DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ozgurs Evet pasaportumu eski sistem mantığı ile kargolamıştım. Yeni sistemde ise teslim alacağım nokta Ankara VFS Global gözüküyordu. Teslim almam için eposta geldi ve gidip aldım. Herşey sorunsuz ilerledi. Yardımcı olabileceğim bir nokta olursa çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.
-
Daha önceki bir mesajınızda “vize 53 gün geçerlilik verilmiş. 17 Ağustos son geçerlilik tarihi” yazdiginizi hatırlıyorum.
TB şüphesi ile balgam testine katılan ve vizesini alan talihliler sağlık raporu üzerinde yazan son geçerlilik tarihine kadar ilk girişi yapması gerekiyor, özetle sizin için 8/17/25 Pazar günü ABD’de giriş yapacağınız havalimanı lokal saati ile 23:59’dan önce.
-
@ATS16 Evet. Bahsettiğim gibi yanlış bilgi vermişim. Tarihler yukarıda belirttiğim gibi ama özet olarak Vizenin üzerinde Aralık ayı yazsa da bizim için esas tarih 17 Ağustos. Çok teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar herkese günaydın. Bir sorum olacakti mulakata giderken genelde hesaplariniza dolar mi koyuyorsunuz tl mi ? Yani boyle bir ayrim varmi . Birde mevduatli hesap dokumani goturmek sorun yaratir mi?
-
Para sizin veya eşiniz adına bir hesaptaysa, vadeli veya vadesiz hesapta olması sorun değil.
Hangi döviz cinsinden beyan edilmesi gerektiği hususundaki sorunuz ile ilgili olarak, farklı cinslerdeki her bir hesabın hesap hareketlerini bankadan alabilirsiniz. Daha sonra kendinizin excel'de yapacağı bir hesap özeti ile (İngilizce) hesaplarınızdaki TL, USD, Euro, tahvil, fon vb tüm birikimlerinizi günümüz kurundan USD karşılığı yazarak hazırlayacağınız ve mülakat öncesi evrak tesliminde vereceğiniz icmal konsolosun anlamasını kolaylaştıracaktır.
-
Merhabalar aklıma birşey takıldı. Şimdi biz varsayalım ki mulakatimiza girdik vizemizi aldık. ABD ye gittik. Ssn ve greencardlarimiz basıldı geldi. Kalan eksikliklerimizi tamamlamak için Türkiye'ye döndügumuzde, eğer olurda Türkiye için ABD'ye seyahat yasağı getirilirse, greencard ile ABD'ye tekrar giriş yapabilir miyiz. Bu durum bizide etkiler mi
-
@ATS16 hocam bilgi için tesekkürler agustosta mulakat temmuzda biz parayi koymayi dusunuyoruz yuklu bir para girişi sorun cikarmaz insallah
-
Bugün Ankara mülakatımiz vardı biraz zor oldu ama sonuc olarak onaylandı emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim @Mehmet ynd beye ayrıca teşekkür ederim. Mülakat deneyimimi en kısa sürede paylasacagim
-
@didemkrbck neden zor oldu ?
-
@istalin bilmediğimden soruyorum neden kan revan olacak acaba?
-
@omerko benim lise diplomamin asli kayipti QR kodlu e devlet belgesi lise diploma fotokopisi vardı onu aslı gibidir yaptırdım lise transkripti çıkarttım hepsine tercüme noter apostil yaptırma rağmen çok beklettiler beni bankoya tekrar çağırıp fotokopisini nerden buldugumu sordular bende ünv kaydım olduğunu ama bitiremeden silindiğini.soyledim Allah'tan üniversiteden kaydı silindi belgesini almıştım ve e devletten unv transkript çıkarmıştım yanımda dedim getirmemi söylediler aldıktan sonra yarım saat kadar daha beklettiler benim artık umudum kalmamıştı ki bankoya çağırıldık vizemiz onaylandi
-
@didemkrbck çok geçmiş olsun , gözünüz aydın .
-
@didemkrbck merhaba hangi konsolosluktu e-devletten alınan mezuniyet belgesini de mi tercüme ettirdiniz?
-
@vitruvius ankara
-
Merhabalar, konsolosluk üzerinden dosyamı Tirana taşımama rağmen CEAC üzerinde dosyam hala Viyana olarak gözüküyor. 2 haftadır aynı herhangi bir güncelleme yok. Tiran konsolosluğuna sorduğumda elektronik ortamda transfer edildi ve size mülakat verildi önemli değil dediler. Fakat ustraveldocs üzerinden mülakat kaydı yapmak istediğimde konsolosluk ve case numaranız eşleşmiyor lütfen doğru konsolosluğu seçin hatasını alıyorum. Yaşayan var mı ne yapabilirim?
-
Ceac baktığımda Administrative Processing görünüyor. Memur onaylandı demisti buna rağmen idari işlemde olabilir miyim?
-
@didemkrbck Hayır merak etmeyin, birazdan onaylanır. Böyle görünmesi normal olan zaten.
Tebrikler
-
@Nalcabasmaz peki siz eski sistemde size teslim edilsin diye özel bir adres belirleyip ptt teslimatı için ödeme yapmış mıydınız ??
-
Merhabalar, Ben orjinal lise diplomami bulamiyorum. Edevlet uzerinden Lise Mezuniyet Belgesi veya Mezun oldugum liseden Ogrenci durum belgesi alabiliyorum. Yeni Universite Mezunu oldum ama henuz onun diplomasi verilmedi Edevletten YOK mezuniyet belgesi ve transkripti alabiliyorum mulakata giderken Bu belgeleri de goturmelimiyim. Yardimci olursaniz Cok sevinirim.
-
@didemkrbck, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Bugün Ankara mülakatımiz vardı biraz zor oldu ama sonuc olarak onaylandı emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim @Mehmet ynd beye ayrıca teşekkür ederim. Mülakat deneyimimi en kısa sürede paylasacagim
Çok sevindim, hayırlı olsun

İltica eden kayınbirader lafı geçmedi ve farklı bir eyalete gideceğinizi söylediniz değil mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.