Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @didemkrbck neden zor oldu ?

• @istalin bilmediğimden soruyorum neden kan revan olacak acaba?

• @omerko benim lise diplomamin asli kayipti QR kodlu e devlet belgesi lise diploma fotokopisi vardı onu aslı gibidir yaptırdım lise transkripti çıkarttım hepsine tercüme noter apostil yaptırma rağmen çok beklettiler beni bankoya tekrar çağırıp fotokopisini nerden buldugumu sordular bende ünv kaydım olduğunu ama bitiremeden silindiğini.soyledim Allah'tan üniversiteden kaydı silindi belgesini almıştım ve e devletten unv transkript çıkarmıştım yanımda dedim getirmemi söylediler aldıktan sonra yarım saat kadar daha beklettiler benim artık umudum kalmamıştı ki bankoya çağırıldık vizemiz onaylandi

• @didemkrbck çok geçmiş olsun , gözünüz aydın .

• @didemkrbck merhaba hangi konsolosluktu e-devletten alınan mezuniyet belgesini de mi tercüme ettirdiniz?

• @vitruvius ankara

• Merhabalar, konsolosluk üzerinden dosyamı Tirana taşımama rağmen CEAC üzerinde dosyam hala Viyana olarak gözüküyor. 2 haftadır aynı herhangi bir güncelleme yok. Tiran konsolosluğuna sorduğumda elektronik ortamda transfer edildi ve size mülakat verildi önemli değil dediler. Fakat ustraveldocs üzerinden mülakat kaydı yapmak istediğimde konsolosluk ve case numaranız eşleşmiyor lütfen doğru konsolosluğu seçin hatasını alıyorum. Yaşayan var mı ne yapabilirim?

• Ceac baktığımda Administrative Processing görünüyor. Memur onaylandı demisti buna rağmen idari işlemde olabilir miyim?

• @didemkrbck Hayır merak etmeyin, birazdan onaylanır. Böyle görünmesi normal olan zaten.
    Tebrikler 🎊

• @Nalcabasmaz peki siz eski sistemde size teslim edilsin diye özel bir adres belirleyip ptt teslimatı için ödeme yapmış mıydınız ??

• Merhabalar, Ben orjinal lise diplomami bulamiyorum. Edevlet uzerinden Lise Mezuniyet Belgesi veya Mezun oldugum liseden Ogrenci durum belgesi alabiliyorum. Yeni Universite Mezunu oldum ama henuz onun diplomasi verilmedi Edevletten YOK mezuniyet belgesi ve transkripti alabiliyorum mulakata giderken Bu belgeleri de goturmelimiyim. Yardimci olursaniz Cok sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@didemkrbck, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bugün Ankara mülakatımiz vardı biraz zor oldu ama sonuc olarak onaylandı emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim @Mehmet ynd beye ayrıca teşekkür ederim. Mülakat deneyimimi en kısa sürede paylasacagim

Çok sevindim, hayırlı olsun👏
    İltica eden kayınbirader lafı geçmedi ve farklı bir eyalete gideceğinizi söylediniz değil mi?

• @Serapp çok teşekkür ederim 🙏🏻 nereye gideceksiniz sorusuna Newyork dedim neden diye sordu eşimin kardesi ve arkadaşımız orda önce oraya gideceğiz sonrasında kendi evimizi tutacagiz diye söyleyince başka soru gelmedi 😊

• Hong Kong mülakat sürecini yakından takip edenler benimle irtibat sağlayabilir mi özelden lütfen ? Temmuz ayı için yogunluk var mı ?

• @brucewayne Selamlar temmuz ayı için 29 case mülakat almış görünüyor , tahmini kapasitesinin çok altındadır.

• değerli forum sakinleri merhabalar, malumunuz son bir bülten kaldı, dosyamız henuz aktif degil. Forumda daha öncede konusuldu ancak mobilden arama yaparak ulasamadım (daha önce suphesiz defalarca sorulmustur, entry kalabalıgı yarattıgım icin affiniza siginiyorum), dosyamın tasınması hususunda KCCye mail atmistim. Daha sonrasında bir mail daha atarak dosyamın nerede oldugunu sorarak teyit etmistim ancak su asamada aklıma ufak bir detay takıldı, Ceac sayfasından girdigimizde dosyamızın “currently at” görüldügü kısım konsolosluk ismi mi olmalı yoksa KCC mi yazmalı ? Sanıyorum ki aktif olunca Viyana olarak değisecek, yine de sizlerle teyit etmek istedim. Soruma vakit ayırdıgınız icin cok tesekkur ederim. 🌸

• @aaaizmir Eğer teyitle mail almışsanız söylenen yerdir. Planlama yapılana kadar ilk seçim yeriniz Ankara olarak veya KCC olarak görünebilir.

• @didemkrbck hayırlı olsun hocam mülakat deneyimi nızı paylaşırsanız cok sevınırız

• @Mehmet-Kocalar teşekkürler en kısa zamanda paylaşacağım

• Daha önce foruma yazmıştım Kanada’daki problemli dosya benim. Schengen aldıktan sonra Viyana’ya dosyamı taşımalarını istedim. Viyana’nın yanıtını paylaşıyorum. Böyle bir problem için ne yapmam lazım? @gucarslan Daha önce karşılaştınız mı?
    Dear Ece,
    we inquired with KCC and this is their reply:
    This case has not been completely processed and will not be available for August scheduling.

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 16399
  • 15655
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |