Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba arkadaşlar.2019 green card çekiliş talihlisiyiz.Heyecan ve mutluluktan ds260 formunda eşimin annesinin kızlık soyadını çocuklarım adında doldururkende eşimin kızlık soyadı yanlış girdim.Tabi bu sayfayı araştırmamıştım.Yanlış doldurduğumu farkedince araştırma yaparken bu güzel sayfayı buldum.Şimdi ne yapmalıyım,bu hatalar mülakatta olumsuz bir durum teşkil edermi?Düzeltme hakkım varmı?


  • Merhaba @burhan82 https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari ilgili linki takip ederseniz sorularınız tamamına yanıt bulabilirsiniz.


  • Teşekkür ederim ilgin için yalnız oraya bakmıştım yanlış yazdıktan sonra düzeltebiliyormuyum ile ilgili bir yazı bulamadım


  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @burhan82 Ds 260 formu içinde söyledi:

    Teşekkür ederim ilgin için yalnız oraya bakmıştım yanlış yazdıktan sonra düzeltebiliyormuyum ile ilgili bir yazı bulamadım

    olsun, yine de ayni ya da benzer konuda acilan 'korsan' konularda soru cevaplamiyoruz genelde 🙂 DS260 ile ilgili sorunuz varsa da o konuda sormaniz gerekiyor.


  • Ds 260 formunu doldurup submit ettim. Fakat sonradan daha önce yaşadığımız adresleri doldurduğumuz bölümde bir ikametgahı yazmayı unuttuğumu farkettim , e devletten önceki ikametgahlarıma bakarken. Bu durum bir sorun teşkil eder mi

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gorkemkartal Ds 260 formu içinde söyledi:

    Ds 260 formunu doldurup submit ettim. Fakat sonradan daha önce yaşadığımız adresleri doldurduğumuz bölümde bir ikametgahı yazmayı unuttuğumu farkettim , e devletten önceki ikametgahlarıma bakarken. Bu durum bir sorun teşkil eder mi

    Hicbir problem olmaz, bu sekilde kalabilir. Unuttugunuza gore kisa sureli bir adresti.


  • @crazycells ben DV2019 talihlileri DS260 formundaki sorularin aciklamalarinin ve onemli notlarin bulundugu paketi burdan indirebilirler! deki buradan kısmını bilgisayarımdaki engelden dolayımı nedir bilmiyorum indirip inceleyemiyorum mail atabilme durumu mumkünmü?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gizemb Ds 260 formu içinde söyledi:

    @crazycells ben DV2019 talihlileri DS260 formundaki sorularin aciklamalarinin ve onemli notlarin bulundugu paketi burdan indirebilirler! deki buradan kısmını bilgisayarımdaki engelden dolayımı nedir bilmiyorum indirip inceleyemiyorum mail atabilme durumu mumkünmü?

    suraya tiklayin: https://app.box.com/v/yesilkart

    sonra paketi download edin. Ayrica video'muzu da incelemeyi unutmayin:


  • Merhabalar ben 2020 talihlisiyim.en başta başvuru yaparken şuanda yaşadığım adresi girdim ama aklima hic birada ikametimin olmadığı gelmedi şuan ilk seçildiğimizi söyleyen sayfanin olduğu yerdeki adreste hic ikamet etmedim resmi olarak ds 260 formunu bu adresi hic girmeden doldurursam ilk başta yanlış bilgi beyani şeklinde bir sorun olurmu.vereceginiz cevaplar için teşekkürler arkadaslar.


  • Selamlar,

    @crazycells

    DS260 Formunda doğum yeri ile ilgili bölümü doldururken karşılaştığım farklı bir durum var. Kimliğimde doğum Yeri B.Almanya olarak geçiyor. Yani Batı Almanya (Gerçi artık böyle bir yer kalmadı). Pasaportta da aynı şekilde. Şimdi country Germany olacak, city of birth ve state B.Almanya olarak mı doldurmalıyım, kimlikte felan şehir bilgisi verilmiyor çünkü? Acep derler mi böyle bir yer mi kaldı git düzelttir diye. Yoksa KCC destek kısmından mail atıp sormam en sağlıklısı mı olacak? Ki olacaktır evet 🙂 Ama size de danışmak fikrinizi almak istedim.


  • Ayrıca arkadaşlar,

    E-devlette iki şu ana kadar iki farklı adreste yaşadığım görünüyor.. Fakat fazladan farklı iki şehir de öğrenci olarak da yaşamıştım. Bu e-devlette görünmüyor. Dmekki o zamanlar bir şekilde ikametgah almadan bir şekilde yaşamışım. DS-260 formunda bu resmi olmayan yerleri de adresleri sallamasyon olarak yazmalı mıyım? Çünkü şu an benim eskişehire gidip kaldığım iki farklı evin adresini tespit edip sonra bunu beyan etmem baya bir zor görünüyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @dogodogo @mstf

    DS-260 formuyla ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

122
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum