• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Nalcabasmaz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 3
    • Konu 0
    • İleti 46
    • En İyi 24
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Nalcabasmaz

@Nalcabasmaz

32
    İtibar
    251
    Profil Görüntülemeleri
    46
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Nalcabasmaz Takip etme Takip Et

Nalcabasmaz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım

@TemetNosce, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım

Herkese Merhabalar,

Öncelikle bu platformda cömertçe ve samimiyetle tecrübelerini paylaşan tüm üyelere bu paylaşımlardan faydalanan herkes adına teşekkür etmek istiyorum.

Ben de bu tecrübelere ihtiyaç duyanlardan biri olarak aşağıdaki bazı konularda desteklerinizi rica ediyorum. 3 Aralık 2025 tarihinde ailemle birlikte E-2 vizesiyle ailemle birlikte Houston 'a yerleşeceğiz. Çalışmaya başlayacağım firmadaki arkadaşlarımın tavsiyesiyle Katy 'de Cinco Ranch bölgesine yerleşmeyi düşünüyoruz. Burada yaşayan arkadaşlarım referans olacağı için site yönetimi biz gitmeden kontrat yapmayı kabul etti. Amacımı hiç otelde kalmaya gerek kalmadan evimize yerleşmek. Burada bulunan liseye kızımı ve ortaokula da oğlumu kayıt ettirmeyi planlıyorum. Kayıt aşamasında bazı hazırlıkları yapıyorum ama detaylı tavsiyeler de başımın tacıdır. 🙂

• Baza ve yataklar dahil hemen hemen tüm alışverişi Amazon 'dan yapmamı tavsiye ettiler, sizce de böylesi en uygun olan yöntem midir?
      • Türkiye 'den ayrılmadan Houston havaalanından 1 haftalığına araba kiralamayı düşünüyorum. Eşime ve kendime araba alana kadar idare ederiz sanırım. toplam 8 büyük valiz ve 4 kabin boy valizimiz olacağından büyük bir SUV kiralamanın daha doğru olacağını düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz?
      • Amerika hatlarımızı iner inmez mi almalıyız ve hangi hattı önerirsiniz ? Telefonla birlikte alınan taahhütlü hatlar varmış sanırım, böylesi daha mı mantıklı?
      • Krediyle eşime ve kendime sıfır bir Japon arabası (Toyota RAV4 veya Honda HRV) mı almak daha mantıklı yoksa başlangıçta ikinci el almak mı?
      • Gelmeden önce diplomalarımızı apostil yaptırmamız gerekli mi?

Kıymetli destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar...

• Buradaki Rooms To Go ve Ikeayi gezmenizi tavsiye ederim. Yatak alana kadar Walmart`tan sisme yatak alabilirsiniz idarelik. Kaliteli oluyor.

• Isiniz belli degilse ve ozel bir sebebi yoksa Katy taraflarini pek tavsiye etmiyorum. Cok guzel bir yer fakat uzak bir yerde ise baslarsaniz trafik sizi cok yipratacaktir. Biz sahsen isimiz belli olmadigi icin ilk etapta her yere yakin bir konum olan Energy Corridor tarafini sectik. Boylelikle olasi bir is firsatini uzaklik sebebiyle kacirmadik. Bu bolge de oldukca nezih ve guzel siteler var. Bu tarafi dusunurseniz bana da mesaj atabilirsiniz.

• Bizde sizin gibi 1 haftaligina arac kiraladik. Havaalaninda Sixt tercih etmistik ( Geri teslim adresini Downtown yaptik ) oldukca memnun kaldik. SUV tercih edebilirsiniz. Burada araclar genelde SUV zaten.

• Biz ilk geldigimizde SSN olmadigi icin prepaid hat alarak T-Mobile tercih ettik. Sonra SSN`lerimiz gelince Mint Mobile kullanmaya basladik. Fiyat/Performance olarak tercih edilebilir.

• Kredi skorlariniz olusuncaya kadar ben sifir almanizi tavsiye etmem. Ancak Dealerlar arabalari piyasanin %30 uzerine satiyorlar. Ama muhattap olsun Dealer`dan alayim derseniz. mutlaka 3 ay garanti veren Dealerlari secin. Biz o sekilde araci aldik. Sonrasinda cikan butun problemler icin ucret odemeden destek oldular.

• Diploma konusunda ben ise girerken diploma dahi sormadilar ( kurumsal - global firma )

Simdiden bol sanslar.

Texas içinde yayımlandı
      Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Nalcabasmaz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Nalcabasmaz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Nalcabasmaz Herkese tekrar merhaba, TB sonucum sonrası pasaportumu elçiliğe iletmem gerekiyor. Eski AIS sisteminde ilave belge gönder kısmı ile gönderiliyordu.

Fakat bildiğiniz üzere sistem değişti fakat yeni sistemde bu işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda bana destek olabilecek var mı ? Bir an önce pasaportumu göndermek istiyorum.

Teşekkürler.

Bilgisi olan var mi ? Desteklerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar,

Sizlerden cevap alamama sebebim yeni sistem hakkında kimsenin bilgisi olmadığı için sanırım.

Bu yeni sistem sürecinde biraz belirsizlik yaşadım. Sağlık raporum tamamlandıktan sonra pasaport ve sarı kağıdı konsolosluğa göndermem gerekiyordu ama yeni sistemde evrak gönderimiyle ilgili bir barkod ya da kayıt oluşturma seçeneğini bir türlü bulamadım.

Konsolosluğa birkaç mail attım ama ne yazık ki herhangi bir dönüş alamadım. Sonunda beklemek yerine pasaportumu ve diğer belgeleri PTT ile kendim gönderdim.

Zarfın içine şunları ekledim:

• Pasaport

• Sarı kağıt (mülakatta verilmişti, “medikal sonuç bekleniyor” yazan)

• Unganlar’dan gelen sağlık rapor maili (çıktı olarak)

• AIS sistemindeki eski profilimin görseli (adres bilgilerimin yer aldığı ekran görüntüsü)

• Durumu açıklayan kısa bir İngilizce not

Buna ilave olarak işe yarar mı bilmiyorum fakat bugün belki elçiliğe gidip durumu izah etmeye çalışabilirim.

Henüz elçiliğe kargom ulaşmadı ama aynı durumda olanlara fikir vermesi için paylaşmak istedim.Gelişme olursa yine buradan yazarım.

Sizde yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

Herkese kolaylıklar dilerim!

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz

@ugursway, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Nalcabasmaz
      Selamlar, hayir herhangi bir sorun yok. Bu vizenizin basim sirasinin bir parcasi, bir kac gun icerisinde onaylandigini görebilirsiniz, tebrikler. Simdiden Amerika’da bol sanslar.

Evet dun itibari ile issued oldu. Herkese cok tesekkur ederim. Bundan sonraki surecte teslim almak icin sms bekleyecegim.

Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz

@ATS16 Evet tam olarak 53 gün geçerlilik verilmiş. 17 Ağustos son geçerlilik tarihi. Bunu dikkate alacağız. Çok teşekkür ederiz.

Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz

@ATS16 Tekrar merhaba, Elçilikten :

"Dear Applicant,

The U.S. Embassy in Turkiye will be using a new visa appointment system from a new visa services provider starting on May 30, 2025.

Through the new service, visa applicants will be able to obtain visa information, pay visa application fees, schedule and reschedule visa interview appointments, and receive document delivery services.

Please note that all nonimmigrant and immigrant visa interview appointments that have already been scheduled or will be scheduled before May 19, 2025, will remain valid even after launch of the new visa appointment system. Visa applicants should plan to attend their appointments on the scheduled dates and times.

Specific instructions:

• If you already have an appointment scheduled: No further action is needed; attend your appointment on the scheduled date and time.
      • If you have paid the visa application fee but have not scheduled an interview appointment: We recommend that you schedule your appointment before May 19, 2025 using the current appointment scheduling system (https://ais.usvisa-info.com/) before the appointment system is restricted to read-only access.
      • If you are planning to apply for a visa but you have not started your visa application process: We recommend that you pay the visa application fee and schedule your appointment as soon as possible, because the current appointment system will not accept new visa fee payments beginning May 15, 2025, for cash payments and beginning May 18, 2025, for credit card payments.
      • If you have started your visa application process and received instructions to mail documents to the Consular Section: We recommend that you drop-off the requested documents at an authorized location as soon as possible, because these locations will no longer accept documents beginning on May 24, 2025.
      Important note: Between May 19 and 29, visa applicants will have read-only access to the appointment system. This means that applicants will not be able to generate payment slips to pay new visa fees; schedule, reschedule, or cancel appointments; request expedite appointment requests, etc.

The embassy website https://tr.usembassy.gov/ remains the best source of information regarding these changes.

Sincerely,"

şeklinde mail aldım. Artık 1 Haziranı beklemekten başka bir çaremiz kalmadı sanıyorum.

Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz

Herkese merhaba,

Bugün Ankara Unganlar'daki sağlık muayenemize gittik. Sabah 09.30'daki randevumuzdan 11.30'da çıktık. Önce kan tahlili arkasından akciğer filmi sonra doktor muayenesi ve 4 adet aşı yapıldı. Tüm bu olanlar için Toplam 36 Bin TL'ye ( merkez bankası kurundan tl'ye çeviriyorlar.) yakın parayı kart ile ödedik.

Aradan 1-2 saat geçtikten sonra Ungan'lar tarafından beni aradılar ve akciğer filmini tekrar çektirmem gerektiğini söylediler. Tekrar gidip çektirdikten sonra biraz beklememi ve doktorun beni çağıracağını söylediler. Doktorun gelmesini beklerken 4. Kattaki sekreter hanımefendi geldi ve ciğer filmimde leke olduğunu "tüberküloz" dan şüphe ettiklerini söyledi. Bu sebepten dolayı balgam testi talep ettiler. Vucudumda bu hastalık için herhangi bir belirti vs bile bulunmuyor.

Balgam testi için arka arkaya 3 gün boyunca test vermem gerektiği ve bu işlem için 100 + 40 + 40 USD yani toplam 180 USD ödeme yaptım. Tüberküloz test sonucunun 8 haftada çıktığını test sonucunun ise direk elçiliğe mail olarak gönderileceğini söylediler.

Mülakat tarihimiz 16 Nisan, asıl talihli olan eşimde böyle bir sorun yaşanmadı. Forum üyesi Derya Hanım ile görüştüm kendisi de benzer bir durumu yaşamış sağ olsun bize çok destek oldu.

Daha önce buna benzer bir durum yaşayan var mı ? Bu süreç zarfında nelere dikkat etmeliyiz ? Açıkçası mülakat öncesi moralimiz oldukça bozuldu. Desteklerinize ve yönlendirmelerinize ihtiyacımız var.

Şimdiden çok teşekkür ederiz.

Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz

Arkadaşlar merhaba,

İmzamda da görebileceğiniz üzere 16 Nisan için vize görüşmemiz,18 Mart için ise sağlık muayenemiz var. Forumu başından sonuna kadar okumaya çalıştım fakat iş başa düşünce süreç biraz farklı oluyor bildiklerini de unutuyor insan 🙂

Mülakat maili geldikten sonrası için süreçleri,evrakları, dikkat edilmesi gereken yerleri ve tecrübelerini detaylıca anlatan bir arkadaşımız var mıydı ? Yönlendirebilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.

Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz

Herkese merhaba,

Sira numaramiz dusuk oldugu icin eşimle Ankarayi bekleme karari aldik. 2025 Mart ayi icin Almanya seyahatimiz bulunuyor. Bu sebepte her turlu schengen e basvuracagiz. Schengenden uzun sureli vize almayi umuyoruz.

Benim sorum su ; vizeyi aldigimiz zaman bize sira gelmezse ve o tarihte Viyana yada baska bir Avrupa ulkesi bizim sira numaramizi randevuda gecerse ( ornegin artik 10.000-15.000 lere randevu verdigi bir donem olursa ) yinede dosya tasima talep edip randevu alabiliyor muyuz ? Yoksa artik siraniz gecti diye bir cevap alir miyiz ?

Tesekkurler.

Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz

@orangegreen İnanın Ankara'nın stresi bizi bitirdi. Umarım Aralık ayı boş geçmez.

Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz

@metinbeci, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Nalcabasmaz Size mülakat gelme ihtimali cok yüksek CN niz düşük

2025 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tDYbUUCBZdMs7pjwJXmjzGj6DlUGqf0ijGtTX5UjMHw/edit?gid=0#gid=0

2024

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hzWtWRX5sSBdSXkzYmnOWPtEXmJtRwBSmKgu5kjOrbg/edit?gid=0#gid=0

Tablolardan da görüleceği üzere, basit bir mantık ile ilk current olan sayılar kesin mülakat alıyor diyebilir miyiz ? 😃

Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz

Nalcabasmaz tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (H1B) Çalışma Vizesi

@EmirhanKurt, içinde söyledi: (H1B) Çalışma Vizesi

Herkese Merhaba ,Ben ABD'ye 2022 yilinin Agustos ayinda j-1 internship vizesi ile giris yaptim ,yaklasik 18 ay kadar bir lojistik sirketinde calisarak programimi tamamladim ,daha sonra vizemde var olan 2 yil kuralini waiver alarak kaldirdim ,Ardindan bir dil okulu aracigli ile F-1 statusune gectim , 1 temmuz 2024 yilindan beri F-1 statsunde bulunmaktayim ,daha sonra bir Turk sirketinin bana sponsorluk teklif etmesi ile H1-B lotosuna katildim ve bu lotodan talihli oldum ,Simdi sizlere sorum ,bu 100 bin dolarlik odemeyi ben eger burada change of status yaparsam genede odeyecekmiyim ,Bu konuda beni bilgilendirirmisiniz ,Tesekkurler.

Merhaba bilgisi olan var mi ? Yardimci olalim lutfen. Tesekkurler.

Çalışma Vizeleri (H içinde yayımlandı
      Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz
    • RE: Gelir vergisi / beyani

@MySea 15 Agustostan sonra kira gelirim oldugu gibi Turkiyede ikinci baska bir ev icin kira giderim var. Ayrica kira gelirim oldugu eve ait kredi borcum/odemem var. Onlari da gostermem gerekmiyor mu acaba ?

Vergi Sistemi içinde yayımlandı
      Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz
    • RE: Gelir vergisi / beyani

Herkese merhaba,

15 Agustos 2025 tarihinde Amerikaya giris yaptik.

• Esim 1 Eylul itibari ile calismaya basladi ( W2 aldik )
      • Ben 1 Aralik itibari ile calismaya basladim ( W2 aldik ) 1 araliga kadar ise Doordash - Spark gibi uygulamalarda calistim.
      • Obama Care den yararlandik saglik sigortasi yaptirdik.
      • Turkiyede 2 adet sabit gider ( Kira gideri ve Banka kredisi ) ve 1 adet sabit gelir ( kira geliri ) var.
      • Turkiyede Agustos ayina kadar calistik.

Sorum su: Sizce Turkiyedeki bu 8 aylik maasimizi , uzerimize olan gayrimenkullerimizi ve yukarda belirttigim gelir/gider kalemlerini beyan etmemize gerek var mi ? Turkiyeden Amerikaya hicbir sekilde para gondermiyoruz. ( Ilk tasindigimizda transfer ettigimiz toplu para haric ) Kimisi hic karistirmayin diyor kimisi ise butun detaylari bildirin diyorlar.

Bu bizim ilk vergi donemimiz olacak. Bazi kisiler Turbotax uzerinden kendi yapiyor bazi kisiler ise muhasebeciler ile calisiyorlar. Ancak muhasebeciler 2 kisi icin 450 USD ( Eger Turkiyedeki bilgileri beyan ederseniz 800 USD ) gibi bir rakam istiyorlar. Hassas bir konu oldugu icin hata yapmakta istemiyoruz. Olasi bir oneriz varsa dinlemek isteriz.

Simdiden tesekkurler.

Vergi Sistemi içinde yayımlandı
      Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz
    • RE: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım

@TemetNosce, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım

Herkese Merhabalar,

Öncelikle bu platformda cömertçe ve samimiyetle tecrübelerini paylaşan tüm üyelere bu paylaşımlardan faydalanan herkes adına teşekkür etmek istiyorum.

Ben de bu tecrübelere ihtiyaç duyanlardan biri olarak aşağıdaki bazı konularda desteklerinizi rica ediyorum. 3 Aralık 2025 tarihinde ailemle birlikte E-2 vizesiyle ailemle birlikte Houston 'a yerleşeceğiz. Çalışmaya başlayacağım firmadaki arkadaşlarımın tavsiyesiyle Katy 'de Cinco Ranch bölgesine yerleşmeyi düşünüyoruz. Burada yaşayan arkadaşlarım referans olacağı için site yönetimi biz gitmeden kontrat yapmayı kabul etti. Amacımı hiç otelde kalmaya gerek kalmadan evimize yerleşmek. Burada bulunan liseye kızımı ve ortaokula da oğlumu kayıt ettirmeyi planlıyorum. Kayıt aşamasında bazı hazırlıkları yapıyorum ama detaylı tavsiyeler de başımın tacıdır. 🙂

• Baza ve yataklar dahil hemen hemen tüm alışverişi Amazon 'dan yapmamı tavsiye ettiler, sizce de böylesi en uygun olan yöntem midir?
      • Türkiye 'den ayrılmadan Houston havaalanından 1 haftalığına araba kiralamayı düşünüyorum. Eşime ve kendime araba alana kadar idare ederiz sanırım. toplam 8 büyük valiz ve 4 kabin boy valizimiz olacağından büyük bir SUV kiralamanın daha doğru olacağını düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz?
      • Amerika hatlarımızı iner inmez mi almalıyız ve hangi hattı önerirsiniz ? Telefonla birlikte alınan taahhütlü hatlar varmış sanırım, böylesi daha mı mantıklı?
      • Krediyle eşime ve kendime sıfır bir Japon arabası (Toyota RAV4 veya Honda HRV) mı almak daha mantıklı yoksa başlangıçta ikinci el almak mı?
      • Gelmeden önce diplomalarımızı apostil yaptırmamız gerekli mi?

Kıymetli destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar...

• Buradaki Rooms To Go ve Ikeayi gezmenizi tavsiye ederim. Yatak alana kadar Walmart`tan sisme yatak alabilirsiniz idarelik. Kaliteli oluyor.

• Isiniz belli degilse ve ozel bir sebebi yoksa Katy taraflarini pek tavsiye etmiyorum. Cok guzel bir yer fakat uzak bir yerde ise baslarsaniz trafik sizi cok yipratacaktir. Biz sahsen isimiz belli olmadigi icin ilk etapta her yere yakin bir konum olan Energy Corridor tarafini sectik. Boylelikle olasi bir is firsatini uzaklik sebebiyle kacirmadik. Bu bolge de oldukca nezih ve guzel siteler var. Bu tarafi dusunurseniz bana da mesaj atabilirsiniz.

• Bizde sizin gibi 1 haftaligina arac kiraladik. Havaalaninda Sixt tercih etmistik ( Geri teslim adresini Downtown yaptik ) oldukca memnun kaldik. SUV tercih edebilirsiniz. Burada araclar genelde SUV zaten.

• Biz ilk geldigimizde SSN olmadigi icin prepaid hat alarak T-Mobile tercih ettik. Sonra SSN`lerimiz gelince Mint Mobile kullanmaya basladik. Fiyat/Performance olarak tercih edilebilir.

• Kredi skorlariniz olusuncaya kadar ben sifir almanizi tavsiye etmem. Ancak Dealerlar arabalari piyasanin %30 uzerine satiyorlar. Ama muhattap olsun Dealer`dan alayim derseniz. mutlaka 3 ay garanti veren Dealerlari secin. Biz o sekilde araci aldik. Sonrasinda cikan butun problemler icin ucret odemeden destek oldular.

• Diploma konusunda ben ise girerken diploma dahi sormadilar ( kurumsal - global firma )

Simdiden bol sanslar.

Texas içinde yayımlandı
      Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@elbruz Test sonucu 8 hafta da cikiyor. Alternatif hangi yolu denerseniz deneyin kisaltmaniz mumkun degil. 3 gun arka arkaya numune veriyorsunuz. Mulakata TR de girmeyecekseniz nasil olur bilmiyorum fakat verebilecegim tavsiye mumkun olan en erken tarihe saglik randevusu alin. ( Erken gitmek istemiyorum gec gitmek isime geliyor diyorsaniz ve Eylul ayina yakin sinirda bir zaman diliminde degilseniz onerimi dikkate almayin ) Tum bunlarin haricinde TB testi sonucu ciktiktan sonra testin gecerlilik suresi olan 2.5 ay icerisinde ABD ye girmeniz gerekiyor. Bunu da dikkate alin lutfen. Bol sans

Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@eceslc Bizim tarafta asil talihli esimdi. Biz butun paramizi esimin hesabina yatirdik. Sadece onu beyan ettik. Bir problem olmadi. Bol sanslar

Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz

@ok-26 Merhaba, daha önce bunun ile alakalı bir video paylaşılmıştı diye hatırlıyorum. Önceki sayfaları kontrol etmenizde fayda var.

Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz

@kelebek Sakın moral bozmayın. Aynı kararlılıkla devam.Süreç ne kadar zor olsa da motivasyon bu aşamada önemli. Vizeniz için iyi haberlerinizi bekliyoruz. Bol şans

Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz

Herkese merhaba, Ağustos 15 itibari ile eşim ile Houston'a geliyoruz. İlk etapta 1-2 ay için Airbnb tutmayı planlıyoruz (farklı şehirde iş fırsatı yakalarsak hemen kaçmamız için ) . Airbnb için hangi bölgelerden ev bakmamızı tavsiye edersiniz ? Ayrıca Houston için iletmek istediğiniz notlar olursa dikkate almak isteriz.

Şimdiden teşekkürler.

Texas içinde yayımlandı
      Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz

@ATS16 Evet. Bahsettiğim gibi yanlış bilgi vermişim. Tarihler yukarıda belirttiğim gibi ama özet olarak Vizenin üzerinde Aralık ayı yazsa da bizim için esas tarih 17 Ağustos. Çok teşekkür ederim.

Nalcabasmaz
      Nalcabasmaz