Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @saravakos, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    6 yaş altı çocuklar sağlık muayenesinde aşı oluyorlar mı? çocuklarımın aşılarını yaptık aile hekimliğinde zamanında. yani hepsini.

    Siz olduklari asilara dair kayitlari goturun. Eger daha fazlasi gerekiyorsa yaparlar, gerekmiyorsa yapmazlar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @saravakos, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    Cevap alamadım, şimdiye kadar mülakata giren çocuklu aile var mı acaba? aşı olayını soracaktım, 6 yaş altı çocuklara zaten olabilecek bütün aşıları yaptırmış durumdayız. muayenede 6 yaş altı çocuklara aşı vuruluyor mu?

    sorunuzu birkez sorup cevaplanmasini bekleyin. Eger ustunden 3-4 gun gecmesine ragmen cevaplanmazsa tekrar sorabilirsiniz.

  • ⭐⭐

    Mülakata giren tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Yeni hayatınızın bu ilk adımında yaşadığınız mutluluk daim olur inşallah.


  • @beryyyy sizlerle birlikte vizelerini alan ve alacak olan tüm dostlara hayırlı olsun, yolunuz her daim açık olsun. Forumda 2021 mülakat deneyimini okumak da ayrı bir mutluluk verici, bunu çerçeveletip asmak lazım. Tüm zamanların en zorlu sürecini yaşayanlar adına. Darısı bizlerin başına, her ne kadar sonlarda da olsak.

    Umut gönlümün ekmeği umar ha umar umar.

    Tekrardan hayırlı olsun.


  • @Bahadır17 çok teşekkür ederiz sizlerede nasip olması dileğiyle 🙂


  • @Sono çok teşekkür ederiz :))


  • @islek teşekkür ederiz:) darısı tüm mülakat bekleyenlere olsun tez vakitte hepimiz fazlasıyla halkettik 🎊🎊🎊


  • @Kemal-Binici çoooook teşekkürler 🤩


  • @crazycells çok çok teşekkür ederiz ☺

  • ⭐⭐

    @SonSamuray Her şey olabilir. Kcc nin neyi niye yaptığını bir mantığa oturtmak zor.

    Dv2020 davaları açılmışken, dv21 süreci normal seyrinde ilerliyordu.
    Dava sonucu dv20 vizeleri almaya başlayınca dv21 için talepler ve onaylar durdu. Yanlış hatırlamıyorsam dv21 için 2 ay kadar onay gelmemişti (Ağustos Ekim arası).

    Dv20 mali yılı bitince kcc telefonların bile fişini çekti. Ki hala telefonları çalışmıyor.

    Daha sonra devam eden davalar için kcc rapor sunduğunda bu durumu; covid olduk, ofis boş, evden çalışıyoruz diye açıkladı tabi yersen...


  • @beryyyy Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın.


  • Arkadaşlar merhaba, dünkü mülakat deneyimimizi paylaşmak istiyorum;

    08:45 randevusu için 08.15 de kapıdaydık fakat son derece kibar olan bayan güvenlik görevlisi 08:30 da almaya başlayacağını ve beklememizi söyledi.

    Dediği gibi tam 08:30 da aldı, ilk girişte covid ile ilgili Evet – Hayır seçenekli bir anket doldurduk. (2 kişilik aile için 1 kişi doldurabiliyor, 2 kişide imzalıyor)

    Güvenlikten geçerken ufak bir sorun yaşadık bunu paylaşmak istiyorum aynı hatayı yapmayın, içeriye adım sayar saatleri bile almıyorlar, eskiden alıyorduk ama artık alamıyoruz dediler, bu yüzden eşim geri götürmek zorunda kaldı, başvuran ben olduğum için beni içeri aldılar siz içeride işlemleri başlatın eşiniz gelince direk yanınıza göndeririz dediler.

    İçeride işler çok hızlı ilerledi, ilk girişte bir bayan karşıladı evrakları hazırlamamız için bir kağıt verdi ve İngilizce bilip bilmediğimi sordu, verdiği kağıda bakamadan hemen numaram yandığı için bankodaki bayan istedi ben verdim evrakları.

    Benim; Pasaport, 2 adet fotoğraf, Nüfus kayıt örneği, Evlik cüzdanı ve fotokopisi, Adli sicil kaydı, Diploma aslı ve fotokopisi, Banka hesapları (32000 $ + 145000 tl bireysel emeklilik), geçerli göçmen olmayan vizemin bulunduğu eski pasaportumun olup olmadığını sordu ve sağlık raporum. (PTT kayıt makbuzunu hiç kimse sormadı, sistemden görüyorlar galiba)

    Eşim ; Pasaport, 2 adet fotoğraf, Nüfus kayıt örneği, Evlilik cüzdanın bir kopyasını daha istedi, Adli sicil kaydı ve sağlık raporunu aldı. (Evlilik cüzdanından 2 fotokopi götürmenizi bir kez daha hatırlatayım.)

    Sonra 7 numaralı veznede numaramızın yanmasını bekledik ve 330*2 660 dolar ödememizi yapıp, görüşmemizi bekledik.

    Görüşmemizi İngilizce olarak yaptık, yemin ettik ve parmak izlerimiz alındı. İlk olarak mezuniyetimi ve ne üzerine olduğunu sorudu? Şuan yaptığım ve oraya gidince yapmayı düşündüğüm işleri öğrenmek istedi, eşime de gider gitmez çalışmayı düşünüyor musun diye sordu.
    Tanıdığınız var mı? Bende abim olduğunu söyleyince gidince ilk onun yanında mı kalacaksınız yoksa apartmı tutacaksınız dedi, onun yanında kalacağız dedim.
    Uzun süre yurt dışında kaldınız mı dedi? hayır dedik.
    Bilgisayara notlarını yazıp tebrik edip 4 iş gününde pasaportlarınızı göndereceğiz diyerek, diploma aslı ve evlilik cüzdanımızı geri verdi.

    Yazdıklarım haricinde merak ettiğiniz bir konu var ise buradan yada özelden mesaj atabilirsiniz, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

    Herkese bol şanslar diliyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @TR35 DV2021'e ait mülakat deneyimleri okumak ne kadar zevkliymiş 🙂 Yeni hayatınızın size ve ailenize bol şans getirmesi dileğiyle.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @TR35 deneyiminizi aktardığınız için çok teşekkürler.
    görüyoruz ki bu sene, sorularıyla terleten bir konsolosluk yok, inşallah öyle de devam eder.. 🙂

    yeni hayatınızda mutluluklar ve sağlık dilerim.
    gün de sizin yarın da, yolunuz açık olsun..


  • @TR35 hayirli olsun


  • @TR35 Hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar, yolunuz açık olsun.


  • @TR35 finansal dokumanlarınıza nasıl baktılar detaylı inceleme oldumu bu paraa su zaman aktarılmıs nereden buldunuz falan giibi ?


  • Hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar dilerim merak ettiğim siz bu 32.000 doları ne zaman hesabınıza koymuştunuz acaba hesaptaki parayla ilgili herhangi bir soru oldu mu mesela kaynağı
    Ancak ilk öğrenmek istediğim parayı hesabınızı mülakattan ne kadar önce koyduğunuz


  • Mülakat deneyimlerini paylaşanlara teşekkürler. Yeni hayatınızda umarım çok mutlu olursunuz. Özellikle DV2020 ve DV2021 talihlileri çok stres yaşadı ve güzel günleri hak etti.

    Benim biraz özel sorum olacak, kimseye maddiyat sorulmaz ama hesabında 15000 $ altında para gösterip mülakat görüşmesi olumlu sonuçlanan var mı ? Net tutar soruyormuş gibi olmayayım, bu şekilde sorarsam daha uygun gözükür diye düşündüm 🙂 Şimdiden teşekkürler ve tekrar hepinize hayırlı olsun.


  • @TR35 tebrikler yeni hayatınızda mutluluklar dilerim 💐


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

110
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum