• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. LSkae
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 37
    • En İyi 15
    • Tartışmalı 2
    • Gruplar 0

LSkae

@LSkae

28
    İtibar
    184
    Profil Görüntülemeleri
    37
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

LSkae Takip etme Takip Et

LSkae tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

Bir gece uçağın bulutların arasından süzülüp Amerika Birleşik Devletleri ışıklarına yaklaşırken kalbin hızlanıyor. Aşağıda sonsuza uzanan otoyollar, göğe değen binalar ve hiç uyumayan şehirler var. Havalimanından çıktığında yüzüne başka bir hayatın havası çarpıyor; özgürlüğün, ihtimalin ve yeniden başlamanın kokusu gibi. Sabah olduğunda elinde sıcak kahvenle New York City sokaklarında yürüyorsun; gökdelenlerin arasında kaybolurken kendini bir filmin başrolü gibi hissediyorsun. Gün batımında Los Angeles sahillerinde palmiye ağaçlarının altında yürürken hayatın yavaşlıyor, okyanus sana “burada her şey mümkün” diye fısıldıyor. Bir akşam üstü ise eski model arabaların geçtiği uzun yollarda, camlar açık, sevdiğin şarkı son ses çalarken ufka doğru gidiyorsun. Kimsenin seni tanımadığı ama herkesin hayallerinin peşinden koştuğu bir yerde… Amerika bazen sadece gidilecek bir ülke değildir; insanın içindeki büyük hayat arzusunun gerçeğe dönüşmüş halidir.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      LSkae
      LSkae

Biraz daha Türkiye’de kalırsam çıldırıcam. Gitmek istiyorum. Bu kadar zorluğa rağmen bir gün gideceğimi umuyorum. Umarım çok isteyen herkes gider.

LSkae
      LSkae

Trump 2026 sonuna kadar savaşı bitirir, ekim 2026 gibi 1 dolar ücretli, pasaport şartlı DV çekilişlerini başlatır. İzleyin görün. Şansı olan gider ondan sonra.

LSkae
      LSkae

Bu forumdaki en zor green card alabileceklerden biri benim belki de alamayacak.

Bipolar bozukluğum var ve bu sistemde gözüküyor. Söylesen dert söylemesen dert Allah sonumu hayır etsin.

LSkae
      LSkae

Çılgın sayısal Loto 1 Milyar Tl olmuş, ikramiye size çıksa yinede ABD’ye taşınmak istermiydiniz? 😀🫡

LSkae
      LSkae

Diyorlar ki green card çekilişi dışında hiçbir şey yapmıyorsun. Dil okulu aracılığıyla gitmeye çalıştım görevlinin bana dediği şu baban zengin mi hesabında 35-40 bin dolar var mı kaçacaksın değil mi. Girseydim abd’ye belki. Neyse sınırdaki ağrı Doğubeyazıt’lı kartellerle bile konuştum 10 bin dolara götürüyolardı. Annemi bir 10 sene göremem diye vazgeçtim. Şimdi iş vizesiyle adı her neyse göndermeye çalışan acentaları kovalıyorum. Yani yaptık birşeylerde. İşte tarihi kazananlar yazar. Başarı gelmedikten sonra hikaye. Ama her yiğidin gönlünde bir aslan yatar ya benimde o aslan green card işte. Ben green card’la gitmek istiyorum. Kimine öyle kolay çıkıyor ki adamlar ne kadar büyük bir şey olduğunun farkında değil. Trump green card’ı dondurdu yaşama sevincim gitti yemin ediyorum. 4 kere girdim her sene yüreğim ağzımdaydı.

LSkae
      LSkae
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@sonar canı istese iş bitene kadar uzatır

Gündem içinde yayımlandı
      LSkae
      LSkae
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

@Atlantis00 hayalim dusuk case numberla ankara

LSkae
      LSkae
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

İlk 3 denemede kazanamazsan bir daha kazanmak çok zor arkadaşlar. İlk 3 denemeden sonra Evet çıkan var ama nadir. İlk 3 denemede kaybedersen seri devam ediyor genelde. Benim dördüncü kaybedişimdi hiç umudum yok artık. Mutlu da olamıyorum çünkü aklımdaki tek şey abd'ye yerlesmekti. Bu olmazsa amaçsız oluyorum. Gidemiyorumda ne yapicam bilmiyorum.

LSkae
      LSkae

2028’de green card’la abd’ye taşınma hayali olan var mı? Benim varda hala umutlanıyorum. İnş ekimde başvurular başlayacak tekrar😀

LSkae
      LSkae

LSkae tarafından gönderilen son iletiler

Trump’tan nefret ediyorum

LSkae
      LSkae

@nvd05 bu Kasım ayında yayınlanmıştı

LSkae
      LSkae

Diyorlar ki green card çekilişi dışında hiçbir şey yapmıyorsun. Dil okulu aracılığıyla gitmeye çalıştım görevlinin bana dediği şu baban zengin mi hesabında 35-40 bin dolar var mı kaçacaksın değil mi. Girseydim abd’ye belki. Neyse sınırdaki ağrı Doğubeyazıt’lı kartellerle bile konuştum 10 bin dolara götürüyolardı. Annemi bir 10 sene göremem diye vazgeçtim. Şimdi iş vizesiyle adı her neyse göndermeye çalışan acentaları kovalıyorum. Yani yaptık birşeylerde. İşte tarihi kazananlar yazar. Başarı gelmedikten sonra hikaye. Ama her yiğidin gönlünde bir aslan yatar ya benimde o aslan green card işte. Ben green card’la gitmek istiyorum. Kimine öyle kolay çıkıyor ki adamlar ne kadar büyük bir şey olduğunun farkında değil. Trump green card’ı dondurdu yaşama sevincim gitti yemin ediyorum. 4 kere girdim her sene yüreğim ağzımdaydı.

LSkae
      LSkae

Çılgın sayısal Loto 1 Milyar Tl olmuş, ikramiye size çıksa yinede ABD’ye taşınmak istermiydiniz? 😀🫡

LSkae
      LSkae

@T-C-Kubilay-Dikici Allah razı olsun hayal işte türkiye’de yaşadığımızı unuttuk bu hayalle 🙂

LSkae
      LSkae

@T-C-Kubilay-Dikici eşi özelden muayene olmuş hiç devlete gitmemiş devlette bipolar yanışı yok onlarda bu sebeple hiç söylememeyi tercih etmiş ben özel mesajdan konuşmuştum. İlginiz için teşekkürler.

LSkae
      LSkae

@ayvalik10 onla özelden konuştum bile. 2 yıldır sürekli bu soruyu sormuyorum ayrıca. Yalan yanlış bilgi verdiğimde yok.

LSkae
      LSkae

@TTKvY bunu söylersem direkt red yerim herşey başlamadan biter araştırdım bipolar bozukluğu olanlar kabul edilmiyor

LSkae
      LSkae

Bu forumdaki en zor green card alabileceklerden biri benim belki de alamayacak.

Bipolar bozukluğum var ve bu sistemde gözüküyor. Söylesen dert söylemesen dert Allah sonumu hayır etsin.

LSkae
      LSkae
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@sonar canı istese iş bitene kadar uzatır

Gündem içinde yayımlandı
      LSkae
      LSkae