Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @Sono, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

    @Programmer, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

    Çıkma ihtimali çok düşük olan DV sürecinde yaşadıklarınız gerçekten üzücü ve bir o kadar da yorucu. Bu durumda olan tüm arkadaşlara, umarım dava süreciniz olumlu geçer ve de hakkınızı alırsınız. Yine umarım ki bu bizim de başımıza gelmez.

    İnşallah, hak yerini bulacaktır. Ayrıca duamız DV2022'nin DV2019 gibi sorunsuzca geçen bir yıl olması. Bu forumun her üyesi gönlündekilere layık 🙂

    Güzel dileklere güzel temenniler. İnşallah sizler de gönlünüzdekilere kavuşursunuz.


  • Ben de davaya katıldım. Öğrenci olduğum için maddi durumum çok iyi değil ama bir daha karşıma böyle bir şans çıkması düşük ihtimal olduğu için kaçırmaya göze alamadım. Kredi kartı ile ödeme yapamadım banka bir engel yok demesine rağmen. Swift ile ödemeyi yaptım.

  • Yasaklı

    @isik Hayırlı olsun. Umarım herkes vizesini alıp gidebilir. 🙏


  • @Masda evet sonyanın yolladığı mailde ekli dosya mevcut. Ancak herhangi bir ekstra bilgi formu talebi gelmedi. bu bilgileri benden elde etmeden dava sürecini başlatabileceklermi emin değilim 🙂 bu aralar hayatımda herşey kötü gittiğinden sanırım otomatik olumsuz düşüncenin esiri oldum biraz.


  • Merhabalar, DV ayricalik sahibi herkesin yarininin bugununden daha iyi olmasini temenni ederim. 🙂

    Dava katilim icin son gunlere yaklasiyoruz. Ben olabildigince diger davalarin basliklarindan bir seyler cikarmaya calistim. Yine de ozetle bir veya birkac cumle ile diger davalarda gidisati nasil buluyorsunuz? Bununla ilgili yorum yapabilecek birileri varsa memnun olurum (sanki bazi davaci arkadaslarimizi biraz demoralize olmus gordum).
    Elbette kimseden davanin sonucu su olur vb. keskin cevaplar beklemiyorum. Sadece olabildigince objektif olarak gidisattan memnun ve umutlu olunup olunmadigini anlamak istiyorum. Elimizdeki orneklere bakmak icin son firsat cunku.
    En nihayetinde davaya katilmanin ekonomik boyutu disinda olumsuz sonuclari yok seklinde genel bir izlenim edinmis olsam da oyle ya da boyle bir davaya taraf olacagiz (hem de Amerika'nin kurumlarinin karsiya alindigi bir dava). Hayat uzun ve herseye ragmen ekonomik boyutu kadar bu boyutu da var. Tabi her case farkli dir bunu da anliyorum yine de diger davalarin guncel durumu bu davadan ne kadar umutlanmamiz gerektigi noktasinda fikir versin.

    Tesekkurler,


  • @huseyinbarni, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

    @Masda evet sonyanın yolladığı mailde ekli dosya mevcut. Ancak herhangi bir ekstra bilgi formu talebi gelmedi. bu bilgileri benden elde etmeden dava sürecini başlatabileceklermi emin değilim 🙂 bu aralar hayatımda herşey kötü gittiğinden sanırım otomatik olumsuz düşüncenin esiri oldum biraz.

    Geçmiş olsun. Dava sürecinin başlatıla bilmesi için lazım olan belge imzalı sözleşme dosyası. Dosyanız elinizde ise sıkıntı yok. Sanırım ekstra bilgi formundan kastınız "Questionnaire & Declaration" formu.
    [email protected] adresine mail atıp form için talepte buluna bilirsiniz. Mail konu başlığına referans kodunuzu yazmayı unutmayın.


  • Butun kredi kartlarını denedim hep asağıdaki gibi bir mesaj alıyorum... Sorun ne olabilir???? parada cekilmiyor .

    An error has occurred
    Transaction held for review. Contact the form owner for more details.
    252: Your order has been received. Thank you for your business!


  • @huseyinbarni bende aşağıdaki gibi mesay alıyorum. cozumu sız nasıl buldnuz?
    An error has occurred
    Transaction held for review. Contact the form owner for more details.

    252: Your order has been received. Thank you for your business!


  • @xbostanci aynı hatayı bende alıyorum, siz nasıl cözdünüz, ?


  • @Leo Merhaba, sizin gibi aynı hatayı bir kaç kişi de aldı. [email protected] mail adresine hata ile ilgili mail atmanız lazım. Hatanın ekran resmini ve kimlik kartınızın resmini maile ekleyin (Kredi kartı farklı kişininise onun kimlik kartını ekleyin). Maill başlığı: "PAYMENT ERROR 252 FOR THE CASE"
    Mail içeriği:
    Dear Sir/Madam, I hope this mail finds you well. I filled out a form for the Goodluck Biden Case. I have sent my credit card information as well. But I got an error. I would like to ask for your assistance. ID card and a screenshot of the current error are attached below. Thank you in advance !


  • @isik İNTERNET BANKACILIĞIYLA BU SWİFT YAPILABILIYORMU ? BİRAZ AYRINTI VEREBILIRMISIN?


  • @Masda BİLGİ İÇİN TESEKKURLER , SONYA TARAFINDAN MANUEL OLARAK ONAYLANMISTIR DIYE MAIL VE FATURA GONDERİLDİ .
    TESEKKURLER

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @leo hayırlı olsun, tebrikler.
    bir de sizden ricam iletilerinizi küçük harf kullanarak yazmaya özen gösterin 🙂 teşekkürler.


  • Merhaba, yukarida bir sorum olmustu. Belki arada kaynadi. Bilgisi olan kisiler kisaca yorumlarini paylasirsa memnun olurum.

    Big Mandamus (Goodluck v Biden) davasi disindaki diger davalarlda gidisati nasil buluyorsunuz, gelismelerden memnun musunuz?

    Tesekkurler.


  • Merhaba, az önce davaya katılım için formu doldurdum. Fakat son ödeme kısmında 2 kere denedim ancak hata alınca yukarıda belirtildiği gibi email attım. Ardından çok hızlı bir şekilde auto-receipt ve dv processing başlıklı 2 email geldi. Sorum, bu emailler dışında forumda belirtilen farklı bilgileri ve confirmation page'i paylaşmamızı istenen link içeren bir e-mail gelecek mi ? Gelecekse ort kaç gün içinde bu email geliyor?
    DV2021 talihlileri ve dava için açılan telegram gruplarına beni de dahil edebilir misiniz ? Teşekkürler.


  • @fortuneormisfortune Okuduklarımdan, Jacob v. Biden davasında, avukatların, (2020 davalarından itibaren) yargıçların verdiği "işlem yapın" talimatlarını yerine getirmek konusunda, Department of State ve ona bağlı kuruluşların, ellerinden geleni yaptıklarını göstermek için ve bu, ellerinden geleni yapmalarının tek yoluymuşçasına "uydurdukları" "tiered approach" palavrasını pazarladıklarını; "onurlu" Bay Chen'in bunu yediğini ve an itibariyle, DV bazlı göçmen vizelerin Tier 4 (öncelik sıralamasında en sonda) olmasında herhangi bir sakınca da görmediğini görüyorum.

    Bizim davada (Goh v. Blinken) zaten hiçbir gelişme yok. Hatta, had safhada "gelişmeme" var.

    Davalardan da umudum gün geçtikçe azalıyor. Lakin bu, kesin karara bağlanana kadar davaların, (çifte vatandaş ya da oturma izni sahibi olmaları hasebiyle mülakat yerini değiştirme, ya da halihazırda Amerika'da bulunmaları hasebiyle hala Adjustment of Status yapabilme imkanı bulunan forumdaşlar hariç) şansımızı devam ettirmenin tek yolu olduğu gerçeğini de değiştirmiyor.


  • @Agah-Kartal, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

    Merhaba, az önce davaya katılım için formu doldurdum. Fakat son ödeme kısmında 2 kere denedim ancak hata alınca yukarıda belirtildiği gibi email attım. Ardından çok hızlı bir şekilde auto-receipt ve dv processing başlıklı 2 email geldi. Sorum, bu emailler dışında forumda belirtilen farklı bilgileri ve confirmation page'i paylaşmamızı istenen link içeren bir e-mail gelecek mi ? Gelecekse ort kaç gün içinde bu email geliyor?
    DV2021 talihlileri ve dava için açılan telegram gruplarına beni de dahil edebilir misiniz ? Teşekkürler.

    Merhaba, şu an başvuru yoğunluğundan dolayı "Declaration" formunun yönlendirilmesi ile ilgili aksaklıklar var. Yakında size de gelecektir.


  • @eneseneskargi merhaba ahmet beyin beyin mailini bende alabilirmiyim.


  • @susadem, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

    @eneseneskargi merhaba ahmet beyin beyin mailini bende alabilirmiyim.

    [email protected]

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @fortuneormisfortune, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

    Merhaba, yukarida bir sorum olmustu. Belki arada kaynadi. Bilgisi olan kisiler kisaca yorumlarini paylasirsa memnun olurum.

    Big Mandamus (Goodluck v Biden) davasi disindaki diger davalarlda gidisati nasil buluyorsunuz, gelismelerden memnun musunuz?

    Tesekkurler.

    merhaba.
    sn. @kingocali de güzel yorumlamış kendi tarafından, teşekkür ederim kendisine.
    şahsen bu dava başlığında, diğer davanın gidişatı konusunda yorum yapmak istemiyorum. çünkü bu, hem bu davaya katılanları hem de diğer davaya katılanları memnun etmeyebilir. yapılmasının yanlış olduğunu kesinlikle söylemiyorum, kesinlikle hatalı bir davranış değil. sadece ben bu şekilde yapmıyorum, yapamıyorum diyorum. yapılan değerli yorumları okumak beni ziyadesiyle mutlu ediyor, o ayrı..

    davalar, bir şekilde insanların umut bağladığı son kurşun DV2021'de. eğer dosya transferi imkanınız yoksa. bu yüzden bir dava başlığındaki, diğer dava hakkında en ufak olumsuz yorum insanları daha da dibe çekebilir. ama dava başlığında o dava ile alakalı çatır çatır yorum yaparım, ki yapıyorum da 🙂

    tek dileğim, her davadan olumlu sonuçlar alınması.
    çünkü ilk başta da dediğim gibi, tutunacak dalımız kalmadı.


Benzer Başlıklar

  • 72
  • 36
  • 154
  • 332
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum