• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. heyysanadiyom
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 124
    • En İyi 53
    • Tartışmalı 11
    • Gruplar 0

heyysanadiyom

Yasaklı

76
    İtibar
    259
    Profil Görüntülemeleri
    124
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İSTANBUL Yaş: 34

heyysanadiyom Takip etme Takip Et

heyysanadiyom tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

@barisakkaya, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Arkadaşlar paylaştığım videoda bahsedilen gecikmenin hükümetin kapanmasıyla ilgisi olmadığı 1$ ücret geçişi ile ilgili olduğuna değinilmiş. Öngörü olarak da başvuru tarihlerine bağlı olarak çekiliş sonuçlarının da Mayıs ayında değil daha ileri tarihlerde açıklanabileceği ve green card takviminin (sonuç vize gibi) domino etkisiyle sarkabileceğine değinmiş. Linki bıraktım aşağıda dilerseniz izleyin.

izlemedim ama abd'nin kendi paylaşımında vize randevusu alma döngüsü değişmeyeceği yazıyordu , sonucun açıklanması + başvuruların ne zaman başlayacağı ne olursa olsun , dönemler değişmeyecek

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      heyysanadiyom
      heyysanadiyom
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@swadze, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

12 ocakta uçak biletim var. 23 gün nasıl geçecek şimdi.... zaten stres hali var. Erken (1-2-3-4) gün içinde giriş durumumuz da yok...

hocam kızmayında sizi ve sizin durumunuzdaki insanları düşündüğüm için yazıyorum

siz göz göre göre eliniz ile bu fırsatı tepiyorsunuz

ne olacak yani 2-3 katı fazladan uçak biletine para verseniz? bazıları bunu dert ediyor ondan yazdım...

20 aralık için en baba uçak bileti 1.000 euro ( thy ) isterse 2.000 euro olsun? Bide 11 saat uçacaksınız , siz vardınız oraya , hop 1 dakka geç kaldınız karar imzalandı naş naş geri geldiğiniz yere dese , orada ocaklar sönse (mübalağa) , değmez değmez kesinlikle değmez , hangi uçakta boşluk varsa hemen gidin , pasaporttaki vize ülkeye giriş yapabileceğiniz anlamına gelmiyor (turist vizeside olsa) , ülkenin sınır kapısına kadar gidebilme imkanı veriyor ve bu hak sizde var

değer mi riske atmaya?
      yazık yani , ben olsam havadaki uçağa yetişmek için ordan oraya atlardım 👽

Gündem içinde yayımlandı
      heyysanadiyom
      heyysanadiyom

@Kekw, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Greencard beklerken Trump'tan Gold Card atağı geldi. 1 milyon dolares artı fee. 😲

The Trump Gold Card

parayı veren hemen düdüğü çalamayacak , araştıracaklar seni ondan sonra onay gelirse kabul alacaksın , onay alamazsan 15.000 doları hediye etmiş olacaksın , bu sarı kafayı ben çok seviyorum bu konuda , seçerek insan almak müthiş bişi , bizde acaba sistem nasıl işliyor? bizimkiler araştırıyor mu? benim bildiğim 400.000 dolara ev alıyorsun , 3 yıl satamıyorsun , 3 yıl sonra satıp verdiğin paradan daha fazlasını kazanıp vatandaş oluyorsun tam bir kepazelik , vatana ihanetlik resmen

heyysanadiyom
      heyysanadiyom
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@proahmet, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@EzgiLera
      Yani ben acele karar verip orda plan olmadan gidip hem masraf yapıp hemde plan olmadan rezil olma durumundan bahsettim elbette bu riski alıp gitmek isteyenlere lafımız yok. Ben biletimi 1 ay önce aldım şahsen daha olayların ne olduğu belli olmadan böyle bir risk alıp apar topar gitmek istemiyorum. Zaten trump böyle bir karar aldıysa halihazırda greencardı olanlarıda iptal eder isterse bu yüzden acele karar vermeden önce bu riskler değerlendirilmeli.

yeşil kartları trump istesede iptal edemez diye biliyorum (%99.9) , iptal etme yetkisi hakim kararlarına bağlı değil mi? Mahkeme kararları harici kimsenin borusu ötemez

Gündem içinde yayımlandı
      heyysanadiyom
      heyysanadiyom

Sitenin yapım aşaması zor bişi değil , isteseler çok kısa sürede şakadanak diye yaparlar , karşımızda interneti bulan insanlar var sonuçta , buradaki esas sıkıntı kanun nizam olayları kitabına göre gittiği için bizdeki gibi değil , abd başkanı ben istedim hemen bugün olsun dese yine olmuyor 🙂 ..... Bu çekilişten bile çok şey çıkartılabilir demokrasi adına

heyysanadiyom
      heyysanadiyom

bi bakıma; 1 milyona sattığı hakkı neden çekiliş ile 1 dolara versin ki?
      Sarı kafanın mantığıyla bakarsan 1000 dolar bile mantıklı o gidene kadar böyle bişi yapabilir 🙂

sonra bi başkası gelir 500 dolara düşürür vs
      Durdurma , kapatma adı neyse artık sarı kafanın 1 milyona sattığı kart yüzünden bence 😁

Çekiliş ile 25-26 yıldır bu hakkın olması bile nimet nimet dünya için

heyysanadiyom
      heyysanadiyom
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@heyysanadiyom

sadece video ile olanları anlamak isteyenler için ekledim

demişsiniz. tam olarak olanlarda anlamlandırılamayan neresi var?

burda yine yanlış anlaşıldım

video izlemek kolay olduğu için dedim

en iyisi bu başlığa yazmayayım , daha öncede uyarılmıştım , 2027 başlığına gideyim ben 😁 ... allah herkesin gönlüne göre versin

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      heyysanadiyom
      heyysanadiyom

@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@heyysanadiyom evet eşime çıktı ancak ikimizinde eski foroğrafıyla başvurmuştuk zaten. İkimizde bir sene önceki başvuru fotoğrafını kullanmıştık eğer ki sorunuzun nedeni oyduysa

teşekkür ediyorum bilgi için

o zaman şu sonuç çıkıyor , fotoğraf çokda takıntılı oldukları bir konu değil , sitelerinde yazan ölçülerde olsun yetiyo demekki...

heyysanadiyom
      heyysanadiyom

@nissanmicra, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@heyysanadiyom
      Büyük harflerle yazmamızın sebebi nedir?
      İngilizce karakterle küçük harflerle olduğu gibi yazacağım

Kazanıpta orada yaşayan kişilerin tavsiyesi doğrultusunda yazdım , türkçe karakter olmaması şart o kesin , küçük büyük tercihi kişiye kalmış artık

heyysanadiyom
      heyysanadiyom

@Hasan-Sevinç, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@heyysanadiyom ben de ayni fikirdeyim zaten. Elektrik ve elektronik muhendisligi bolumunde 2. sinifim. RF - Sinyal isleme alaninda kendimi gelistiriyorum. Suan ciksa beni 3-4 basamak yukari cikaracak ozellikle master yapmak icin. IEEE'de sunum, makale yayinlamayi planliyorum zaten DV Lottery olmazsa EB-2NIW gibi isveren sponsorlugu istemeyen yetenek vizelerine basvuracagim.

Bu siteden tanıştığım bi arkadaşa verdiğim tavsiyeyi sizede vereyim hiç yurtdışına çıkmadıysanız en kısa zamanda ilk işiniz yurtdışına çıkmak olmalı yakın ve vizesiz yerlerden başlayın bu o kadar vizyonu geliştiren bi şeyki anlatamam ikincisi ise ingilizceyi en yukarı noktalarda bilmek ve bunu bi sınav ile kanıtlamak 3.sü gelecekteki mesleğinize sımsıkı sarılmak mühendislik evrenseldir ne kadar iyi bilirseniz o kadar güçlü olursunuz ayrıca çok güzel bir tavsiye daha yazayım ABD ile sınırlı kalmayın Avustralya #(work and holiday) vizesi deneyin orasıda çok iyi hatta yakın gelecekte şimdikinden çokkkkk daha güçlü olacaklar fena bi şekilde maden keşfetildi , o madeni çıkarmak için uğraşacaklar işleyecekler satacaklar fena fena gelir elde edecekler ,geçtiğimiz günlerde sarı kafa oranında madenine göz dikti bi anlaşma yaptı Avustralya ile 😁

heyysanadiyom
      heyysanadiyom

heyysanadiyom tarafından gönderilen son iletiler

@MaxCaufield, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@heyysanadiyom Adamlar ellerinde koca silahlarla insanları köşeye sıkıştırıyor köpek gibi avlıyor. Hadi burada dediğin gibi oldu ya diğerleri? En başta yaptığın yanlış zaten orada olan olaylar ile burada olan olayları kıyasladığında bu oradaki olayları daha iyi yapmıyor. Konuşulan konu ABD iken Türkiye kıyası yapman çok yanlış. ABD'de yaşayıp her şeyi TL ile hesaplamaktan farksız. Ayrıca kendin de söylüyorsun daha olay belli bile değilken ''Ölen kişi arabasıyla dursaydı , ölmezdi Olay bu kadar basit...'' diye indirgiyorsun. Minneapolis Belediye Başkanı Jacob Frey ve Minnesota Valisi Tim Walz senin düşündüğünün tam tersini söylüyor mesela. Ne yani orada bulunsan ve arabada dur deseler ve sen anlık gaza bazsan kafandan vurularak öldürülmeyi hak ettiğini mi söylüyorsun? Arkadaşım amerika babanın ülkesi değil hemen kıyas yapıp savunmaya geçmene gerek yok. Kadın arabayı sürdü diye kafasından vuruluyor acımadan. Birkaç sene önce George Floyd'un öldürüldüğü yerin çok yakınında hem de. Deli gibi ırkçıık artıyor Amerika'da ve sen bunu savunuyorsun. Olay arabası dursaydı ölmezdi değil yani. Bizler bu ülkeye göçmen olarak gitmeye çalışan insanlarız. Yarın çoluk çocuk gittiğimizde çocuk anlık gaza bazsa kafasından vurularak mı öldürülsün? Dediğin gibi bu kadar basit mi? Kurduğun cümleler gerçekten çok düşündürücü. Sen Abd'ye gitmeye çalışan bir göçmensin doğma büyüme sarı kafalı bir abd vatandaşı değilsin arkadaşım hatırlatırım. Medya asıl abd kara propagandasına değil abd propagandasına çok iyi çalışıyor belli ki

yorum yazmıyorum
      ilk medyaya düşen cep telefonu ile çekilmiş görüntülere istinaden , polisler haklı , üzülmedim , biri öldürüldü diye üzülcek değilim - kurala uysaydı , oranın kanunları öyle , oranın kanunları işine gelmiyorsa oraya gitmeyi düşünmemelisin , bana uyuyor oranın kanunları

youtube kanalı atıyorum , baştan sona izlemeni tavsiye ediyorum , kanaldaki tüm videoları izledim , 7 senedirde kanalı takip ediyorum ,sende izle hani buradaki videolarda olan şeyleri yaparsan senide öldürürler benide öldürürler

https://www.youtube.com/@PoliceActivity

heyysanadiyom
      heyysanadiyom

Medya hemende ABD kara propagandasına başlamış , haberler vs
      Ölen kişi arabasıyla dursaydı , ölmezdi
      Olay bu kadar basit...
      Orada yaşayıpta kurallara uymayanda bi zahmet sonuçlarına katlansın , ben üzülmedim açıkcası , vücut kamerası videosu yakında gelir herkes anlar olayı
      Kendi ülkemizde belki hatırlayanlar olur , yıllar önce haberlere çıktı , komiser yardımcısına; adam kürekle saldırdı , kafasını yardı , olan kime oldu? Komiser yardımcısına , hadi bakim bunu ABD'de yapmaya kalk , sen daha yeltenmeden kurşuna dizerler adamı kurşuna

Kendimize bakalım;
      Şimdiye kadar 300.000 bine yakın mahkum salındı? (ilgili ifadeler kaldırıldı)
      Kekolar her yerde , hırsızı , tecavüzcüsü , katili , uyuşturucu satıcısı her türlü pisliği aramızda , ülkede adım başı barışçıl eylem olması lazım ama fıs , yazık lan bu ülkeye

DV inanılmaz bi nimet , umudum tükendi tekrar açılcağını düşünmüyorum , sarı kafa şimdilerde grönlandı alacak , bide anayasayı değiştirip tekrar başkan olmak istiyor , işte bu noktada o hukuk dünyası dediğim gerçek ABD , ABD mi göreceğiz

heyysanadiyom
      heyysanadiyom

@MaxCaufield, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Trump yıllardır Amerika'da yaşayanlar için bulunmaz hint kumaşı niteliğinde bir başkan bence. Hiç sevmem arkadaşlar bunu söyleyeyim ama bunu zaten bizim gibiler sevmez ama hali hazırda abd'de yaşayan biri için gerçekten bulunmaz nimet. Adam ülkesinin çıkarları için her şey yapıyor. Seversiniz sevmezsiniz ama adam kendi ülkesi için her şeyi yapıyor şu an ama elbet her büyük gücün bir sonu gelir. Şimdi de grönlandı alacak bir şekilde. Umarım dünya en kısa zamanda böyle emperyalist ülkelerin hegemonyasından kurtulur !!!!!

3 sene içinde sarı kafa bu şeyleri yaptı yaptı yoksa kendisi olmayacak
      bir sonraki abd başkanı demokrat olur , bi demokrat bi cumhuriyetçi böyle böyle seçiyor oradaki elemanlar

heyysanadiyom
      heyysanadiyom

@Keremtk, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@heyysanadiyom Bu aslında Amerika'n şirketlerine peşkeş çekimine izin verilmediği için başlayan bir süreç oldu. Trump'ın açıklamasını okudum. Zaten petrol kuyularını biz inşa etmiştik şimdi ise tekrardan bize hizmet edecek gibi birşey söyledi. Venezuela'nın bu durumda olması tek başına hükümettekiler yüzünden değil. İstediklerini alamadıkça ABD Venezuela'ya tecrit uyguladı ve ülkeyi dış dünyaya kapatmak için hem çevre ülkeleri tehdit etti hemde meksika körfezindeki tüm ticari gemilere el koymaya başladı. Bu da Venezuela ekonomisinin patlamasına neden oldu. Sonra halktan uzaklaştırıp hükümeti tamamen izole etti. Muhalefet lideriyle de ülkenin kaynaklarını paylaşma şartı ile destek vereceğini açıkladı. Bir benzerini unutmayın ukrayna için yaptı eğer kaynakları bana bağlarsan sana hem askeri hemde siyasi destek vereceğiz diyerek zor durumdaki zelensky hükümetine yine zorla imzalar attırmaya çalıştı. Trump'ın dış politikası hiç iç acıcı ilerlemiyor. Ülkesi için en iyi olduğu şeyi yapmaya çalışıyor ancak alenen bu kadar sert siyasi manevraların her zaman bir sonucu olur. Amerika kendi eliyle güney amerika devletlerini çin ve rusyanın kucağına atacak. Kıta hakimiyeti ABD'nin en büyük gücü ancak Brezilya ve Meksika gibi iki dev eğer çin ve rusya ikileminin ortasına düşerse ABD'nin geleceği hiç hoş yerlere gitmeyebilir.

bazı şeyleri bende bilmiyormuşum , körü körünede medyada yazılan şeylere bakmamak lazım , abd venezuellayı maddi manevi kıskaca almış demek , bugün onlara yapılan şeyler bizede üstü kapalı yapılıyor , biz yine avrupanın dibinde olduğumuz için ucundan kurtarıyoruz , 2025 ihracat rakamlarına baktım 400'ü zorlamışız bunun en tepesinde Almanya ve İngiltere satışları var , onlarda olmasa (ab) bizde ekonomik olarak batarız.... devlet ve özel totalde 500-550 milyar dolar kadar borcumuz varMIŞ , elon mask gelse borcumuzu ödese öder vallahi 🙂

ben en çok abd nin sınır komşularına saldırmasını bekliyorum , olası 2 ihtimal var biri kanada biri meksika , kanadaya ingilizlerden dolayı dokunmazlar kaldıki kanadalılar ile abd hayatta silahlı savaşa girmez 🙂 ( tahmin ) geriye tek meksika kalıyor onlarla olur mu zaman gösterecek , tarihlerinde hiç , yanılmıyorsam sınır savaşı yok uzaktan uzaktan işi bitiriyorlar , kötü şeylerde yaşadılar bunu medyada göremiyoruz ( kendi propagandalarını dünyaya öylebi yayıyorlarki akıl işi değil ) afganistan ve vietnam savaşları ortada

heyysanadiyom
      heyysanadiyom

Sarı kafa 1 taş attı venuzuella dışındaki bütün ülkeleri ti'ye aldı ve hala medyadan dünyaya mesajlar veriyorlar 😲

orada insanların yarısından çoğu eğer doğru ise ; fakirlik içinde yaşıyorMUŞ , %30 u ülkesinden göç etmiş , yine altını çizeyim buda benim medyada yazılanı okuyarak yazdığım bişi

Üzülerek söylüyorum bu gibi ekonomik sıkıntı yaşayan her ülkede bu olur bence , bu şeye inanmak istemiyorum ama bizim ülkemizdede olur ( başkasına TASMA taktırmayız ama kendi içimizde patlarız sefalete doğru gidersek )

Geçen günlerde lahos da kendi içinde patladı , millet sefalet içinde sürünüyor baştakiler ışıl ışıl yaşıyorMUŞ

Şimdi dünya ülkelerinin ne söylediğine bakmak lazım , bence ASIL MESELE bu
      İngiltere - İsrail mesela hemen yanladı ABD ye , Ukrayna garibim oda ABD ye yanladı ( başka çaresi yok kuyruğunu ABD dışında kimse düzeltemez )

Çin ve Japoya ve hatta NEW YORK müslüman belediye başkanı ABD nin zıttına açıklama yaptı

heyysanadiyom
      heyysanadiyom

bu sarı kafa geçmişten gelen meseleler yüzünden venezuellaya saldırdı ve aynı gün devlet başkanlarını eliyle koymuş gibi aldı kaçırdı , tahminim bu sene baya bi sıkıntılı geçecek

dv2027 nin olacağını pek sanmıyorum , sarı gitmeden eski abd olmaz heralde 🙂
      iltica edenleride başka ülkelere gönderecekMİŞ , orada bekleyip ilticasına bakacak vs

2026-2027-2028 seneleri için abd yolu gözleyenler yandı gibi bişi 🙂 (illegal düşünenler için)

bu ukrayna olsun , iran olsun , venezuela olsun bu olaylar bize şunu gösteriyor , eğer güçlü değilsen başkalarına yem olursun , caydırıcılık önemli hemde çok önemli

heyysanadiyom
      heyysanadiyom

@heyysanadiyom merhabalar hocam yorumunuzu geç gördüm kusura bakmayın. Üniversiteler için in-state(ailenin seçilen üniversite eyaletinde son 12 ayda oturumu bekleniyor) ve out-state olarak ikiye ayrılıyor. İn-state yani eyalet içinde iseniz kalıcı oturumunuz varsa(Greencard veya vatandaşlık) okulun talebi sizden yıllık 5-10 bin dolar bandında olurken, hem eyalet dışı hemde öğrenci kabulü alıp f1 almış yabancı öğrenciler için ücret 30-50 bin dolar arasına yükseliyor. Çoğu aile kalıcı oturumları olan eyaletlerdeki üniversiteleri seçerken eğer çocukları eyalet dışında bir okula gitmek isterlerse onunla beraber 1 sene öncesinde taşınarak bu kuralı sağlayıp daha uyguna üniversiteye çocuklarını gönderebiliyor. Bu sebeple F1 ile gidip üniversite okumak yasal ve kalıcı oturumu olmadığı için dışarıdan gelenlere 4-5 katı fazla ücrete neden oluyor. İn-state kuralını karşılayabilmek için ya amerika vatandaşı ya greencard sahibi yada h1b vizesi sahibi olmanız lazım ki h1b vizesininde her eyalette in-state durumu yok. F1 ile geldiniz 4 yıllık üniversite okuyacaksınız. Her sene 30 bin 50 bin dolar arasında bir ücret ödeyeceksiniz. Ve okuduğunuz bölümde tam başarı elde etmeniz lazım derslerden birinde kalırsanız bu size ekstra olarak külfet olacak. Okulu okurken de çalışma izni alabilirsiniz ancak kaçak çalışmadığınız sürece size haftalık 20 saat kampüs içerisinde çalışma hakkı verilecek. Ve konaklama yeme içme gibi ücretler var. Proje araştırma gibi şeylerde de harcama yapacaksınız. Ortalama aylık en alt limitte dahi yaşasanız 2 bin dolar harcama yapacaksınız. Yıllık 12 bin dolar + 30 bin dolarda okul desek herşeyin iyi gittiği bir senaryoda 42 bin dolar, 4 yılın sonunda ise 168 bin dolar gibi bir para cebinizden çıkacak. Bu parayı okula vermektense E2 gibi bir statü yapıp oradan kendinize sponsor şirket bularak EB vizeleri ile greencard alma yolu en sağlam olanıdır.

hb1 olabilir gibi gibi
      e2 uyuyor ama ondada greencard yolu yok 👽 işin kötü giderse nanay oluyorsun , gerçi o risk burdada aynı değişen pek bişi olmuyor
      benim için en mantıklısı turistik olarak gidip e2 iş planımı orada yapabilir miyim görmek olur
      e2'de ana sermayemi geri alabilceksem batsam bile bana koymazdı heralde😁

işte tüm bu süreçleri yaşamadan yeşil kart çekilişinden kart olsa idi kafa mis gibi olurdu

heyysanadiyom
      heyysanadiyom

bi bakıma; 1 milyona sattığı hakkı neden çekiliş ile 1 dolara versin ki?
      Sarı kafanın mantığıyla bakarsan 1000 dolar bile mantıklı o gidene kadar böyle bişi yapabilir 🙂

sonra bi başkası gelir 500 dolara düşürür vs
      Durdurma , kapatma adı neyse artık sarı kafanın 1 milyona sattığı kart yüzünden bence 😁

Çekiliş ile 25-26 yıldır bu hakkın olması bile nimet nimet dünya için

heyysanadiyom
      heyysanadiyom

@dogucansevik Bence şu dönemde en mantıklısı bu gibi duruyor. Diğer yollar aslında maliyet açısından düşünürsek daha az maliyetli gibi gelebilir ancak oturup düşünüldüğünde en maliyeti az olan seçenek. Neden diye soracak olursanız F1 vizesiyle gitmiş olsan 2 yıl veya 4 yıllık bir okul okusan her yıl bu okula bir ücret vereceksin ekstra olarak yaşam maliyetleri kira vs gibi ücretlerde eklenecek babadan atadan zengin değilsen bunları karşılaman çok zor olacak ki Amerika'da eğer bir greencard veya vatandaşlığın yoksa okul ücretlerini x5 olarak düşünebilirsiniz. Ancak E2 ile yapılacak yatırım ileride nakite çevrilebilir. Hem çalıştıkça gelir getirdiği için hemde eşe çalışma şansı verdiği için finansal anlamda ilk başlarda haneye - olarak yazsa da bir müddet sonra geçindirmenin dışında iyi bir hayat ve gelecek kurabileceğiniz bir gelir elde edebileceksiniz. Riski elbette var ancak çalışan bir kaç sene geçmişi olan geliri gideri belli olan bir işi devralırsanız sıfırdan iş kurarken başınıza gelecek risklerden de yatırımınızı arındırmış olursunuz. Bu şekilde işletmeyi başaramazsanız bile yine başka birine devir yapabilir yatırdığınız parayı alabilirsiniz.

selamlar
      bilgilendirici mesajlarınızı görüyorum bayadır
      X5 olayını tam idrak edemedim , anladım aslındada x5 katı kadar mı masraf oluyor acaba?

heyysanadiyom
      heyysanadiyom

@Serapp, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Kekw, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Mulakatlar devam edilip ap bırakılacak ve süreç içinde vize basımlarını bekleyecekler benim anladığım kadarıyla. Herkes o kadar kendi derdine düştü ki kimse yeni çekilişle ilgli bir bilgi vermiyor dv2027 unutuldu resmen. 🤕

Önce 2027 çekilişi durduruldu, ardından 2026 talihlileri için dediğiniz gibi oldu maalesef.

yanlışım yoksa 2027 ve sonrası için net bişi söylenmedi , komple (2026 dahil) askıya alındı , ne var ne yok arafta şuan ( 2026 için vize nasılanlar hariç ) , yanılıyor muyum?

heyysanadiyom
      heyysanadiyom