DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhabalar ais kayıt süreci nasıl oluyor, nereden ve nasıl yapacağız? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
-
@bkio siz Ankara’dan mulakat alırsınız bu cn ile endişe etmeyin 😇
-
@demetdemirsf umutsuzluğa kapılmak için henüz erken. Şuan için dosyanızı ellememek ilk öncelik. Baktınız illa oturum diye tutturuyorlar, dil eğitim okuluna kaydolup oturum alarak denemeyi araştırın. Ama önce viyanaya giden birilerinden, konsolosluktaki Türk Hanımefendiden net bilgi alması konusunda destek rica edin derim.
-
@cleszi Yani bundan ne anlamamız gerek? Tam olarak anlayamadım. :D
-
@teoman-erbey buradaki deneyimlerde de, youtube videolarında da, reddit cevaplarında da gördüğüm herkes aynı şeyi söylemiş ve yazmış(örnek bir link aşağıda). Mülakata girdiğiniz ülkedeki adresinizi yazmalıymışsınız. Yani Amerika değil Türkiye adresinizi yazmalısınız. Bu sisteme kaydımızı belge (mesela pasaport) teslimatı için yapıyoruz zaten. Dolayısıyla siz Ankarada gireceğiniz için buradaki adresinizi girmeliymişsiniz. İlerideki aşamalarda zaten pasaportunuzu nasıl teslim almak istiyorsanız onun için bir şeyler dolduracaksınız sanırım, vfs elden veya premium location vs esas önemli kısım o olacak bence, pasaportunuzu doğru şekilde teslim alabilmeniz için.
Yine de 2025 hazirandan bugüne ustraveldocs kaydı yapan 2025 talihlilerinden cevaplayan çıkarsa daha güzel olur. -
BK için haber bekleyenlere müjde, ceac sayfasında at kcc at bangkok olmuşşşşş :) mail atcam kccye randevu tarihi için :)
-
@melisbasdurmus hayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz.
-
@melisbasdurmus Süper haber. Hadi tarihle dönerler inşallah.
-
@nsercan Umarım, hepimize:)
-
@melisbasdurmus bir guzel haber de benden, benimki de at bangkok gorunuyor...
-
@mhmtkz şimdi mail atacak mısınız, bir de oturumu sorcak mısınız?
-
@melisbasdurmus @mhmtkz Lütfen e-posta gönderip tarih sorun. Sürecin kırılma noktasındayız.
Kasım ayına vermişlerse demek ki 1 Kasım sonrasına verilebiliyor demektir. Bu bilgi tüm kilidi çözer.
-
@melisbasdurmus evet, attim hatta. Oturumu sormadim, klasik tarih sordum. Donuse gore follow up sorabilirim
-
@melisbasdurmus gözünüz aydın, bnk biraz strese soktu ama nihayet güzel haber aldınız, çok sevindim. Bakalım tarih ne zaman, inşallah onlar da ekim sonuna vermişlerdir.
-
@melisbasdurmus hayırlı olsunMelis Hanım , bizde de at Bangkok olmuş
-
@aysegul Umarım Ekim sonuna değil Kasım'a vermişlerdir.
-
@melisbasdurmus hayırlı olsun, umarım en kısa surede guzel sona ulasırsınız
-
@Arthur-Morgan attım gelsin hemen paylaşacağım:)
-
Merhaba,
Tebrik ederim, umarım hepimizin süreci bu yönde olumlu ilerler.
Muhtemelen 16.00 - 18.00 saatleri arasında yanıt alacaksızınız.
Merakla bekliyoruz geri bildiriminiz için de teşekkürler.
-
@melisbasdurmus çok çok güzel bir haber, süreç sizin için umarım sorunsuz işler.
bu zamana kadar korktuğumuz şey bangkok’un mülakat anlamında sessiz kalmasıydı. hâlâ bir belirsizlik var tabii fakat dün gelen haberle birlikte üstüne bunun olması, 28 ağustostan önce dosyasını taşıyanlara dokunmayacakları kararının tamamen yeni alındığını gösteriyor.
umarım oturum sormazlar, sorunsuz bir şekilde vizenizi almanız dileğiyle 🙏🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum