DS260 formuyla ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari/
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
Ds 260 formu
-
Merhaba arkadaşlar.2019 green card çekiliş talihlisiyiz.Heyecan ve mutluluktan ds260 formunda eşimin annesinin kızlık soyadını çocuklarım adında doldururkende eşimin kızlık soyadı yanlış girdim.Tabi bu sayfayı araştırmamıştım.Yanlış doldurduğumu farkedince araştırma yaparken bu güzel sayfayı buldum.Şimdi ne yapmalıyım,bu hatalar mülakatta olumsuz bir durum teşkil edermi?Düzeltme hakkım varmı?
-
Merhaba @burhan82 https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari ilgili linki takip ederseniz sorularınız tamamına yanıt bulabilirsiniz.
-
Teşekkür ederim ilgin için yalnız oraya bakmıştım yanlış yazdıktan sonra düzeltebiliyormuyum ile ilgili bir yazı bulamadım
-
@burhan82 Soruyu şurada cevaplamaya çalıştım: https://yesilkartforum.com/forum/topic/73/dv2018-mülakat-deneyimleri/3202
-
@burhan82 Ds 260 formu içinde söyledi:
Teşekkür ederim ilgin için yalnız oraya bakmıştım yanlış yazdıktan sonra düzeltebiliyormuyum ile ilgili bir yazı bulamadım
olsun, yine de ayni ya da benzer konuda acilan 'korsan' konularda soru cevaplamiyoruz genelde
DS260 ile ilgili sorunuz varsa da o konuda sormaniz gerekiyor. -
Ds 260 formunu doldurup submit ettim. Fakat sonradan daha önce yaşadığımız adresleri doldurduğumuz bölümde bir ikametgahı yazmayı unuttuğumu farkettim , e devletten önceki ikametgahlarıma bakarken. Bu durum bir sorun teşkil eder mi
-
@gorkemkartal Ds 260 formu içinde söyledi:
Ds 260 formunu doldurup submit ettim. Fakat sonradan daha önce yaşadığımız adresleri doldurduğumuz bölümde bir ikametgahı yazmayı unuttuğumu farkettim , e devletten önceki ikametgahlarıma bakarken. Bu durum bir sorun teşkil eder mi
Hicbir problem olmaz, bu sekilde kalabilir. Unuttugunuza gore kisa sureli bir adresti.
-
@crazycells ben DV2019 talihlileri DS260 formundaki sorularin aciklamalarinin ve onemli notlarin bulundugu paketi burdan indirebilirler! deki buradan kısmını bilgisayarımdaki engelden dolayımı nedir bilmiyorum indirip inceleyemiyorum mail atabilme durumu mumkünmü?
-
@gizemb Ds 260 formu içinde söyledi:
@crazycells ben DV2019 talihlileri DS260 formundaki sorularin aciklamalarinin ve onemli notlarin bulundugu paketi burdan indirebilirler! deki buradan kısmını bilgisayarımdaki engelden dolayımı nedir bilmiyorum indirip inceleyemiyorum mail atabilme durumu mumkünmü?
suraya tiklayin: https://app.box.com/v/yesilkart
sonra paketi download edin. Ayrica video'muzu da incelemeyi unutmayin:
-
Merhabalar ben 2020 talihlisiyim.en başta başvuru yaparken şuanda yaşadığım adresi girdim ama aklima hic birada ikametimin olmadığı gelmedi şuan ilk seçildiğimizi söyleyen sayfanin olduğu yerdeki adreste hic ikamet etmedim resmi olarak ds 260 formunu bu adresi hic girmeden doldurursam ilk başta yanlış bilgi beyani şeklinde bir sorun olurmu.vereceginiz cevaplar için teşekkürler arkadaslar.
-
Selamlar,
DS260 Formunda doğum yeri ile ilgili bölümü doldururken karşılaştığım farklı bir durum var. Kimliğimde doğum Yeri B.Almanya olarak geçiyor. Yani Batı Almanya (Gerçi artık böyle bir yer kalmadı). Pasaportta da aynı şekilde. Şimdi country Germany olacak, city of birth ve state B.Almanya olarak mı doldurmalıyım, kimlikte felan şehir bilgisi verilmiyor çünkü? Acep derler mi böyle bir yer mi kaldı git düzelttir diye. Yoksa KCC destek kısmından mail atıp sormam en sağlıklısı mı olacak? Ki olacaktır evet
Ama size de danışmak fikrinizi almak istedim. -
Ayrıca arkadaşlar,
E-devlette iki şu ana kadar iki farklı adreste yaşadığım görünüyor.. Fakat fazladan farklı iki şehir de öğrenci olarak da yaşamıştım. Bu e-devlette görünmüyor. Dmekki o zamanlar bir şekilde ikametgah almadan bir şekilde yaşamışım. DS-260 formunda bu resmi olmayan yerleri de adresleri sallamasyon olarak yazmalı mıyım? Çünkü şu an benim eskişehire gidip kaldığım iki farklı evin adresini tespit edip sonra bunu beyan etmem baya bir zor görünüyor.
-
DS-260 formuyla ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
Benzer Başlıklar
153
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum