Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@ahsenaydgdu bak bu akşam oyun hamurunu sabun yapmış güya git lavaboda ellerini yıka sonra kalan bütün hamuru doldur tıka lavaboyu taşır olmaz dedim diye bir saat yerlere attı kendini durulmuyorlar he garip şeyleri çiğneme yeme bitiyor daha önceki oyun hamurlarıno yedi diye attım gerçekten bu erkek çocuklarında var birşey 😄 ne yaparım nasıl tehlike yaratabilir buluyorlar ya garipler

• ⭐⭐

Bişey diyeceğim bekleme odasını ele geçirdik galiba bacılar hahhah

• @Zelene oral dönemle her şeyin tadına bakma bitiyo ama bizim ki bu seferde atmaya başladı. Ayrıca mermiye kafa atabilecek serserilikte... 36 aylık olcak vallaha 35 yaşıma kadar beyazlamayan saçlarım beyazlamaya başladı. Oğlum dur, oğlum yalama orayı, oğlum atma, oğlum vurma demekten 🙂

• ⭐⭐⭐

@hascerob bi esnafı kapattılar işte gerisi devam, tekrar tekrar geçmiş olsun, iyi düşünelimm iyi olsun🙏🏼 Mışıl mışıl uyuyo birşeyi yok☺

• @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@MySea abi burdaykenn yakaladım yine soruyorum☺️ Çocuklu bir kadın için de amerikada audit işi zorlayıcımı sence, türkiyede belki biliyosundur gece gündüz denetim denetim geziyorlar pek bi düzen olmuyor

Bu ise girdiginiz yere ve pozisyonunuza bagli. Artik hersey electronic ortamda. Kagit isleri hemen hemen bitti yada bitiyor gibi birsey. O yuzden auditler de electronic evraklar uzerinden yapiliyor. Yani bizde oyle.

Ben gerekli bolumlerin managerlarindan audit yapacagim evraklari istiyorum, electronic olarak gonderiyorlar, inceliyorum ve sonra raporumu hazirlayip, kendi managerima gonderiyorum. Gerekli tavsiyelerde bulunuyorum. Gerekli duzenlemeleri, yonetmelikleri buluyorum. Amac herseyin kitabina gore dogru, seffaf ve zamaninda yapilmasi. Ve tabii ki para kaybinin, zararin ve israfin hic olmamasi.

Bazi auditciler ayda iki defa falan baska ofislere denetlemeye giderler. Boyle bir ise girerseniz, seyahat cok olur. Is ilanlarinda yazar genelde.

Benim seyahatlarim genelde egitim amacli veya baska eyaletlerdeki ofislerle bilgi paylasimi icin. Ben covid oncesi ortalama yilda 5-6 defa baska eyaletlere gidiyordum. Bu yaz sonu yine baslar sanirim.

• @ahsenaydgdu çok üzülüyorum şu dönemde zarar gören herkese... çok şükür ateş düştü gibi uyuyo ama bakalım ben nasıl uyucam. Biz bebekken yüksek ateşten yoğun bakımlık olmuştuk o travma kaldı bende şimdi ateş yükseldiğinde çok panik oluyorum 😞

• ⭐⭐⭐

@Zelene ahahhaah film gibiler, izle izle doyamıyosun ama gece yorgunluktan yattığı yeri bilemiyor insan, hep peşinde koşturmaktan 20 kilo verdim ama daha 1 gram gitmiyor kaldı öyle 😂

• ⭐⭐⭐

@MySea teşekkür ettim cevap için 🙏🏼 Ozaman iş bakarken gözleri 4 açacağız demektir ☺

• ⭐⭐⭐

@hascerob aman allah korusun, geçti gitti o bebekken olmuş annesi, artık kocaman bişeycik olmaz ❤

• @ahsenaydgdu Rica ederim ve evet is ilanlarini dikkatli okumaniz lazim.

Bana mesela DC civarlarindan guzel is teklifleri geliyor, maaslari oldukca yuksek ama seyahat cok fazla. Ortalama yilin yarisindan fazlasini seyahat ile geciriyorsunuz. Hemen hemen butun eyaletlere gidiyorlar. Seyahat olayi nedeniyle ilgilenmiyorum. Bekar olsam, asla kacirmazdim 😁

• ⭐⭐⭐

@MySea ahahaha olsun zaten sürekli seyehat yorucu olur ve hiçbir şey evdeki huzurun yerini tutamaz 😊
    @Rhonster ekrem gecen ilan baktıda cpa için sponsorluklu ilan çok az geçmiş olsun dedi 😂 Staj bitince staj yerimi bağlayamazsam memlekete geri dönüş olacak galiba 🙁

• @Hyller çıkmazsa tekrar başvururuz ne olcak yani.. depresyon yok ben inanıyorum çıkacak o kart bizlere..

• ⭐⭐⭐

@sir-altan siz neredesiniz bilelim de yanlışlıkla falan geliriz bide allah korusun😂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@crazycells biz başvuru yaparken bir arkadaşım da başvurmuştu ama şimdi bana çıksa da gidemem çünkü son 5 yıl içerisinde 2 yıl çalışmış olmam lazımmış dedi. Kendisi ev hanımı ama eşi çalışıyor. Çıkarsa direk elenmiş mi olcak?

Arkadaslar cevap vermis ama ayrintili bilgi icin su basligi tavsiye ederim:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2587/green-card-çekilişi-başvuru-şartları

Cekilisten vize alabilmek icin secilen kisinin egitim veya calisma sartini yerine getirmesi gerekiyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@GrayCollarDude, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@crazycells dv lottery kazanamama sebepleri herhangi bir şekilde açıklanmıyor değil mi? Fotoğrafın uygunsuzluğu, birinin pasaport bilgisini sallayarak seninkini tutturması dolayısıyla mükerrer giriş olması vb.

Eger secilmediyseniz bir bildirim almiyorsunuz.

Eger birden fazla basvuru yapmadiysaniz, sistemin sizi onceden elemesi cok zor, dediginiz durumlarda ancak konsolosluk gorevlisi sizin dosyanizi eleyebilir.

• .,.,.,.,

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@xackletaker, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@crazycells Üstat bir soru sormak istiyorum ama etik mi bilmiyorum. Haddimi aşarsam uyar : )
    Ben 21 yaşındayım bu sene başvurmadım seneye başlayacağım başvurmaya ama birkaç senedir takip ediyorum.
    Olasılık ve matematiğe hayatı boyu kafayı gereksiz takmış bir insan olarak kafamda sürekli loto için evlilerin bekarlara nazaran çok daha şanslı olduğunu ve bu olasılığı birkaç senelik periyota vurunca talihli olma ihtimalini inanılmaz derecede arttırdığını düşünüyorum.
    Asıl sormak istediğim şey şu: Uzun zamandır insanlara yardımcı oluyorsun işin içindesin, birbirine yabancı ama Amerika'ya gitmek isteyen iki kişinin anlaşmalı evlilik yapıp talihli olduğu ve daha sonra sorunsuz ayrıldıkları bir senaryo ile karşılaştın mı?
    Mesela oldu da birini buldum yaptık. Bunun başımıza dert açma gibi bir ihtimali var mıdır? (sanmıyorum dert olacağını sonuçta resmiyette evlilik var.)
    Teşekkürler..

Ben cevremde oyle birini gormedim, ama olasiligi arttirsa da hala secilme ihtimali dusuk oluyor bence. Sadece bu amactan dolayi biriyle evlilik yapmak hala mantikli olmuyor, butun hayatinizi bu ihtimale gore yasamamalisiniz. Ama tabii ki bundan da otesi, gocmenlik kanunlardan fayda saglamak amaciyla gercek olmayan evlilik yapmak federal bir suc. Bunun yerine gercekten kafa dengi ve hayat amacinizin uyustugu birini bulup, gercek bir evlilik yapip basvuru yapmaniz daha mantikli oluyor sanki? 🙂

• .,.,.,.,

• @Ping-PONG Emeğinize sağlık. Lottery çıkmazsa size soracağım.

• ⭐⭐⭐

Günaydın forum ailem son günü saymayayım kaldı 8 diyeyim 🐊✈

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |