@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea abi burdaykenn yakaladım yine soruyorum
️ Çocuklu bir kadın için de amerikada audit işi zorlayıcımı sence, türkiyede belki biliyosundur gece gündüz denetim denetim geziyorlar pek bi düzen olmuyor
Bu ise girdiginiz yere ve pozisyonunuza bagli. Artik hersey electronic ortamda. Kagit isleri hemen hemen bitti yada bitiyor gibi birsey. O yuzden auditler de electronic evraklar uzerinden yapiliyor. Yani bizde oyle.
Ben gerekli bolumlerin managerlarindan audit yapacagim evraklari istiyorum, electronic olarak gonderiyorlar, inceliyorum ve sonra raporumu hazirlayip, kendi managerima gonderiyorum. Gerekli tavsiyelerde bulunuyorum. Gerekli duzenlemeleri, yonetmelikleri buluyorum. Amac herseyin kitabina gore dogru, seffaf ve zamaninda yapilmasi. Ve tabii ki para kaybinin, zararin ve israfin hic olmamasi.
Bazi auditciler ayda iki defa falan baska ofislere denetlemeye giderler. Boyle bir ise girerseniz, seyahat cok olur. Is ilanlarinda yazar genelde.
Benim seyahatlarim genelde egitim amacli veya baska eyaletlerdeki ofislerle bilgi paylasimi icin. Ben covid oncesi ortalama yilda 5-6 defa baska eyaletlere gidiyordum. Bu yaz sonu yine baslar sanirim.