Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Police Certificate İle İlgili Problem Yardımm

Benzer Başlıklar

• Greencard İçin Ais PTT ve ustraveldocs problemi

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    290 Bakış
    A
    @Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız. Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
  • DV2021 Başvuru Sayısı

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    177
    1 Oy
    177 İleti
    10k Bakış
    MasdaM
    Bu konu "Sayılarla DV2021" başlığı altında tartışılsaydı daha iyi olurdu ...
  • birth certificate

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @osmancayir96 birth certificate içinde söyledi: Merhaba arkadaslar, Ben amerikada evlendim ve green kart islemini baslatacagim.Islemi baslatmak icin bagzi belgeler lazim.Onlardan birisi birth certificate (nufus kayit belgesi).Bu belgeyi buyukelcilikten alabilirim ama elciligin uzak ve masrafli olmasi nedeniyle gitmek istemiyorum.Gitmek yerine bu belgeyi e-devletten alip ve cevirisini yaptirdiktan sonra immigration ofisine gonderdigimde kabul edilir mi ya da red yer mi? Yardiminiz icin tesekkur ederim. Forumdaki ilgili konunun basliginda sorunuzu sorabilirsiniz. Green Card surecleri icin ayri basliklar acmaniza gerek yok.
  • Aşılarla ilgili kafamda beliren bir kaç soru ?

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8
    0 Oy
    8 İleti
    3k Bakış
    M
    Hepinize teşekkürler bugün aşılarını yaptırdık oğlumuzun içiniz ferah olabilir :) sağlıcakla kalın
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k