Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @melisbasdurmus Süper haber. Hadi tarihle dönerler inşallah.

• @nsercan Umarım, hepimize:)

• @melisbasdurmus bir guzel haber de benden, benimki de at bangkok gorunuyor...

• @mhmtkz şimdi mail atacak mısınız, bir de oturumu sorcak mısınız?

• @melisbasdurmus @mhmtkz Lütfen e-posta gönderip tarih sorun. Sürecin kırılma noktasındayız.

Kasım ayına vermişlerse demek ki 1 Kasım sonrasına verilebiliyor demektir. Bu bilgi tüm kilidi çözer.

• @melisbasdurmus evet, attim hatta. Oturumu sormadim, klasik tarih sordum. Donuse gore follow up sorabilirim

• ⭐⭐⭐⭐

@melisbasdurmus gözünüz aydın, bnk biraz strese soktu ama nihayet güzel haber aldınız, çok sevindim. Bakalım tarih ne zaman, inşallah onlar da ekim sonuna vermişlerdir.

• @melisbasdurmus hayırlı olsunMelis Hanım , bizde de at Bangkok olmuş

• @aysegul Umarım Ekim sonuna değil Kasım'a vermişlerdir.

• @melisbasdurmus hayırlı olsun, umarım en kısa surede guzel sona ulasırsınız

• @Arthur-Morgan attım gelsin hemen paylaşacağım:)

• @melisbasdurmus

Merhaba,

Tebrik ederim, umarım hepimizin süreci bu yönde olumlu ilerler.

Muhtemelen 16.00 - 18.00 saatleri arasında yanıt alacaksızınız.

Merakla bekliyoruz geri bildiriminiz için de teşekkürler.

• @melisbasdurmus çok çok güzel bir haber, süreç sizin için umarım sorunsuz işler.

bu zamana kadar korktuğumuz şey bangkok’un mülakat anlamında sessiz kalmasıydı. hâlâ bir belirsizlik var tabii fakat dün gelen haberle birlikte üstüne bunun olması, 28 ağustostan önce dosyasını taşıyanlara dokunmayacakları kararının tamamen yeni alındığını gösteriyor.

umarım oturum sormazlar, sorunsuz bir şekilde vizenizi almanız dileğiyle 🙏🏻

• @mhmtkz

Follow-up mailini oturum konusunu sormak için atacaksanız KCC’ye göndermeyin.
    Çünkü bir iki gün önce aldığımız ve olumluya yorduğumuz KCC geri dönüşünde, son kararın konsolosluk tarafından verileceği açıkça belirtilmişti.

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar, bizim de bangkok olarak gözüküyor. Güzel haberlerin devamını bekliyoruz, inşallah herkesin süreci en olumlu şekilde ilerler.

• Arkadaşlar son güncellemelerden sonra dosya taşıma maili atıp olumlu olumsuz dönüş alan var mı? Benim gibi sürecin gidişatına göre dosya taşıyacaklar ortara kaldı sanırım 🤒.

• @melisbasdurmus Hayırlı olsun, çok güzel haber, umarım tarihi de kasım ayına ayarlarlar. Bu da sürecin gidişatı noktasında daha fazla ışık tutar bize .

• @mhmtkz oturum ısdenıyormu dıye sormayın bencede zaten acık yazılmış daha cok ters tepmesın bence konsoloslugun insıyatıfınde bu bızlere yeter

• @Fatime-İncebaş geçen sene kurulan şirketler aracılığıyla, dil okulları vs aracılığıyla başka ülkelerden oturum alan kişileri çok fazla didik didik etmişler sanırım, ve bu şekilde bir çok kişi 30 eylüle kadar ap'ye bırakılmış ve doğal olarak hakları yanmış. Bunu iyice araştırmanızı öneririm, gerekirse bir göçmenlik avukatına danışabilirsiniz harekete geçmeden emin olmak için.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |