11.000 hayırlı olsun
şeymaaaa
@şeymaaaa
Adım Şeyma Şeker, 29 yaşındayım, Kocaeli/Gölcük. İlk başvurumda Green Card kazandım (High Case). Evli ve bir çocuk annesiyim. Geçmişte yeşil pasaport ile Hollanda seyahati geçmişim bulunuyor, şu an bordo pasaport ile süreci devam ettiriyorum. Herkese bol şans!
şeymaaaa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Fer-0 Ben bu karara itiraz edileceğini düşünüyorum. En kötü ya 4 5 ay daha uzatırlar ya da daha ağır inceleme getirirler grenn card a. Belkide sadece içimi rahatlatıyorumdur

-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@aysegul Bildiğin korkutmaya oynuyor bunlar...
-
@Serapp 21binlere gelmez derken, yeni açıklanacak bültenden bahsediyorsunuz dimi

-
RE: DV2026 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@melisbasdurmus Tebriklerrr. Anlattığınız şeylerle içimiz rahatladı. Yolunuz açık olsun.
-
@Firat-0 Bangkok’ta mülakata girenlerin çoğunda memur banka hesabına çok takılmıyor. Tek gidecekseniz 4-5 bin doların yeterliliği memurun yorumuna kalıyor ama aracınızın mal varlığı olarak gösterilmesi kesinlikle artı olur. Belgeleri düzenli sunmanız genelde yeterli geliyor.
-
DV dosyamızı Bangkok konsolosluğuna taşımıştık. Bu yıl gelen yeni dosya taşıma kısıtlamalarından sonra, dosyasını Bangkok’tan tekrar Ankara’ya geri taşıyabilen kimse oldu mu?
Bunu araştırmak istiyorum ama forumda hangi kelimelerle arama yaparsam bu konuda daha önce yazan kişilere ulaşabileceğimi tam bilmiyorum.
-
RE: Sayılarla DV2026Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Umut-P aşağı yukarı 20k~25k gibi bir değere ulaşabilir gibime geliyor benim de.
şeymaaaa tarafından gönderilen son iletiler
-
Yeni bülten açıklandı mı? Tekrardan 20.000 açıkladılar galiba.
-
@jcmaxwell Hong Kong dan aldıkları mülakat tarihi o.
-
@Zeynep_Oz Kağıtları geri vermeleri hesap dökümünü incelemedikleri anlamına mı geliyor?
-
@jcmaxwell Daha taşımadık, Ankara'nın gidişatına göre karar vericez. Eğer Ankara konsolosluğu olumlu ilerlerse taşıyacağız. Özellikle durdurma kararı bir sonuca ulaşana kadar sağlık muayenesine girmeden mülakata alırsa çok iyi olur.
(Ankara'nın bu konudaki tutumu hakkında herhangi bir gelişme yaşandı mı?) -
@aysegul Biz DS260 formunu doldurduktan sonra farklı bir eve taşındık. Mail e şuan fiziksel olarak oturduğumuz evin adresini yazmam gerekiyor dimi?
-
@aysegul Dosyamızı Ankara'ya geri taşımak için göndereceğimiz mail de pasaport bilgisi ve adres yazmamıza gerek var mı?
-
Dosyamı Ankara'ya geri taşıma kararı aldım. Yollamam gereken mail hakkında daha önce paylaşılan örnek mail varsa linkini atabilir misiniz.
-
@ATS16 teşekkürler. Bi anda stres yaptım

-
@uonur26 benim case numaram 203XX bu benim current olduğum anlamına mı geliyor yoksa nisan da mı current olacağım? Mart ayı için 11k çünkü
-
@btek14 Mart için 11k nisan için 20k mı açıklandı yani?