Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

    @fetihy İyi dileklerinize çok teşekkür ederim darısı hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip olur inşaallah.

  • Yasaklı

    @MuradVURAL İyi dileklerinize çok teşekkür ederim darısı hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip olur inşaallah.


  • Merhaba, ben de şanslılardanım. Pek ilgilenmeden başvurmuştum ama çıktı. Süreç hakkında bilgi sahibi oldum bir kaç saat içerisinde 🙂 Şanslıları tebrik ederim.


  • Eski arkadaslardan cikan var mi acaba. ?


  • @sahmeran tebrikler. Ekim ayinda cagirilirsiniz mulakata yuksek ihtimal. benim 2900lerdeydi 2 kasimda mulakat yaptim. hazirliklara baslayin 🙂


  • Guzel sohbetler olmustu bu bekleme odasinda. 1027 sayfa olmus. Kazanan-Kazanamayan, katkilarindan ve paylasimlarindan dolayi herkese tesekkurler!!☺

  • ⭐⭐⭐

    @muhalif Numaraniz ufak gorunuyor evlenmeden ds-260 doldurup belgeleri gönderirseniz kısa surede mülakata cagrilir kız aradasiniz. Sizi surece dahil etmesi icin ya ds-260'i geciktirecek ya da evrak gönderimini geciktirecek. O yüzden ben olsaydim evlilik isini halleder ve ardindan bir kerede düzgünce ds-260 i doldururdum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sahmeran, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    bu başvuru benim ilk başvurum ve ilk seferde çıktı . sanırım hayattaki tüm şansımı burada kullandım case numaramda 2021EU000018XX vize alma ihtimalim herhalde yüksek diye tahmin ediyorum.

    Tebrikler 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @actuntas, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Herkese selamlar, 24xxx case number ile selected olmusum. Umarim sira gelir.

    tebrikler 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @plettro hosgeldiniz o halde 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sivasredlabel, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Herkesin hakkında hayırlısı olsun çıktıktan sonra üye olduk bizde case 22binlerde,

    hayirli olsun 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    artık şansa bırakmaktan vazgeçtim bu forumda turist olarak gidenlerin paylaşımlarını yaptığı bölüm varmı acaba

    su bolum 🙂

    https://yesilkartforum.com/forum/category/88/ziyaretçi-ve-turist-vizeleri-b1-b2-ve-c

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @emrys tebrikler 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @emrys, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Merhaba, ben de şanslılardanım. Pek ilgilenmeden başvurmuştum ama çıktı. Süreç hakkında bilgi sahibi oldum bir kaç saat içerisinde 🙂 Şanslıları tebrik ederim.

    Tebrik ederim hayırlı olsun


  • Merhaba arkadaslar, oncelikle dv lottery 2021 talihlilerini kutlar onlar icin hayirli olmasini temenni ederim. Biraz kendimden bahsetmem gerekirse, yaklasik 9 yildir ABD' de nyc-nj arasinda yasiyorum. Yesilkart forumu ara sira takip eder bazi aklima takilan seylere bakardim. Ama hic kayit olup post atmadim, ta ki bugune kadar. Tesaduf eseri bugun forumlari okuma sansim oldu. Hem cok uzuldum birazda kizdim bazi arkadaslara. Nedeni ne gelicek olursak, 2009 yilinda universiteyi bitirdidigim zaman hayalimde Amerika' da okuyup egitim alip olursa orda yasamak vardi ve green card bunun tek caresi gibi basvuru yapmaya basladim.Tabiki 3 sene sonunda 3 te 0. Sunu belirtmekte fayda var herkesin case'i farkli olabilir. ona da deginecegim. Uzaktan bir akrabam nj de yasiyordu ve onunla irtibata gecip nasil gelebilecegimi sordugumda affedersiniz sallamadi bile yok Amerika bitik gelme ne yapican bla bla bla. Ordan da birsey cikmayinca bir araci kurulusa gidip, f1 vizesi hakkinda bilgi aldim. Ama malum pek parlak degildi cizilen tablo. yaklasik ucak bileti okul konaklama dahil ilk asama 5000$ve bankada en az bi 5000$ daha vize icin.Ailemin bu parayi bana vermesi imkansiz, bir emekli baba bir memur abi sonucta. Neyse 6 ay ek is yaptim aksamlari ve 4000$ biriktirdim ama 0 masraf resmen para harcamiyorum. Sagolsun abimde kredi cekip kalan parayi hesabima yatirdi. tabi ki geri odendi hemen. 🙂 Ve 5 yillik vizemi alip jfk ye indim. ilk 1 sene nasil gectigini bile anlamadim daha sonrada kiz arkadasim geldi ve masterlarimizi yapip okulumuzu bitirdik. isyeri sponsorlugu vasitasi ile green cardlarimizi aldik.( tabi bu 4-5 sene nasil gecti bide bana sorun)

