Healthcare, Obamacare, Sağlık Sigortası
-
@knnrn Hanim o konuyu takip ediyor, biz de yakinlarda deneyebiliriz. Illet bir seymis anksiyete.
-
@caglaror Gecmis olsun! CBD oil hakkinda cok ovgu duyunca ben gecen sene denemistim ama benim anksiyetemi daha kotu tetikledi. Onun yerine pasiflora tablet denedim, o baya iyi geliyor ozellikle kaliteli uyku icin. Ama carpintiya bir faydasini gormedim.
-
Anksiyateye uzuuun uzuuun yıllar kullanma sonucunda fayda görebilirsiniz neticede bizim memlekette pekmezle büyümüş bir damla yağ napsınki dozunuda artırılmaz.en kral araştırmalar sonucu ingilterede depresan ilaçları yasaklandı ve spor reçeteye girdi.spor vücudun ilacıdır kalbin pampası yani.kalp için haftada 3 gün yüzerek bu sorumu çözebilirsiniz.
-
Bu anksiyete sanirim Abd’deki 2. Yil hastaligi 😀 bende de vardi. Her bir zorlugun agirligi insandan insana degisir. Benimde 2. Yilimdan sonra 1,5 yilim cok zordu. Tecrubesizlik ve bilgisizlikten kaynakli bir cok dis etmen yuzunden kaygi bozuklugu olusmustu. Hayatimin en zor zamanlariydi. Oncesinde Psikolojik hic bir sorunum olmamisti. Doktora gitmedim herhangi bir ilac kullanmadim. Bu konuda biraz geri kafaliyim. Zamanla kaygi bozukluguna sebep olan insanlari hayatimdan attikca kafam da rahatladi kaygi bozuklugumda gecti. Bana gore bunun ilaci koy vermek 😀yapmam gerekir sorumluluk sahibi olmam lazim gibi cumleleri hayatinizdan cikarin. Sagliktan onemli baska hicbir sey yok hayatta
-
@caglaror gecmis olsun.
-
Herkese tesekkur ederim. Tecrubemi iki sebeple paylastim. Birincisi sigortasiz olarak kabaca hangi islemlere bu Urgent Care olmayan ama ortak sistemi kullanan tesislerde ne kadar odeniyor onu gostermek ikincisi de anksiyete bozuklugunun tedavisi birden olamadigi gibi gelisi de birden degil bunu anlatmak. Zamanla sikintilar ve kafadaki kurgular arttikca geliyor. O nedenle gelisi onceden gorup (ulkeye yeni gelenlerin/geleceklerin) gercekten spor ve diger disari etkinlikleriyle bunu engellemeleri gerektiginin altini cizmek istedim.
Ayni gezegende olsak da cok fazla parametreyi degistiriyoruz ulke degistirince. O nedenle zihni de hazirlamak gerekiyor. Kaygilarla mucadele etmenin etkin yolu zihni bosaltmak, spor yapmak vb.
Saglikla kalin. -
@caglaror Çok geçmiş olsun.
-
@caglaror geçmiş olsun
-
@caglaror geçmiş olsun. Bir yandan insana çok şey katan, bir yandan da çok şey alan bir deneyim olabiliyor yurtdışında yaşamak. Umarım en kısa zamanda kaygılarınız biter ve sağlıklı şekilde kaldığınız yerden devam edersiniz.
-
@caglaror, içinde söyledi: Healtcare, Obamacare, Saglik sigortasi
Herkese tesekkur ederim. Tecrubemi iki sebeple paylastim. Birincisi sigortasiz olarak kabaca hangi islemlere bu Urgent Care olmayan ama ortak sistemi kullanan tesislerde ne kadar odeniyor onu gostermek ikincisi de anksiyete bozuklugunun tedavisi birden olamadigi gibi gelisi de birden degil bunu anlatmak. Zamanla sikintilar ve kafadaki kurgular arttikca geliyor. O nedenle gelisi onceden gorup (ulkeye yeni gelenlerin/geleceklerin) gercekten spor ve diger disari etkinlikleriyle bunu engellemeleri gerektiginin altini cizmek istedim.
Ayni gezegende olsak da cok fazla parametreyi degistiriyoruz ulke degistirince. O nedenle zihni de hazirlamak gerekiyor. Kaygilarla mucadele etmenin etkin yolu zihni bosaltmak, spor yapmak vb.
Saglikla kalin.Çok geçmiş olsun hocam
-
@caglaror Cok gecmis olsun. Saglik ve sifa diliyorum
-
@caglaror Saglik kurumu VK ER and Urgent Care olarak geciyor. Tek binada iki hizmeti birden veriyorlar. Aksam 8'den sonra Urgent Care kapaniyor Emergency Room devam ediyor. Ortalama mudaheleler 500$ a kadar cikiyor. Hani cok acil bir durumda cok da dusunmeden gidilebilir. Tam kan bakabiliyorlar ve XRay cekebiliyorlar. Tiroid Hormonlarina bakmak isterdim ama o bizde yok anlasmali laba gondermemiz gerekiyor demisti. Bu sekilde (tam idrar gibi) detay gerekirse disari yollayip onu dogrudan size fatura ediyorlar ki bunlarin fiyatlari yuksek.
-
@caglaror Cok gecmis olsun.
-
@caglaror Çok geçmiş olsun.
-
@caglaror, içinde söyledi: Healtcare, Obamacare, Saglik sigortasi
anksiyete.
Çağlar bey çok geçmiş olsun.Bu konuda Psikolojik destek almıyorsanız Bilişsel davranışçı terapi uygulayan bir psikologla yüzyüze yada online artık hangisi size uyarsa görüşme ayarlayın.
Eşimde psikolog olduğu için bu konularda etkili sonuçlar elde edildiğini ondan biliyorum.Sadece ilaca bağlı sorununuz çözüme kavuşmaz. -
@caglaror geçmiş olsun
-
@caglaror cok gecmis olsun
-
@caglaror geçmiş olsun. Anksiyetede akut atakta benzodiazepinler(Xanax) etkili ancak idamede sizin SSRI veya SNRI tipi antidepresan kullanmanız gerekir. Bir psikiyatristle görüşmenizi öneririm. Yan etki profiline göre size bir antidepresan önerecektir.
-
@caglaror buyuk gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. umarim her sey en kisa surede yoluna girer.
-
@caglaror Geçmiş olsun. Bu sağlık sorunuyla ilgili "İzzet Güllü"nün youtube videolarını izlemek size yol gösterici olabilir. Aklınızda bulunsun. Allah tüm herkese ve size de maddi manevi şifalar versin..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum