• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Özlem Toraman
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Ö
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 77
    • En İyi 15
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Özlem Toraman

@Özlem Toraman

43
    İtibar
    295
    Profil Görüntülemeleri
    77
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul Yaş: 37

Özlem Toraman Takip etme Takip Et

Özlem Toraman tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bende mülakat mailimi aldım 🙏🏽

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Ö
      Özlem Toraman
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Merhabalar tekrardan 15 ocak mulakata girip AP kaldıgımız sürecimizin dün sonuna gelerek vizelerimizi aldık.. formda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ☺️🇺🇸🌸

Ö
      Özlem Toraman

@blueboy21 hazirana kadar süreç uzun olunca insan negatif düşünebiliyor, neyse tamam olumsuzluk yok 🙂 herkesin vizelerine sağ sağlim kavustugu bir yıl olsun.

Ö
      Özlem Toraman
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bkaraca evet.. geçen sene ocakta ap kalmıştım belgemi saglık raporununa yetiştiremeden teslim ettim,olası durumda onlar sizi arayıp yada mail atarak tekrar istiyorlar zaten saglık raporunuzu

Ö
      Özlem Toraman
    • RE: DV2027 Sohbet Odası

@Keremtk merhabalar tekrardan sürecinizde kolaylıklar dilerim. Evet o gün memur işimi anlamadı işi anlatmak için ikna etmek yerine eşim direkt hızlı bir sekılde ingilizce konusarak ap kalmayı teklıf etti ve memur yıne anlamadi whats ap dedi daha snra acılımından sonra yıne kendısı karar vermedi arkadan geçen ılk kişiye sordu ve o ne derse onu yapcakti oda anlık işte tamam dedi ve sarı kagıt aldık, o gün gercekten sabah sansınıza denk gelen memurn da onemi var belkı kadın kendısı karar verse yokta diyebilirdi, o yüzden suan ben kararlı bir duruş sergileyin derim eger lise diplomanız olmucaksa bile ılk basta sohbete samımı baslayın güleryuzlu olun ki onlar da oyle oluyorlar zaten başarılar ve kolaylıklar dilerim inşallah olumlu sonuc alırsınız.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Ö
      Özlem Toraman

15 ocaktaki deneyimimi şimdi yazabiliyorum, sabah 7:30 daki randevumuza 7 de gittik sırayla içeri alıyorlar zaten, evrakları teslim ettikten sonra numaramız yandı sarısın gözlüklü güleryüzlü bir konsolos ile görüşme yaptık, mulakatı türkce secmıstık talihli bendim ama genelde eşim ile ingilizce konustular, daha sonradan evlendiğimiz için ilişki kanıtımız vs herseyi koymuştuk o hiç sorun olmadı 2 -3 fotografımıza bakıp elbisen cok guzelmiş diye iltifatta aldım 🙂 klasık sorular nereye gitceksnız orada tanıdıgınız var mi eşim daha önce amerıkada 11 ay bulunmustu onu sordu neden bu kadar uzun kaldınız dedi eşim acıkladı oda sorun olmadı
      hersey iyi giderken ben meslegıme güvenip hazırlanmıştım mesleğim onette 7-8 svp si olan toptan ve üretim satış temsilcileri. meslege dair bütün evraklarımi götürdüm onet çıktısı bordrolar sgk dökümü antetli kagıda işyeri yazısı. Hiç birisine bakmadı meslegımı anlamadi hemen panikleyip tercuman çağirdi ben anlatmaya calıstım ama bi sorun olmuştu o arada mesleğimi kabul etmeyip tüm dosyaları bize tekrar basvurursunuz diyerek verirken eşim lise diplomamız hazıran ayında elimizde olucak AP durumu olamaz mi dedi konsolos what’s AP dedi acılımını söyledıkten sonra arkadan geçen birisine sordu olur mu diye o kişi tamam dedi ve sarı kagıt eksık evrak belgemizi verdi yaz sonuna kadar diploma ve pasaportlarınızı gönderin vizeniz basıldın dedi, cok stresli anlardı bizim için ama yıne bir şekıl umudumuz bitmedi. Kadın paniklediği için banka dökümanımıza bakmadı bu kısımda yeterli mi yetersiz mi bilmiyoruz 28 bin usd göstermiştik. Ve temmuz 11 de sağlık raporumuz doluyor hazıran sonunda diplomamı göndereceğim yeniden sağlık raporuda almamız gerekecek sanırm nasıl bir yol izleyeceğimi cok kestiremedim. Ama benim gibi meslekten basvurucaklar iki taraftanda garantilesinler hatta kesınlıkle lise diploması ile basvursunlar ben bir ders olayım sizlere. Çünkü gercekten meslek sartlarına uyuyordum ve o an konsolosu ikna edemezdik sorunun ne oldugunu da soylemedi kabul etmedi..

Ö
      Özlem Toraman

@blueboy21 Meslekten katıldım demiştim cümleye başlarken, ama haklısınız biraz karışık o anda cok karısık hislerimiz oluşmuştu çok kişinin başına gelecek olay değil:) lise diplomam şuan yok ama haziranda mezunum. Umarım olumlu sonuçlanır umutsuzluga kapılmak istemiyorum

Ö
      Özlem Toraman
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@gucarslan merhaba eksik evrağa kaldık haziranda göndereceğim bizimde kayıt yaptırmamız gerekiyor mu

Gündem içinde yayımlandı
      Ö
      Özlem Toraman
    • RE: Lise mezunu olmadan başvuruya lise mezunu yazmak

@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      Ö
      Özlem Toraman
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 haklısınız sanırm biraz fazla panik yaptım teşekkürler 😇

Ö
      Özlem Toraman

Özlem Toraman tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

@Keremtk merhabalar tekrardan sürecinizde kolaylıklar dilerim. Evet o gün memur işimi anlamadı işi anlatmak için ikna etmek yerine eşim direkt hızlı bir sekılde ingilizce konusarak ap kalmayı teklıf etti ve memur yıne anlamadi whats ap dedi daha snra acılımından sonra yıne kendısı karar vermedi arkadan geçen ılk kişiye sordu ve o ne derse onu yapcakti oda anlık işte tamam dedi ve sarı kagıt aldık, o gün gercekten sabah sansınıza denk gelen memurn da onemi var belkı kadın kendısı karar verse yokta diyebilirdi, o yüzden suan ben kararlı bir duruş sergileyin derim eger lise diplomanız olmucaksa bile ılk basta sohbete samımı baslayın güleryuzlu olun ki onlar da oyle oluyorlar zaten başarılar ve kolaylıklar dilerim inşallah olumlu sonuc alırsınız.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Ö
      Özlem Toraman

@bkaraca evet.. geçen sene ocakta ap kalmıştım belgemi saglık raporununa yetiştiremeden teslim ettim,olası durumda onlar sizi arayıp yada mail atarak tekrar istiyorlar zaten saglık raporunuzu

Ö
      Özlem Toraman
    • RE: Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

@Doğancan-Kartal mesleğiniz uymuyorsa red alırsınız, en az lise mezunu olmanız gerekiyor.

Ö
      Özlem Toraman
    • RE: Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

@Doğancan-Kartal merhabalar imkanınız varsa acık lise okuyun akşam liseside kabul görüyor bilginize. Bol şans☘️

Ö
      Özlem Toraman

@bkio siz Ankara’dan mulakat alırsınız bu cn ile endişe etmeyin 😇

Ö
      Özlem Toraman

@turtleman1821 Evet

Ö
      Özlem Toraman

@ozgurs ID numaranız varsa sorun yok size mutlaka ulaşır gözünüz aydın hayırlı olsun☺️☘️

Ö
      Özlem Toraman

@ozgurs belki sizi konsolosluktan ararlar sisteme kayıt olun diye iyi bir memura denk gelirseniz konsolosluktan pasaportunuzu alabilirsiniz diyebilirler, aramazlarsa da ankara vfs gönderiyorlar ama yeni sisteme kayıt olmanız lazm pasaportunuzu vfs den almanız için.

Ö
      Özlem Toraman

@Flight101 çok teşekkür ederim ☺️ ☘️

Ö
      Özlem Toraman

@ATS16 çok teşekkür ediyorum😇

Ö