    Gelmek istedigim nokta su arkadaslar lutfen umutlariniz bir piyangoya baglamayin. Egere gercekten Amerikaya gelmek istiyorsaniz bircok yol var. Ki bence bir sekilde gelip burayi taniyip ve buranin sizin hayalinizde ki ulke olup omadigini anlamak icin guzel bir deneyim olur. Gelelim asil mevzuya abi ben begendim Amerikayi eeee nasil kalicam simdi kart yok kurek yok diyceksiniz. size soyle soyleyeyim benden sonra 4 arkadasim geldi 2 si f1 diger 2 si turist vizesiyle ve hepsi de bir sekilde green cardlarini aldilar. Demek istedigim o ki sevgili arkadaslar sansinizi hayallerinizi bir lotoya baglayip zaman kaybetmeyin. bu suna benziyor sayisal loto oynayip bmw hayali kurmaya. Siz bakmayi Amerikayi kotuleyip duran cahillere burasi hala dunyada ki yasayabilecegin enguzel ulkelerden birisi.Benim emekli maasiyla zar zor gecinen amcama gore her sene coken Amerika. Ama bilmez ki onun senede kazandigi parayi ben 15 gunde tatilde harcamaya geliyorum. Lutfen hava attigimi falan dusunmeyin cok zengin falan degilim kendi capimda ufak bir sirketim var ahim sahim degil yani. Gelelim saglik olayina bu da cok bilinen bir yanlis. Evet harika degil cok kusurlari var ama ben ve esim aylik 400$ odeyerek ortalama ustu bir pakete sahibiz cok ekstrem bi durum olursa cebimizen en fazla 4000$ daha cikacak 1 yil icerisinde. Neyse arkadaslar cok uzattim biliyorum ama demem o ki forumu okudugum kadari ile piril piril insanlarsiniz. Dunyanin bi bolgesinde insanlar refah ve huzur icinde yasiyorsan bu sizinde hakkinizdir. Yeryuzu tum insanlar icindir. unutmayin bircok yol var ve kendine uygun olna yolu bul ve 1 seneni daha heba etme. (bahsettim cogu bilgi bekar insanlar icin daha uygun olabilir. Evli olan arkadasalara duzenlerini bozmalarini pek tavsiye etmem)


  • Kazanan arkadaşlara tebrikler ... Darısı bize birikim yapmaya devam 10 yıllık pasaportta kaldı 9 yıl 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    DV2021 icin secilemeyen forumdaslarimiza uzulurken, ayni zamanda talihli olanlar icin ise seviniyoruz. Eger sayimi yanlis yapmadiysam halihazirda forum uyesi olan 21 arkadasa cikmis bu yil, forumdaslarimizi tekrardan tebrik ediyoruz... (lutfen gozden kacirdigim varsa bana direkt yazin, listeye ekleyeyim...)

    @Final-Approach
    @asilelif
    @hudaverdi007 (ayni zamanda DV2020 talihlisi)
    @islek
    @sanfransisco45
    @fifadan
    @thementor
    @Cehennemindibi
    @ogzkaann
    @Mihendiz
    @Hande-Tok
    @actuntas
    @abdllhmlty
    @srhnkskn
    @sailor
    @Eres-Boss
    @Umut-Pınarbaşı
    @ErayG
    @jinglebells
    @Jungo
    @Rec


  • @hakkasan Hocam o 4 arkadaşınız nasıl turist ve öğrenci vizeleriyle green card aldılar? Çünkü ben de artık o yolları denemeyi düşünüyorum.


  • @dreamcountry evlilik yolu ile alan da var para kazanip yatirim yapan da var.


  • @hakkasan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Gelmek istedigim nokta su arkadaslar lutfen umutlariniz bir piyangoya baglamayin. Egere gercekten Amerikaya gelmek istiyorsaniz bircok yol var. .......
    .... Demek istedigim o ki sevgili arkadaslar sansinizi hayallerinizi bir lotoya baglayip zaman kaybetmeyin. bu suna benziyor sayisal loto oynayip bmw hayali kurmaya. Siz bakmayi .........Yeryuzu tum insanlar icindir. unutmayin bircok yol var ve kendine uygun olna yolu bul ve 1 seneni daha heba etme. (bahsettim cogu bilgi bekar insanlar icin daha uygun olabilir. Evli olan arkadasalara duzenlerini bozmalarini pek tavsiye etmem)

    Çok doğru noktadan yaklaşmısşınız tebrik ederim.
    Bekar olan için ilave şanslar daha çok 🙂
    Fakat benim gibi evli olan için seçenek kısıtlı.Belki master yolu ile okuma ve iş sponsorluğu olabilir.Gelecek senede bizde mecburen bu yolu deneyeceğiz.
    Master sonrası iş sponsorluğu ile kalıcı greencard alma süresi varmı? Yoksa iş sponsorluğu bir kaç yıl sonra sona erdiğinde Türkiye yollarımı gözüküyor.
    Bu yollardan geçtiğiniz için kısaca bahsedermisiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

96
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum