@MaxCaufield, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@heyysanadiyom Adamlar ellerinde koca silahlarla insanları köşeye sıkıştırıyor köpek gibi avlıyor. Hadi burada dediğin gibi oldu ya diğerleri? En başta yaptığın yanlış zaten orada olan olaylar ile burada olan olayları kıyasladığında bu oradaki olayları daha iyi yapmıyor. Konuşulan konu ABD iken Türkiye kıyası yapman çok yanlış. ABD'de yaşayıp her şeyi TL ile hesaplamaktan farksız. Ayrıca kendin de söylüyorsun daha olay belli bile değilken ''Ölen kişi arabasıyla dursaydı , ölmezdi Olay bu kadar basit...'' diye indirgiyorsun. Minneapolis Belediye Başkanı Jacob Frey ve Minnesota Valisi Tim Walz senin düşündüğünün tam tersini söylüyor mesela. Ne yani orada bulunsan ve arabada dur deseler ve sen anlık gaza bazsan kafandan vurularak öldürülmeyi hak ettiğini mi söylüyorsun? Arkadaşım amerika babanın ülkesi değil hemen kıyas yapıp savunmaya geçmene gerek yok. Kadın arabayı sürdü diye kafasından vuruluyor acımadan. Birkaç sene önce George Floyd'un öldürüldüğü yerin çok yakınında hem de. Deli gibi ırkçıık artıyor Amerika'da ve sen bunu savunuyorsun. Olay arabası dursaydı ölmezdi değil yani. Bizler bu ülkeye göçmen olarak gitmeye çalışan insanlarız. Yarın çoluk çocuk gittiğimizde çocuk anlık gaza bazsa kafasından vurularak mı öldürülsün? Dediğin gibi bu kadar basit mi? Kurduğun cümleler gerçekten çok düşündürücü. Sen Abd'ye gitmeye çalışan bir göçmensin doğma büyüme sarı kafalı bir abd vatandaşı değilsin arkadaşım hatırlatırım. Medya asıl abd kara propagandasına değil abd propagandasına çok iyi çalışıyor belli ki
yorum yazmıyorum
ilk medyaya düşen cep telefonu ile çekilmiş görüntülere istinaden , polisler haklı , üzülmedim , biri öldürüldü diye üzülcek değilim - kurala uysaydı , oranın kanunları öyle , oranın kanunları işine gelmiyorsa oraya gitmeyi düşünmemelisin , bana uyuyor oranın kanunları
youtube kanalı atıyorum , baştan sona izlemeni tavsiye ediyorum , kanaldaki tüm videoları izledim , 7 senedirde kanalı takip ediyorum ,sende izle hani buradaki videolarda olan şeyleri yaparsan senide öldürürler benide öldürürler
https://www.youtube.com/@PoliceActivity