Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @kugutex 10-11 nisanda o muhabbetler tekrar gelecek diye düşünüyorum (umut ediyorum)😊

• Nisan ayında DV2027 başvuruları açılırsa kalan sürede yetişebilir mi?

• @Han-0 Yetişir daha önce olan dönemler olmuş ayrıca bu eski bir sistemdi bir ayda başvuru alıp kazananları açıklayabilirler

• herkes tahminini yazsın bakalım cevap olarak...benim de tahminim 11 nisan...

• Benim tahminim 15 Nisan

• 15-22-29 Nisan diyorum (10 undan sonra ki her çarşamba) 😃

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

@LSkae Hayat bazen en karanlık yüzünü gösterir, ama asıl yenilgi o karanlıkta yolumuzu değil, umudumuzu kaybettiğimizde başlar; çünkü biz umudumuzu kaybettiğimizde kaybederiz. Umut ışığı sadece karanlığı aydınlatır; yeter ki biz o ışığın varlığına inanmayı bırakmayalım

• 15 Nisan çarşamba gününe kadar bir şey yazmayacağım. beklediğim ve inandığım gündür. Bütün çiçekleri koparabilirler ama baharın gelişini engelleyemezler. Biz yine bahardayız yine umuttayız. Herkese iyi forumlar. Bu bekleyişin güzel bir şekilde sonuçlanmasını ümit ediyorum.

• Arkadaşlar yeni bir duyuru yayınlandı. Eklediğim başlıkta paylaştım. Umut veren gelişmeler devam ediyor.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7854/dv-green-card-çekilişinin-durdurulma-kararı-aralık-2025/998

• Evet, sistemin bu yıl tamamen iptal olduğuna bende inanmıyorum, yazdıklarınız bence de gayet umut verici...

• umudu olmayan insanların gelecek için planlarının oldugunu düşünmüyorum..onlar ruh gibi yaşamaya devam etsin..biz rabbimizden umudumuzu hiç kesmedik..

• Umudum var ama mülakattan korkuyorum :))

• @LSkae en basiti mülakat..adam yemiyorlar..soru soruyo cevap verıyon..sonucunda hapis cezası almıyıcaksın..korkma:)

• @LSkae Dolandırıcılık suçundan memurluktan atılmış bir tanıdığımı mülakattan geçirdiler, çok sıkıntı yapma.

• ⭐⭐

@LSkae Mülakat bu işin en basit kısmı gibi birşey yüzlerce deneyim var okursanız eğer daha 10dk sürdü diyen olmadı herkes 5 dk sürdü diyor 🙂

• @LSkae Bizde henüz mülakata girmedik 14 nisanda gireceğiz kısmetse ama forumdaki deneyimleri (tüm elçilikler için) okursanız. korkunuzu giderir 🙂

• @Keremtk merhabalar tekrardan sürecinizde kolaylıklar dilerim. Evet o gün memur işimi anlamadı işi anlatmak için ikna etmek yerine eşim direkt hızlı bir sekılde ingilizce konusarak ap kalmayı teklıf etti ve memur yıne anlamadi whats ap dedi daha snra acılımından sonra yıne kendısı karar vermedi arkadan geçen ılk kişiye sordu ve o ne derse onu yapcakti oda anlık işte tamam dedi ve sarı kagıt aldık, o gün gercekten sabah sansınıza denk gelen memurn da onemi var belkı kadın kendısı karar verse yokta diyebilirdi, o yüzden suan ben kararlı bir duruş sergileyin derim eger lise diplomanız olmucaksa bile ılk basta sohbete samımı baslayın güleryuzlu olun ki onlar da oyle oluyorlar zaten başarılar ve kolaylıklar dilerim inşallah olumlu sonuc alırsınız.

• @Özlem-Toraman Cevabınız için teşekkür ederim. Tam olarak söylediğiniz gibi size yapılan herkese yapılmayabilir. Zaten elinizde kanıtlayacağınız bir iş olmasına rağmen süreciniz sıkıntıya girmiş ve yine lise diploması ile sorunu çözmüşsünüz. Bu konu içerisinde paylaşılan bir şey vardı ve çoğu kişi bu sebeple tartışma yaşadı. Lise diploması olmayıp başvurup gereklilikleri taşımadığı için eleneceğini belirten bir forum konusu paylaşılmıştı. Bu sebeple her gerekliliği karşılayıp sürece başvuru yapanların hakkına girdiğini neden böyle bir şey yaptığını soranlar vardı. Ekstra olarak cebinde gerekli parayı bulundurmayan pasaport parasını bile zor bulacak olanların sürece girmemesi en azından bir kaç ay kendilerini orada idame ettirecek parayı biriktirip ona göre başvuru yapmaları telkinlerinde bulunduk. Pasaport+1 dolarlık fee ücretini başvuru şartı olarak istemeyenlerle baya bir tartıştık. Bununda mükerrer başvuruların önüne geçmek birden fazla başvuru yapanları engellemek ve dolandırıcı firmaların insanların bilgileriyle başvurup lotoda çıktığında insanlardan fahiş miktarlarda paralar istediklerini söyledik. Bu düzenlemelerin gelmediği takdirde insanların şanslarının çok azaldığını söyledik. Her şey birebir söylediğimiz gibi çıktı. Yine söylüyorum başvuru şartlarını taşımıyorsanız Türk kafasıyla oraya süreç bir gelsin de hallederiz denilmemeli. Bu bir başkasının hakkına girmek bir başka kişinin önüne haksız şekilde geçmek oluyor. Amerika hayatınızda başarılar dilerim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |