Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@şeymaaaa https://yesilkartforum.com/forum/post/510936 şu iletiye bir bakın isterseniz. Yine de anlayamadığınız bir yer olursa yazın lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ömer-Oktay-Şahin merhaba, excel listesinde bu kullanıcı adı ile bir satır göremedim, tabloda en alttaki beyaz boş kısma bilgilerinizi girerseniz ilgili arkadaşımız sizi kendi satırınıza taşır, öncelikle bunu rica edelim sizden, önemli çünkü.

Evet excelde 2 adet ankara kasım mülakat bilgisi girildi, biri forum kullanıcısı zaten yazdı buraya, son sayfaları okursanız görebilirsiniz.

Birkaç gün bekleyebilirsiniz, birinci seçenek bu.

İkinci olarak da numarası sizin kadar düşük olan arkadaşlarımız (ben de dahil) kcc ye sorarak da dosyamıza bir mülakat randevusu planlanıp planlanmadığını öğrenebiliyoruz. Bunu yapabilirsiniz.

Üçüncü olarak da email göndermek istemezseniz de, ds260ların görüntülendiği sayfanın sağ üst köşesinde dosyanızın konumu "at kcc" mi yoksa "at konsolosluk"(örneğin ankara) mu şeklinde görünmesine göre de kontrol edebilirsiniz. Ancak sistem her zaman hemen güncellenmediği için bu o anda doğru sonuç vermeyebilir.
    Hangisini yapmak isterseniz, tercihinize kalmış.

Öncelikle sayfanın ilk iletisi olmak üzere, sonra da vaktiniz oldukça başlığın bütün sayfalarını okumak size süreciniz üzerinde hakimiyet kazandıracaktır, ihmal etmeyin lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐

@Furkan9037 dosyanız için "at hongkong" yazıyorsa tebrikler, 2nl emaili 7-10 gün içinde geliyor genelde ama gelmeyedebilir, kazandığıınızı öğrendiğiniz sayfadan da kontrol edebilirsiniz bu arada.
    Şu şekilde email gönderebilirsiniz.

Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
    Thank you for your time and assistance.
    Best regards,
    İsim Soyisim

Full Name: xxxxxxx xxxxx
    Case Number: 2026EUxxxx
    Date of Birth: xx / xx / 19xx

şu adrese göndereceksiniz : [email protected]

Subject kısmına da sadece CN bilginizi yazın

Ayrıca;
    Vize sürecinin imzaya taşınması için link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin

DV2026 excel tablosuna da bilgilerinizi henüz girmediyseniz girin lütfen, teşekkürler.

• @heyysanadiyom 23 gün geçti terhisten beri, şubemi aradım elimize terhis belgesi ulaşmadı ulaşırsa işleriz dedi. Benimle aynı gün terhis olan arkadaşlarımın askerlik durum belgesi güncellenmiş.

• @sesicesei merhaba, excel tablosunda vize mülakat tarihiniz 2 Ekim görünüyor, imzanızdaysa 16 Ekim. Hangisi doğru acaba? Biz özellikle sizin mülakatınızı çok merak ediyorduk excel tarihine göre. Çünkü ilk sizdiniz diye.

• Merhaba foruma yeni üye oldum cn sıram 2026EU00008XXX malum dosya tasıyamiyrom hiç ülkede Türkiye haricî oturma iznimde yok Ankara'nın mülakat varme şansı olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

Arkadaşlar Ankara 5 kasım olarak güncelliyorum durumumu 🙂

(Az önce kcc den cevap geldi)

• @aysegul hadi gözün aydın çok sevindim. Bende az önce mail attım bakalım

• @aysegul Super...hayirli olsun simdiden.Ankara calisicak gibi bu sene

• @aysegul at Ankara oldunuz mu? Sistemde hala güncellenmedi benim. Aynı tarihte randevumuz. Hayırlısı olsun 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@eceslc Sağolun hepimize hayırlı oslun, kolaylıkla geçsin inşallah 🙂
    Evet bu da genel bilgi olsun, ds260ların olduğu sayfada hala at KCC görünüyor, yani güncellenmemiş.
    Kazandığımızı öğrendiğimiz sayfa da hala güncellenmemiş.
    Yani şuan için öğrenmenin tek yolu kccye sormak ya da 2nl emailini beklemek.

• ⭐⭐⭐⭐

@Emre-Işık-0 sağolun, evet kendim kadar sizler için de çok mutlu oldum gerçekten, çünkü %90 biz zaten yılbaşından sonra Allah tan bir mani çıkmazsa alacaktık, ancak yüksek cn için de güzel bir haber oldu, ankaranın kasımda mülakat planlaması hem de bizim gibi 1000lere ve hatta 3000lere 🙂 çok mutluyum sizler adına da gerçkekten.

• Arkadaşlar bende mülakat için mail atmıştım bana da 19 Kasım için mülakat vermişler cn 18xx .Darısı hepimize umarım

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0 süper, sizin de muhtemel 5 kasımdır. bugün büyük ihtimalle cevap gelir, en kötü yarın.

• @aysegul Cok tesekkur ederim.Hepimiz icin en iyisini diliyorum soyledikleriniz ve ankaranin suanki izledigi yol hepimizi umutlandirdi surecinizin en kisa surede en iyi sekilde sonuclanmasi dilegiyle...

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar Ankara 5 kasım olarak güncelliyorum durumumu 🙂

(Az önce kcc den cevap geldi)

Çok sevindim hayırlı olsun darısı başımıza

• @aysegul Hayırlı olsun.. harika haber her şey sizin için güzel geçsin

• @aysegul inşallah 🙏

• @aysegul Hayırlı olsun çok sevindim adınıza 🙂 inşallah sorunsuz bir vize mülakat süreci geçirirsiniz. Ankara nın performansı bakalım bu sene nasıl olucak.

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze inşallah, göndermiştiniz değil mi emaili öyle hatırlıyorum, size de güzel haber gelir inş. 3000lerin başı mı sonu mu nasıl cn'ınız?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |