Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
-
@abrakadabra bilen bir kişi ile sohbet etmek işte bundan güzel çünkü anlıyor zaten el becerisi olan meslekler en üst seviyede. İlla da müdür ceo olsun demiyorum zaten yada sorumlu işçi bile olsa sadece bir konuda fikir sahibi olsun.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
@abrakadabra bilen bir kişi ile sohbet etmek işte bundan güzel çünkü anlıyor zaten el becerisi olan meslekler en üst seviyede. İlla da müdür ceo olsun demiyorum zaten yada sorumlu işçi bile olsa sadece bir konuda fikir sahibi olsun.
Fabrikada forklift operatörü olarak vardiyalı çalışan bir arkadaşımın maaşı aylık 3.950$ mesela. İlla ki beyaz yaka olacağım ofiste PC başında çalışacağım dememek lazım. Tabii planını ona göre kurup o işi yapacak olanlar da var mutlaka ama tek seçenek o değil. Kamyon şoförü arıyor şu an tüm Amerikalı lojistik şirketleri ve yıllık maaş seviyesi 57 bin $'a çıkmış seviyede şu an. İş konusunda çok geniş düşünmek lazım.
-
@abrakadabra dün çıktı 80.000 adet şoför aranıyor diye. Fakat bu sırada broker ise şoför bulunmasın diye dua ediyorlar. Çünkü yükler az şoför yüzünden fiyatları uçuyor kazançları arttı. Böyle bir dengesizlik var
-
AMERİKADA DÜŞÜNDÜĞÜM İLK İŞLERDEN - BİRİ SÖFÖRLÜK - BEKARIM SANIRIM BENIM GİBİ İLK GELEN VE YALNIZ OLAN İNSANLAR İÇİN İYİ BİR ŞECEKEN - NEDEN OLMASIN .
ARABA YATAR KALKAR AYIN BELLİ GÜNLERİ YADA 3 AYDA BİR HOTELDE DÜŞÜNÜYORUM - BELLİ BİR SERMAYE BİRİKİMİ YAPINCA BAŞKA İŞLERE BAKMAK LAZIM.
BAKALIM- BU YILDA BEKLİYORUZ :)
BIKTIK YEMIN EDERIM BIKTIK YANİ. :/
-
-
Yazilanlara katiliyorum. Meslek yoksa hizmet sektorunde ilk 2 yil $15 ustunde almak imkansiz gibi birsey o sebeple insanin kendini gelistirmesi sart.
-
Geldiginizde 10-15 arasi is bulurum kabulu ile gelin... Yani ilk yerlesirken beklentileri minimum tutun derim... 5 bin kazanc hayal edip 2500 kazanmak insanin moralini cokertir...
2500 bekleyip 3bini bulunca moralmen tavan yaparsiniz...
Bir sure sonra 4 olur 5 olur vs... O artik sizin motivasyon ve yeteneginize kaliyor...
Houstonda bekar minimum 2bin+ , evli ve cocuklu 3000+ gibi dusunun....
-
-
Enflasyon 6.2% oldu Ekim ayinda.
-
-
ABD halen yaşam için daha uygun ama sansımıza burada basladı pahalılasmaya 😁😁
-
2022 icin 5% zam alacagim sanirim 😁
Onceki yillarda 2-3% zam aliyordum.
-
@MySea, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
Enflasyona ezdirecekler mi sizi de ...
Amerika bizi kıskanıyor....:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@kartalveat, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
@MySea, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
Enflasyona ezdirecekler mi sizi de ...
Amerika bizi kıskanıyor....:beaming_face_with_smiling_eyes:
Hep su market zincirleri yuzunden fiyatlar yukseliyor. Biden reis ceza kesecek marketlere ve enflasyonu dusurecek! Tipki RTE reyiz gibi 🤣
-
Ikinci elde arac fiyatlarinin maalesef onune gecilemiyor. Daha fazla yukselir mi bilemiyorum ama dusmeyecegi kesin...
Size son donem sattigim bir kac araci ve alicilarini soyleyecegim. Oradan cikarim yapin...
2015 Mazda cx5 122k mile, 11500 Drivetime (10800e bir Turk arkadasa birakmistim, o karar verirken online satilmis )
2018 Nissan Rogue SL 23k mile, 24500 NISSAN Yetkili Saticilarindan birisi
2016 Mitsubishi Outlander Sel, 85k mile , Cadillac Chevrolet Yetkili Saticisi
2016 2016 Mitsubishi Outlander sport, 88k mile, 11000
2013 Toyota Camry. 120k Mile, California da yetkili bir dealer 11000e aldi, daha shipping odeyecek!Bunlari neden yazdim? Bunlar buyuk galeriler... Nissan bayisi beden nissan aliyorsa, Cadillac bayisi mitsubishi satiyorsa isler karisik demektir... Carmax ve carvanaya da sattigimiz araclar oldu...
sektorden haberleri dinlediniz... esenlikler dilerim :) TRT Houston Studyosundan kucak dolusu sevgiler :)
-
@semavi beycigim sen benim arabayı hallettin mi ondan haber ver. Geleyim mi almaya. Bak YouTube canlı yayınlardan sonra buradan da yazıyorum. Olmadı Biden reisi araya sokacam artık 🤠
-
@semavi, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
Ikinci elde arac fiyatlarinin maalesef onune gecilemiyor. Daha fazla yukselir mi bilemiyorum ama dusmeyecegi kesin...
Size son donem sattigim bir kac araci ve alicilarini soyleyecegim. Oradan cikarim yapin...
2015 Mazda cx5 122k mile, 11500 Drivetime (10800e bir Turk arkadasa birakmistim, o karar verirken online satilmis )
2018 Nissan Rogue SL 23k mile, 24500 NISSAN Yetkili Saticilarindan birisi
2016 Mitsubishi Outlander Sel, 85k mile , Cadillac Chevrolet Yetkili Saticisi
2016 2016 Mitsubishi Outlander sport, 88k mile, 11000
2013 Toyota Camry. 120k Mile, California da yetkili bir dealer 11000e aldi, daha shipping odeyecek!Bunlari neden yazdim? Bunlar buyuk galeriler... Nissan bayisi beden nissan aliyorsa, Cadillac bayisi mitsubishi satiyorsa isler karisik demektir... Carmax ve carvanaya da sattigimiz araclar oldu...
sektorden haberleri dinlediniz... esenlikler dilerim :) TRT Houston Studyosundan kucak dolusu sevgiler :)
Sıfır araç bulunmasında bir sıkıntı var mı? Hemen alınabiliniyor mu yoksa isim yazdırıp sıra mı bekleniyor?
-
@semavi abi, geçen Reddit'in r/whatcarshouldIbuy konusuna göz atıyordum. Orada bir konu gördüm "2. el piyasası sizce normale dönecek mi?" diye. Biraz yazılan mesajları okuyunca herkesin "2022 içerisinde çip krizinin çözülmesiyle birlikte 0. araç üretiminin normal seyrine girip, 2. ellerin de dolayısıyla ucuzlayacağı" beklentisinde olduğunu farkettim. Türkiye'den gelmiş biri olarak "yükselen bir fiyatın bir daha düşmeyeceğini" yazmak istedim ama arkadaşların umudunu kırmayayım deyip, dizimi kırıp oturdum :)
Bu arada umarım yanılırız ama gidişat seni haklı çıkartacak gibi. :/
-
-
Arac veya dayanikli tuketim malzemelerinin shortage olmasini gectim. Artik yavas yavas gunluk kullanim malzemeleri ve yiyecek gibi hayati seylerde shortage oldugunun alt yapisini hafiften olusturuyorlar. Bir kac ay icinde gunluk tukettigimiz yedigimiz ictigimiz seylerin bir anda yok oldugunu veya fiyatlarinin arttigini gorebiliriz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum