DV2021 Bekleme Odası
-
@air_technic, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Geçen seneki totemi yapalım o zaman @crazycells cikarsa amerikada kuzu çevirme yapacağım duyurulur :)))
@Emir600RR takipteyim kardeşim gözüm sende :) umarım çıkar ve umarım surec bizimki kadar yorucu olmaz:) meğer kazanmak beklemekten daha zormus son 1 yilda bunu görmüş oldum. Herkese bol sans ve kazanan arkadaslara bol sabir diliyorum. Cidden insanin ömrünü alan bir surec..Air bu arada beni unutmadın teşekkür ederim ben yemek yemekten greencardı unuttum yahu :D Çıksın ömrümüzün birazını veririz herhal :) Sen bir gitte Amerikaya seni rahat bırakmayacağım greencarddan çok daha zorlu bir süreç seni bekliyor orada :D
-
@ahsenaydgdu ahahahahha kendimi trolliyim bari ahahaha 2022 odasında görüşmelere devam 😂😂
-
@muhalif tebrik ederim,hayırlı olsun
forumun gizli takipçilerindenim diyorsunuz,ilk önce case numaranız çok iyi ekimde mülakat inşallah1)Ds 260 formunu doldurmak için belli bir zaman kısıtlaması var olsada siz şimdiden dolduracaksınız sanırım(teknik detaylara girerek kafanızı karıştırmayalım) Ds-260 formunu önümüzdeki 1-2 ay içerisinde doldurabilirsiniz,nasıl ve nereden doldurabileceğiniz ile ilgili aşağıdaki başlığın ilk iletisinde ayrıntılı olarak bilgi mevcut
:backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari?page=12)Evlilik konusunda ise süreciniz gecikmemesi için evlilik kararında ciddiyseniz bu ay içinde resmi nikahı yapıp ds 260 formunu birlikte doldurun,ds 260 forumundaki add applicant kısmından kendinizi ekleyip kendi adınıza ayrı bir ds 260 formu doldurun(tabi bunlar evlilikten sonra yapılacaklar) sonra formu eşiniz ve sizin için submit edin ,ağustos 2020 de evrak talep e-maili geldiğinde ikinizde evraklarınızı göndereceksiniz,evlilik konusunda tüm detaylar aşağıdaki konu başlığında merak ettiklerinizi o başlık altında sorun lütfen:backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik?_=1591488718426bu arada ilk işlem olarak sürecinize katkı vermesi ve sorularınıza daha net ve doğru cevap alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın,aşağıda bunu nasıl yapabileceğiniz anlatılıyor,lütfen aşağıdaki konu başlığının ilk iletisini dikkatlice okuyun
:backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1591463245075
ikinci olarak yapmanız gereken süreç hakkında işleyişi görebilmemiz adına yeşilkartforumun dv2021 Excel formuna bilgilerinizi işlemek olmalı
ayrıca yeşilkartforum discord sunucumuzdan sesli sorularınıza cevap bulabilirsiniz
-
@Macera-Dolu-Amerika
1)Fotoğrafın çok saçma olmadıkça çekilişte elenme sebebi olduğuna inanmıyorum
2)Bu ihtimal kazanan talihlilerin gidip gitmeme oranına göre zamanla ortaya çıkacaktır -
Teşekkür ettiiiiim
-
@bidünya İyi dileklerinize çok teşekkür ederim darısı hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip olur inşaallah.
-
@MKV İyi dileklerinize çok teşekkür ederim darısı hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip olur inşaallah.
-
@crazycells İyi dileklerinize çok teşekkür ederim darısı hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip olur inşaallah.
-
@fetihy İyi dileklerinize çok teşekkür ederim darısı hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip olur inşaallah.
-
@MuradVURAL İyi dileklerinize çok teşekkür ederim darısı hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip olur inşaallah.
-
Merhaba, ben de şanslılardanım. Pek ilgilenmeden başvurmuştum ama çıktı. Süreç hakkında bilgi sahibi oldum bir kaç saat içerisinde :) Şanslıları tebrik ederim.
-
Eski arkadaslardan cikan var mi acaba. ?
-
@sahmeran tebrikler. Ekim ayinda cagirilirsiniz mulakata yuksek ihtimal. benim 2900lerdeydi 2 kasimda mulakat yaptim. hazirliklara baslayin :)
-
Guzel sohbetler olmustu bu bekleme odasinda. 1027 sayfa olmus. Kazanan-Kazanamayan, katkilarindan ve paylasimlarindan dolayi herkese tesekkurler!!☺
-
@muhalif Numaraniz ufak gorunuyor evlenmeden ds-260 doldurup belgeleri gönderirseniz kısa surede mülakata cagrilir kız aradasiniz. Sizi surece dahil etmesi icin ya ds-260'i geciktirecek ya da evrak gönderimini geciktirecek. O yüzden ben olsaydim evlilik isini halleder ve ardindan bir kerede düzgünce ds-260 i doldururdum.
-
@sahmeran, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
bu başvuru benim ilk başvurum ve ilk seferde çıktı . sanırım hayattaki tüm şansımı burada kullandım case numaramda 2021EU000018XX vize alma ihtimalim herhalde yüksek diye tahmin ediyorum.
Tebrikler :)
-
@actuntas, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese selamlar, 24xxx case number ile selected olmusum. Umarim sira gelir.
tebrikler :)
-
@plettro hosgeldiniz o halde :)
-
@sivasredlabel, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkesin hakkında hayırlısı olsun çıktıktan sonra üye olduk bizde case 22binlerde,
hayirli olsun :)
-
@gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
artık şansa bırakmaktan vazgeçtim bu forumda turist olarak gidenlerin paylaşımlarını yaptığı bölüm varmı acaba
su bolum :)
https://yesilkartforum.com/forum/category/88/ziyaretçi-ve-turist-vizeleri-b1-b2-ve-c
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum