iyikilieriniz var mi hafizanizda yer etmis??
-
2014 yılında ilk defa usa gitmiştim ve o an memurdum - keşke o an bırakıp kalsaydım orada - bırakamadım dondum - benım için çok hataydı şuan oyle düşünüyorum- bir yolunu bulup orada kalmam lazımdı- dil kursu falan :/// benimki bu.
-
@serkanist Üzüldüm senin adına, gerçekten üzüldüm.
Keşke kalmış olsaydın, 2014'ten bu yana neredeyse 7 sene olmuş. Bu ABD'de yepyeni bir hayat kurmak için çok çok yeterli bir süre. Muhtemelen şimdiye kadar tüm hayatını kurmuş, arabanı falan almış , rahat rahat geçiniyor olurdun.
Ama olsun, hiç bir şey bitmiş değil. Aksine , belki de yeni başlıyor. Geçmişten gelen bu pişmanlık muhtemel gidişinde belki sana daha sabırlı olmak ve zorluklara karşı çok daha dirayetli kalabilmek gibi artılar kazandırır, kim bilir?
Umarım her şey gönlünce olur :)
-
@Hopasej ZAMANI GELDİĞİNDE OLACAKTIR BİR ZAMANI VARDIR BAZEN PİŞMALIK GİBİ GELEN ŞEYLER VEYE HATALAR BELLİ BİR ZAMAN SONRA NE KADAR İYİ DİYORSUN AMA - ONCE O KÖTÜ ŞEYLERİ YAŞAMAK GEREK SANIRIM BENIMKİDE BÖYLE-
7 YIL İYİ BİR SÜREYDİ AMA DEDİĞİM GİBİ YAPAMADIM İŞTE :(
BİR ÇOK NEDENİ VAR DOSTUM BİR ÇOK NEDENİ.
BAKALIM NE OLACAK.
TEŞEKKÜRLER İYİ DİLEKLERİN İÇİN.
-
@serkanist sayın @serkanist , lutfen tum iletiyi buyuk harfle yazmayin :thumbs_up:
-
@crazycells Tamam dostum :Pardon
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum