Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu yıl için çekilişte umut kesmeli miyiz artık ? Ne kadar zaman oldu hiç ses seda yok

• @Nerissa-Sunshine bence Ağustos ayına kadar sündürecekler durumu.

• Merhaba bir video gördüm (RESMİ DEĞİL) amerikalı bir Avukat DV2027 için octeber 2026 da başlayacak diyor çekiliş öyle bir ihtimal olabilirmi ? Sizce?

• ⭐⭐⭐⭐

@Seteve-Carlos bu durumda dv28 olur 27 değil

• @Emre-Kurtulmuş dv2027 ile gelecek kural yayınlayıp 27 yi es geçebilirler mi ? Videoda yalan olabilir. Yorumlarda resmi açıklama yok demişler. bazılarıda birbirlerine şans dilemiş

• @Nerissa-Sunshine Trum gittiği an Dv-lottery adına bütün olumlu haberler arka arkaya gelecektir, kötü enerji yaymak istemiyorum ama Trump olduğu sürece iyi haberler almak çok düşük bir ihtimal.

• ⭐⭐⭐⭐

@Seteve-Carlos ben demedim izlediğiniz video söylemiş bunu zaten, kasım 2026da başlaması demek dv27 es geçildi dv28 açıldı demek oluyor.

Benim düşüncem yasağın geldiği ilk günden beri aynı dv27 olmayacak yönünde ama umarım en kısa zamanda dv27 olarak açarlar dv28de normal sürecine yetişir

• @Emre-Kurtulmuş sizce 26 açılırmı?

• ⭐⭐⭐⭐

@Seteve-Carlos umarım en kısa zamanda açılır ve bekleyenler vizelerini alırlar ama biraz zor olacak gibime geliyor

• Nisan ayı sonuna kadar veya en geç Mayıs ayının ilk haftasına kadar başvurular açılmazsa bu yıldan umudu kesmek gerekir bence. Zaten Mayıs başlarında sonuçlar açıklanıyordu her yıl, bunu da en fazla Mayıs sonuna kadar sarkıtabilirler diye düşünüyorum. Tabii bu sadece bir düşünce, herhangi bir bilgiye vb. dayalı değil. Benim kanaatim son 3 haftaya girdiğimiz yönünde.

• Mevlâ Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler”

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Seteve-Carlos dv 2027 için olamaz çünkü dv28 için olur. Eski takvime geri dönmüş demektir. ekim - kasım başvuru olur. mayıs 2027 açıklanır. ekim 2027 - eylül 2028 arası mülakat olur. Ondan dolayı DV 2027 olamaz

• Bu önemli ve iyi bir gelişme gibi.
    15 nisan 2026 tarihinde greencard çekilişi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Office of Management and Budget (OMB), Diversity Visa başvuru formu olan DS-5501 i RESMİ olarak onayladı. DS-5501, Diversity Visa programına kayıt olmak için kullanılan resmi formdur. Ve bu onay formun kullanımına hazır olduğunu gösterir ancak henüz resmi bir tarih açıklanmadı.

• ⭐⭐

@Seteve-Carlos Açıklanırsa muhtemelen başvuru süresini kısa tutabilirler.

• @Seteve-Carlos Biraz araştırınca aslında bu DS-5501 formunun onaylanması şuana kadar elimize geçen en olumlu en umut verici somut bir ilerleme. Açıkçası bu beni çok mutlu etti yakın tarihte benim beklentim başvurunun açılacağı yönünde çünkü bu forumda günler hatta aylarca bir açıklama olmadan bekleyip durduk artık boş beklemektense bu başvuru formunun onaylanması olumlu ve güçlü bir ilerleme olduğunun fikrindeyim 🙂

• Sıkıntı olan şey formu onaylamışlar ama hangi yıl için olacağı duyurulmamış. DV27 için bekliyoruz ama bu seneyi yakıp direkt DV28 diye devam edeceklerinden korkuyorum. İnşallah iyi şeyler olur.

• @mertcank34 aynen benim korkumda o ama en azından dv2028 için bir daha başvuru yaparız buda olumlu. Kazananlar olarak saldık bizim dönemi dv2027 nin açılmasını dört gözle bekliyoruz artık 😃

• Bu ileti silindi!

• @mertcank34 28 için erken olmazmı?

• @Seteve-Carlos Aslında hayır erken olmaz. Şöyle düşünmüştüm. Normal şartlarda DV çekilişi başvuruları her yılın Ekim ayında gerçekleştirilir. Bu seneki Ekim ayında DV28 başvurularının başlaması gerekiyor. Direkt DV27'yi atlayıp DV28 olarak süreci başlatabilirler. Yada hiç başlatmazlar belli olmaz... Çünkü bu hükümetin hiç bir kuralı takmama gibi bir durumu var... Yaptıkları sadece göz boyamak için bile olabilir. Hani biz bakın böyle kararlar alıyoruz yakında açıcaz sıkıntı yok diyerek yaptıkları şeyleri geciktiriyor bile olabilirler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |