Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ollqher tek harfin sorun olacağını sanmıyorum nihai kararı ve inisiyatifini kullanacak olan kişi mülakatttaki görevlidir.

• @cemal1153 Mulakat Tarihim belli Heralde KCC yerine simdi konsolosluk bakiyor. Onlara mi sormaliyim ?

• @ollqher önemi yok

• ⭐⭐⭐⭐

@loml

Girdiğiniz sayfada konum olarak Ankara, tarih ve saat görüyorsanız mülakat planlaması yapılmış size. Bu bilgiler doğrultusunda forumdaki imzanızı güncelleyin lütfen.

Bu aldığınız bildirim 2NL (2nd notification letter) anlamına geliyor. Mülakat tarihinizden 10-15 gün önce Ankara konsolosluktan bir email daha gelecek, mülakata katılacak kişi/kişiler özelinde mülakata götüreceğiniz belgeler hatırlatma amacıyla gönderilecek size ama öncesinden hazırlıklarınıza başlamanız yararınıza olacaktır.

DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığının 1. iletisindeki detaylara ve Ankara’da mülakata girmiş diğer talihlilerin deneyimlerinden istenilen evrakları öğrenebilirsiniz.

• Selamlar İyi forumlar arkadaslar.
    Current olmadan hk yada bk ya dosya tasima islemi yapip randevu tarihini almayan varmi acaba.agustos ayi icin

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @gouryella evet, kendi süreçlerini devam ettirecekler. Sadece siz bir şey olmadığını görüp rahatlamış olursunuz. Orada var mı yok mu diye sözlü olarak sorulduğunda yok ama önlem amaçlı ben zaten tetkik yaptırdım bakabilirsiniz diyebilirsiniz.

• Selamlar sağlık muayenesinden çıktım, kan testi sonucunu bekliyorum sanırım kafam karıştı.🤔14 iş günü içerisinde hazır olacağını söylediler fakat, 7 temmuz da mülakatım olduğu için yetişemeyebilir fakat elimizden geleni yapacağız ama söz vermiyoruz dediler. Bunun dışında tüberkülöz sonucu diye bir şey dediler bunun sonucunda balgam testine kalıp kalmadığımızı öğreniyormuşuz. Bunuda bir kaç güne söyleyecekler sanırım. Olayları kronolojik olarak sıraya koyarak kafa karışıklığını düzeltebilir misiniz? Ben direkt muayene sonucunda bu bilgilere ulaşacağımı sanıyordum 😞 Bunun dışında aşılarım vs tam ileriki aylardı bazı aşıların devam dozlarını olacağımı döylediler.

• @yalcin61 Burada bir mantıksızlık var. Çünkü randevu tarihini bilerek zaten size gün ve saat veriyorlar. Acaba tüberküloza mı kaldınız da siz kaçırdınız yani çok saçma geldi. Aşıları full Türkiye'de vurulup mu gittiniz? Orada muayenede tam olarak neler yapıldı?

• @blueboy21 tüberküloz a kalmadım. Tüm aşılarım tam gittim. Çünkü en son giderken dosyaları yetiştirmeye çalışacaklarını söylediler. Veya ben yanlış anladım tb olayını. Acaba tekrar sorabilir miyim?

• Herkese merhaba. Küçük bir kafa karışıklığımız oldu eşimle de onunla alakalı bilgisi ve ya tecrübesi olanlar varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
    Eşim Fransa doğumlu, 10 ay sonra daha bebekken Turkiyeye geliyorlar. Kimliğinde Fransa/nice olarak yazıyor doğum yeri ve elimizde Fransa'daki hastanede yapılan aşı ve muayene bilgilerinin olduğu bir el yazması defter var. Doktoru bunu Fransızca olarak tutmuş her muayeneye geldiklerinde. Biz bunu belgeleri tercüme ettirip, noterde onaylatacağız. Lakin sıkıntı olur mu diye soracağım konu şu; elimizde doğum belgesi yok ve Fransa konsolosluğundan dahi yardım alamadık. Annesi "ya hiç vermediler ya da ben kaybettim" diyor. Ki kaybetse aşı ve muayene defterini de kaybederdi. Sizcebu şekilde mülakata girsek sorun olur mu?

• @yalcin61 Bence sor hocam. Dün böyle söylediniz ama ben mi yanlış anladım, son durumum nedir, mülakat tarihime sağlık muayene sonucum yetişecek mi vb.. Değişik bir durum. Bence sorun olmayacak, rahat olun hocam.

• @ATS16 Çok teşekkür ederim. İkinci mailin gelmesi gerekiyor denildiği için kafam çok karışmıştı

• @alyosha gelen cevabı da yazayım,

"Dear Ozge,
    your spouse is not listed on the KCC notice, because you only registered for the DV lottery for yourself.
    We added your spouse to your case. No further action is required."

• @oğuz-çakır oğuz bey ds260 formunu aynı anda mı yollamıştınız yoksa daha sonra eşiniz sizi ekleyip dosyamı açtırmıştı

• @melisbasdurmus Merhaba,
    Mülakat tarihimizi aldıktan sonra konsolosluğa mail atarak açtırmış, beni de eklemiştik. O ara eklemişlerdi zaten.

• Son günlerde, dosya taşıma tarihinin mülakat önceliğinde etkili olduğu konuşuluyordu. Forumdaki bazı kişilerin konsolosluklardaki dosya durumları, bu durumu destekler nitelikte mülakat dağılımları yapılmış izlenimi verse de KCC’ye attığım e-postada, mülakat dağıtımının sıra numarası ve konsolosluktaki boşluk esas alınarak yapıldığı belirtildi. İlgilenenler için paylaşmak istedim.

WhatsApp Image 2025-06-23 at 14.09.23_e721d69b.jpg

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ferhatyılmaz normalde doğum belgesi talep ediliyor çünkü; doğum yerine göre seçiliyor cnler.
    bu yüzden talep edileceğini düşünüyorum ama; yine de edevletten alacağınız karekodlu evrak da yeterli olabilir ankara için.
    sahip olduğunuz ve fransa'dan alınmış bütün evrakları, ing. tercüme ederek götürmeye gayret edin.
    bol şans.

• @Mua-Sevim, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Son günlerde, dosya taşıma tarihinin mülakat önceliğinde etkili olduğu konuşuluyordu. Forumdaki bazı kişilerin konsolosluklardaki dosya durumları, bu durumu destekler nitelikte mülakat dağılımları yapılmış izlenimi verse de KCC’ye attığım e-postada, mülakat dağıtımının sıra numarası ve konsolosluktaki boşluk esas alınarak yapıldığı belirtildi. İlgilenenler için paylaşmak istedim.

WhatsApp Image 2025-06-23 at 14.09.23_e721d69b.jpg

Teşekkürler, dv25'te dosya taşıma için son günlere girdiğimiz bu dönemde, yol gösterici bir bilgi bu.

• @gouryella ben 10 ocakta taşıdım çok mu geç olmuş yani

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |