Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 785 514.9k 769

• @melisbasdurmus hayırlı olsunMelis Hanım , bizde de at Bangkok olmuş

• @aysegul Umarım Ekim sonuna değil Kasım'a vermişlerdir.

• @melisbasdurmus hayırlı olsun, umarım en kısa surede guzel sona ulasırsınız

• @Arthur-Morgan attım gelsin hemen paylaşacağım:)

• @melisbasdurmus

Merhaba,

Tebrik ederim, umarım hepimizin süreci bu yönde olumlu ilerler.

Muhtemelen 16.00 - 18.00 saatleri arasında yanıt alacaksızınız.

Merakla bekliyoruz geri bildiriminiz için de teşekkürler.

• @melisbasdurmus çok çok güzel bir haber, süreç sizin için umarım sorunsuz işler.

bu zamana kadar korktuğumuz şey bangkok’un mülakat anlamında sessiz kalmasıydı. hâlâ bir belirsizlik var tabii fakat dün gelen haberle birlikte üstüne bunun olması, 28 ağustostan önce dosyasını taşıyanlara dokunmayacakları kararının tamamen yeni alındığını gösteriyor.

umarım oturum sormazlar, sorunsuz bir şekilde vizenizi almanız dileğiyle 🙏🏻

• @mhmtkz

Follow-up mailini oturum konusunu sormak için atacaksanız KCC’ye göndermeyin.
    Çünkü bir iki gün önce aldığımız ve olumluya yorduğumuz KCC geri dönüşünde, son kararın konsolosluk tarafından verileceği açıkça belirtilmişti.

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar, bizim de bangkok olarak gözüküyor. Güzel haberlerin devamını bekliyoruz, inşallah herkesin süreci en olumlu şekilde ilerler.

• Arkadaşlar son güncellemelerden sonra dosya taşıma maili atıp olumlu olumsuz dönüş alan var mı? Benim gibi sürecin gidişatına göre dosya taşıyacaklar ortara kaldı sanırım 🤒.

• @melisbasdurmus Hayırlı olsun, çok güzel haber, umarım tarihi de kasım ayına ayarlarlar. Bu da sürecin gidişatı noktasında daha fazla ışık tutar bize .

• @mhmtkz oturum ısdenıyormu dıye sormayın bencede zaten acık yazılmış daha cok ters tepmesın bence konsoloslugun insıyatıfınde bu bızlere yeter

• @Fatime-İncebaş geçen sene kurulan şirketler aracılığıyla, dil okulları vs aracılığıyla başka ülkelerden oturum alan kişileri çok fazla didik didik etmişler sanırım, ve bu şekilde bir çok kişi 30 eylüle kadar ap'ye bırakılmış ve doğal olarak hakları yanmış. Bunu iyice araştırmanızı öneririm, gerekirse bir göçmenlik avukatına danışabilirsiniz harekete geçmeden emin olmak için.

• Merhaba,

Bugün benim de CEAC sayfam güncellenmiş, Bangkok olarak :) Başta tüm Bangkok bildirimi alan arkadaşlar olmak üzere, umarım tüm dosya taşıyanlar için geçerli olacak bir sürecin ilk adımı olur :)

Henüz 2NL bildirimi almadım, ESC sayfasında da bir değişiklik yok. Konsolosluğa veya KCC’ye bir mail atmadım. Umarım ekim ayına bir mülakat planlanmamıştır çünkü çok az zaman kaldı.

@melisbasdurmus öncelikle sizi de tebrik ederim. Siz hangi mail adresine , nasıl bir mail attınız? Paylaşabilir misiniz?

• @Arthur-Morgan dosyası bnk'da olanların tercihi neyse inşallah öyle olur tabi ama benim dosyam bnk da olsaydı eğer ve kasıma mülakat alsaydım, şahsen bir de oturum isteyecekler mi stresini yaşamak istemezdim ve hnk ve vnn gibi jest olarak gördüğüm ekime sıkıştırmaları uygulamasının bana da tatbik edilmesini umardım.
    Ama tercih meselesi tabi, kim nasıl umuyorsa inşallah öyle ilerlesin süreci.

• @MKA Name/Surname:

Case Number: 2026EU0000xxxx

Date of Birth:

Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
    Thank you for your time and assistance.

Best regards,

bu tarz bi mail attım :) kccnin kendi mailine

• @aysegul Bence çok yerinde bir endişe, haklısınız. Eğer Kasım’a planlandıysa , 2NL mailinde istedikleri belgeler içinde oturum vatandaşlık vb. belirtirler bence.

• @melisbasdurmus teşekkürler.
    Konsolosluğa mı yoksa KCC’ye mi sormalıyız şu aşamada?

• @aysegul vnn ve hnk’un jest yaptıgını nereden cıkarttınız ? ayrıca hadi jest yaptılar diyelim, dun gelen mailden sonra hk ve vnn normal yıl içerisinde karar öncesinde dosyasını taşımış olanlara niye yardımcı olmasın ? sonuçta jest yaptı diyorsunuz, kcc’nin son gönderdiği mailde de karardan önce taşıyanlar için konsolosluk son kararı verecek diyor. bu kadar jest yapmaya meraklılarsa kendilerini sıkıştırmadan gayet de oturum istemeden bakabilirler. bunu tabii ki ileride göreceğiz fakat işin içerisinde “jest” varsa dediğiniz gibi bence kasım içerisinde mülakat alanlar için de iyi bir şey. tabi bu tamamen kendi fikrim.

• @MKA ben kcc'ye attım forumda genellikle 2nl mailini beklemeden öyle yapıyolar diye.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k