[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
@TR35 tebrikler, çok sevindim sizin adınıza :)
en kısa sürede deneyiminizi burada okumak dileğiyle.yeni hayatınızda mutluluklar ve sağlık dilerim.
gün de sizin yarın da, yolunuz açık olsun.. -
@gucarslan çok teşekkür ederiz. Sizlerede ayrıca teşekkürler her türlü soru sorun sıkıntı vs ilgilendiğiniz için ve diğe yönetici tüm arkadaşlar teşekkür ederiz ☺️
-
@beryyyy Hayırlı olsun. Tebrik ederim. Umarım Amerika'ya alışma, iş bulma süreçleriniz de mülakat gibi kolayca hallolur.. Şimdiden iyi yolculuklar :)
-
@TR35 Gözünüz aydın. Tebrik ederim. Amerika'daki yeni yaşamınızda başarılar dilerim. Şimdiden iyi uçuşlar :)
-
6 yaş altı çocuklar sağlık muayenesinde aşı oluyorlar mı? çocuklarımın aşılarını yaptık aile hekimliğinde zamanında. yani hepsini.
-
Mülakata girip vizesini alan herkesi tebrik ederim. Yolunuz açık olsun, yeni hayatınızda başarılar dilerim. Darısı bizlerin başına olsun. 🙏
-
-
Tebrikler. Yeni yasamınızda başarılar dilerim. Yolunuz açık osun...
-
KCC'nin evrak onaylarında yavaş olmasının sebebi davalar olabilir mi? Eğer davalar olumlu sonuçlanırsa sadece davacılara evrak onayı verip eylül mülakatlarını dağıtabilirler.
-
@beryyyy tebrikler, darısı bütün mülakat bekleyenlere. Yeni hayatınızda mutluluklar ve başarılar :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
Vizesini alan arkadaşları tebrik ediyorum. Amerika’daki yeni yaşamlarında bol şans diliyorum. Hayırlı olsun 🙏
-
Cevap alamadım, şimdiye kadar mülakata giren çocuklu aile var mı acaba? aşı olayını soracaktım, 6 yaş altı çocuklara zaten olabilecek bütün aşıları yaptırmış durumdayız. muayenede 6 yaş altı çocuklara aşı vuruluyor mu?
-
@saravakos, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Cevap alamadım, şimdiye kadar mülakata giren çocuklu aile var mı acaba? aşı olayını soracaktım, 6 yaş altı çocuklara zaten olabilecek bütün aşıları yaptırmış durumdayız. muayenede 6 yaş altı çocuklara aşı vuruluyor mu?
Asi kartini yaninizda goturun. Eger eksik asisi varsa yaparlar, yoksa yapmiyorlar.
-
Yeni hayatınız mutluluğunuza mutluluk katsın. Darısı da bizlere olsun***
-
@beryyyy tebrikler yeni hayatınızda her şey hakkınızda hayırlısı olsun 💐
-
@beryyyy tebrikler, bundan sonraki surecte bol sanslar :thumbs_up:
-
6 yaş altı çocuklar sağlık muayenesinde aşı oluyorlar mı? çocuklarımın aşılarını yaptık aile hekimliğinde zamanında. yani hepsini.
Siz olduklari asilara dair kayitlari goturun. Eger daha fazlasi gerekiyorsa yaparlar, gerekmiyorsa yapmazlar.
-
sorunuzu birkez sorup cevaplanmasini bekleyin. Eger ustunden 3-4 gun gecmesine ragmen cevaplanmazsa tekrar sorabilirsiniz.
-
Mülakata giren tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Yeni hayatınızın bu ilk adımında yaşadığınız mutluluk daim olur inşallah.
-
@beryyyy sizlerle birlikte vizelerini alan ve alacak olan tüm dostlara hayırlı olsun, yolunuz her daim açık olsun. Forumda 2021 mülakat deneyimini okumak da ayrı bir mutluluk verici, bunu çerçeveletip asmak lazım. Tüm zamanların en zorlu sürecini yaşayanlar adına. Darısı bizlerin başına, her ne kadar sonlarda da olsak.
Umut gönlümün ekmeği umar ha umar umar.
Tekrardan hayırlı olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum